Ha napközben nem is éjszaka történt ez+ az. Ha akarom van egy fordított fej/ váll formációnak H 1n 1.1042 körül min cél árral. Meg “ jó” h nem maradt longom....
Ha napközben nem is éjszaka történt ez+ az. Ha akarom van egy fordított fej/ váll formációnak H 1n 1.1042 körül min cél árral. Meg “ jó” h nem maradt longom....
ha reggel a stochastic óráson a csúcson lesz és nem viszi át a már említett szintet az árfolyam, akkor a 2 óráson látott 1.0918 környéke még bejöhet,de lehet,hogy csak délután lesz nagyobb mozgás addig szűk sávozás.
igen a napos zárás alapján 1.1020 megint képbe került,holnap reggel elválik meddig jut felfelé,majd a nyitójel eldönti az irányt,mondjuk ha reggel 1.1020 környékén lenne az nem lenne rossz shortra :) 1.0996 még foghatja,kifutott óráson a stochastic így jó,hogy fordult,kérdés,hogy reggel hol lesz és mi lesz az aktuális szint. Naposon nézve egy szép teli gyertya jobb lett volna az eséshez,most viszont van egy fölé záró ami long irányba mutat,érdekes nap lesz.
Ma nem vártam, h kimegyünk a 1.10-1.0940-es sávból. Talán holnap délutánra lesz valami. De inkább péntek délutánra marad...mondhatni szokás szerint. a mai csúcs elérése után a további mozgás egy szűk csatornában maradt. EGyéb szempontból nem nagyon tudom elhelyezni a mozgást, de majd még nézegetem picit. :)
Már négy eredménytelen kisérlet történt az 1.10-es szint átvitelére.A piac az 1.10-1.0940 közötti zónában mozog.A mai események is kevesek voltak,hogy innen elmozduljon.Ezeket a szinteket jól lehet kereskedni.Valami olyan hírnek vagy eredménynek kell kijönnie ami innen ezt elmozdítja.Ilyen lehet holnap az USA fogyasztói árindexe.Amennyiben nem szakítja meg a héten az 1.1045-ös szintet,ez a piac keményen lefelé veszi az irányt...
Az óráson, ha a 3 csökkenő dombocska kialakul, ahhoz fűződnek emlékeim, óriási esés követte...sok évvel ezelőtt volt, már nem tudom mi okozta ... Csak az alakzat maradt meg és az hogy az óráson volt, meg hogy buktam 😀 Nem mondom, hogy esés lesz, csak arra a monumentumra emlékeztet... Ha valaki emlékszik milyen esemény volt, szóljon.
EUR/USD