Á, csak annyi, hogy a piac gyorsan bebizonyította, hogy tojik a véleményemre, a szereplők pedig arra várnak, hogy a FED, kormány ismét önti a támogatást, segélyt a rendszerbe, mivel a vártnál sokkal gyengébb lett a munkaerőpiaci adat.
Nálam most tesztelte vissza a letört csatorna alját egyben a fibo 78,6-ot, emiatt inkább dollár erősödést várnék rövid távon a korrekció második részeként (persze a piacot néha nem érdekli, hogy én mit várok/valószínűsítek).
Minen attól függ, hogy ZZ vagy Flat korrekciónak van számozva, azaz kisebb TF-en 5-3-5 vagy 3-3-5 szerkezetű-e? Elsőre én ZZ-nek gondoltam, ami még akár jó is lehet. Amire te gondolsz, az már egy nagyobb timeframe.
Nem biztos h a korrekció “A” hulláma kész lenne. A “B” legtöbbször impulzívabb, azonkívül h más a hullám szerkezete. Nem látok ilyen formációt(lehet csak béna vagyok). Ergo meg lehet ezt követően jön.S akkor meg lehet a 1.184x is simán. Mondjuk a fej-váll formálódik...
Köszönöm a választ. Én tegnap néztem rá délután, 4 óráson shortosnak tűnt több napos swingre. Ahogy mások említették, annál az időpontnál sokkal jobb beszállók voltak shortra (korbban nem néztem rá). Tegnap óráson, ma már 2 óráson is az Ichimoku kumho felhője alatt van, illetve megint a Keltner-csatorna aljánál van 4 óráson, én is a lefelé irányt valószínűsítem.
EUR/USD