Nyitás óta nem sok minden történt. Konszolidál visszahúzás nélkül, esetleg kitörésre lehet játszani(többi dollár kereszt megindult tovább, JPY,CAD, gbp- ez utóbbit nem is értem). Kb 3 óra múlva kiderülhet mennyi az annyi. Azt most nem játszom már meg. Jó hétvégét és pipeket!
Mint múlt héten írtam valahova 1.2180-1.2239 köze vártam. Most ez: 1.TP 1.2196 2.TP1.2239 Valahol a kettő között a minimum cél. 1.2239-1.2263(nálam rajzolva) sáv azért érdekes mert ott még lefordulhat. Szvsz.
A GBP szépet erősödött ebben az évben. Várom a fordulós jelet. Én speciel nem tudom mire ez az erősödés. Sok cég állítólag sz.póágra került náluk a Brexit miatt, nem tudom mire ez a látványos erősödés.
Nem tudni merre fordul.(legalább is én nem tudom) Forgatókönyvek vannak melyek folyamatosan változnak. Türelem. Még short a valószínűbb. Nem mehet egyenesen csak az egyik irányba....
Nyitottam egy kicsi longot- 1.2025. Visszahúzás ideális esetben 1.2080-1.21 között ( most az is szép lenne ha 1.2060-tmegnézné), esetleges short visszatesztnel 1.TP 1.1990
Akár az is lehet- nem fordult inkább csak profit taking látszik.de majd kiderül. A kérdés inkább az, h megy e új aljra vagy fordul valahol itt vagy lentebb esetleg egy dupla alj ami korrekció egyértelmű végét jelentheti.
EUR/USD