Szép hármas hullámban és elég meredek ereszkedő csatornában jött le a mostani szintre. Itt vége is lehetne(bár MACD szerint nem), de semmilyen fordulós formáció nem jelent még meg a gyertyákban. Jelenleg konszolidáló, korrektív mozgás a csatornában. Utolsó emelkedés korrekciójába még belefér, mert nem zárt (még?) 1.1075 alá,de eddig még lecsoroghat. Úgy kaphatnánk egy eső éket formációban fordulós jelzésként....(?) felfelé 1.1120 fölé kellen zárni és kilépni a csatornából, de 1.1180-90 alatt csak az eddigi esés korrekciója az új aljra menés előtt. A további lefelét valószínűsítem 1.1070-80 szintre kb, akkor az eddigi esés korrekciós sávja kb egybe esne a short határral...csak h szép legyen és két esélyes)Új alj vs.amit korábban vártunk itt többen).
havin és hetesen nézve egyenlőre úgy tűnik,nem igen lesz változás marad 1.08 környéke célként,ma kicsit közelebb húzhatták volna 1.118 as ellenállás szinthez,de nagyon lent volt már dél körül a stochastic óráson a dollár indexnél,így csak ennyi fért bele.
1.1026-ról emelkedés 61% fibojáig jött le...eddig. 1.110x...ahogy többen is mondtátok, mondtuk mint lehetséges célt. Ahogy nézem tovább jöhet 78% fiboig...1.108x... ha az alá zár akkor valami egész másról van szó...
Igen, az 1.1026-ról indult emelkedés ABC vagy WXY korrekciójának
tekinthető jelenleg még az 1.1249 óta formálódó alakzat, ami ha az
marad, kész/majdnem kész szerkezetünk van már (annak függvényében, hogy
1.1230 vagy az azt követő picivel az alatti csúcsot tekinted B vagy X
csúcsnak).
Jelenleg 1.119 törése lenne az első arra utaló jel, hogy ABC szerkezet érhetett véget és a megelőző emelkedéssel arányos felfelé kör készülődhet. Amíg alatta vagyunk, legalább még egy 1.1130 alatti új alj sanszos (narancs csatorna középvonal / alj környéke). Utána viszont fordulnia kellene és jönni fel 1.117 - 1.119 fölé ahhoz, hogy ABC maradjon az értelmezés.
30 perc és USA adatok jönnek, úgy hogy lesz mozgás.
USD-CAD lehet még érdekes ,mert ott szerintem az esés során szintet tört ezért elvileg a mostani emelkedésből már nem lehetne új csúcs és vissza kellene jönnie. 1.3325 fölött már kétséges az elképzelés. Érdemes figyelni 60-30 percesen elakad-e az e,emelkedés a régi csúcs előtt,ha elakad akkor jó lehet shortra Elég nagy erővel ment neki így akár át is viheti
Amerikai adatok délután...jó eséllyel + lesz, szóval szerintem még mehet lejebb is 1.1110 környéke,de láttam valaki már még lejebb mondja, bár azt hiszem ha 1.11 alá zár akkor új aljra megy. Indikátosok alapján fordulhatnánk is...de az órás dojik sorban inkább tanácstalanságot jelzik mint azt, h innen fordulna. kiderül.
Az írásaim általában realisták,most ilyen világban élünk.Kevés jót lehet írni,viszont a problémákat figyelembe kell venni a kereskedés során.Ebben az évben az egyik számlámon 55 poziciót indítottam,abból 1 azaz egy lett minuszos 2 nulla közeli a többi mind nyereséges.Ezt publikálni nem lehet,de személyesen szivesen megmutatom.Ezek az arányok beleférnek a 90%-ba. Már a mai megbízást is betettem,de jogilag nem lehetséges ennek publikálása,legfeljebb az irány....Ettől függetlenül szoktam feltenni....Most ismét eladni szeretnék....
EUR/USD