Nem igazán, én nem piszkálnám ezt a förmedvényt. 2015 óta korrekciós szerkezetet épít, ez alapján vagy lefordul és gyorsulva megy tovább 83 körülig, vagy 104 - 100 között valahol fordul és megy tovább föl 120 felé a nagyobb kép alapján.
ha 1.1218 főlé zárna 14 kor az megnyomhatná fölfele ha alatta marad az meg lehozhatná,de 4 órás indikátornál már van fordulós jel long irányba,így intenzív esés kellene 14 után.
Most úgy látom, hogy ha 1,5-2 órán belül nem rántják fel EURUSD-t 1.1216 fölé, akkor már inkább esni fog és megrajzolja a vélt háromszög e hullámát, vagy beszakad.
Már tegnap is azt néztem háromszög kitörés TPje már mutathat short határ fölé(kimeres szabályai szerint)... + Azt nézem h megszokott indikátor beállításaim szerint indikátorok H4n úgy csorognak lefelé h az árfolyam nem csökkent érdemben. Ergo indikátor fordul akkor lesz kraft felfelé.
Kiegészítés a bullish scenariohoz: ha háromszög marad, a megelőző emelkedéshez képesti arányai miatt most már az sem lehetetlen, hogy a kitörés 1.1400-ig meg sem áll. Számítani kell rá és csak az emelkedés jellege fog hozzá támpontot adni +- 1.129 - 1.13 környéke.
Ebben az esetben ti. 1.129 elérése után ha indul egyáltalán korrekció, nem jönne már 1.117 alá (és ekkor a háromszög 4-ik hullám helyett B-nek minősülne).
Ha benez 1.11 alá akkor 1.1080 se fogja meg szerintem s akkor új alj... De egyelőre meg 1.1160-70 alá se zárt egy H4 gyertyával Szoval meg mindig élhet a félkör
EUR/USD