Tegnap Szarvas bőgést hallgatni vitt a kedvesem. Kérdeztem mikor verekszenek a "háremért"? Azt mondja, ritka hogy egymásnak essenek. A bőgés során már nagyrészt kialakul köztük a rangsor. :) Ha ismernéd, tudnád h Szarvasvadász nem megy bele ilyen "kihívásokba". Én egy közepesen tapasztalt tréder vagyok. Már profitábilis, de még mindig magamat kell nap mint nap legyőznöm. Pont mindegy hogy ki, mit, hogyan....a lényeg az, nekem, hogyan megy. Amiről Te írsz, az a gazdasági verseny szféra. Mi max, a szolgáltatóval versenyzünk :) -------- Ha sikeres, esetleg nagyon sikeres vagy, örülj neki. Gratulálok! Itt a fórumon a segítőkészség, az udvarias kommunikáció, és az empátia az ami fontos. A számlánkat nem mutogatjuk. Ha "vékony" azért nem, ha pedig "vaskos", azért nem. :)
DLPH - MÖBIUS és még akikre már nem emlékszem a régi guruk közül. Egy ilyen verseny több lenne mint az összes fellelhető tanfolyam vagy fórum. Ha létre jönne előbb utóbb szét trollkodnák ellehetetlenítenék mert sokaknak bökné a csőrét. Nem részletezem miért. Úgy is tudjátok. De HAJRÁ! Támogatom az ötletet. Történelem lenne 🙂
Viszont lehet meg volt a lefelé kör vége...abban a zónában fordul(t) ahol kellett csak éppen a felső sávban... megint csak azt tudom mondani ennél azért mélyebbre vártam.
Örülök,hogy sikerült rámutatnod a versenyszellem lényegére,szerencsére sok ember számára ez az egyik legnagyobb hajtóerő,ez a fejlődés mozgató rugója,e nélkül ma sehol nem lenne az emberiség. Szarvasvadásznak tett nyilvános kihívásom,természetesen időkorlátos,hónap végéig van lehetősége azt elfogadni ,utána visszavonom a kihívási ajánlatot végleg,és törlöm a regisztrációm. Amennyiben Szarvasvadász elfogadja a kihívást akkor minden részletet nyilvánosan a fórumban rögzítünk
Nagyon szeretem a versenyt,a kihívást...Egész életemben ez éltetett,ez vitt előre...Kedves SZARVASVADÁSZ,kedves SOTIME nagyon érdekes lenne a versenyetek,valahol egy bizonyítás is a két irányzat bizonyítására is....Én a győztesnek felajánlok 500 USD jutalmat...Az elérhetőségeteket a mitya500@freemail.hu címre küldjétek el és megbeszéljük a részleteket.Szerintem a fórum teljes tagsága örülne,ha ez a verseny létrejönne....
Törölt felhasználó2019. 09. 22. 10:38
A Forinttal szemben hova varjatok a dollart es eurot a kovetkezo 1-2 hetben ?
Én azt vártam h 1.0990 alá megy... Csak aztán minden impulzus nélkül ment lefelé s úgy tűnt h ez kevés lesz. Ebben a formában EWI verziója is életben maradt mivel ha jól látom nem ment “b” alá ami itt ugye az 1.0990. Szoval mindkét verzió él...(?)
EUR/USD