Kedden jelentés, szerintem keddig oldalaz. Rossz jelentésre 20.68, jóra 27.x Az eddigi bírósági hírek úgy-ahogy be vannak árazva, új hírre értettem hogy mozogni fog. A volatilitás sokat csökkent ATR havi 10.6->5.3, de kunkorodik fel heti 2.8-> 1.6, de emelkedik Itt az ideje megindulni valamerre. Egy biztos, ezen a szinten nem marad sokáig :)
Nagyon meglepne ha nem esne le 20-ig. Persze kisebb felpattok lehetnek benne de a cél szerintem ki van jelölve. Bírósági hír pedig már van. Ami még nincs: mikor lesz vége és mennyit kell fizetni. A piac nem szereti a bizonytalanságot a shortosok viszont igen.
Tényleg letörte, észre se vettem. Tényleg 20.68 a következő támasz. Szerintem csak egy rossz jelentés vagy bírósági hír viheti oda. Ez még lehet kirázás, mert megveszik ahogy látom. 24.79 október havi pivot szint. Jól nem néz ki az biztos.
OMV-t kifelejtettem, a vegyipari ág jól teljesített, az energiahordozók ára alacsonyabb volt az elvártnál, így összességében kisebb lett a bevétel-profit. Mégis zöldben van, ez azt jelenti, hogy mindenki az energiaárak emelkedésében bízik.
Egész egyszerűen hihetetlen amit a Fabbal a piac művel.Tavaly 350 millió USD,idén 550 millió,jövöre megint 300 millió USD tolnak/toltak A cégbe.A piaci értékelés meg talàn eléri 600 milliós capitalizàciót.Tiszta röhej.
Nem így értettem. Eleve a 4 egy pszichológiai szint, amit valószínűleg letör majd felpattan, kérdés, mennyi ideig. A sáv teteje 3.6, alatta másik sáv 3.3 körül. 1.9hez kell még valami katasztofális jelentés vagy profit warning vagy black swan.
Bayer csendben csúszik lefelé, 24.79-et tartania kéne jövő keddig, amikoris jelentés. De elég jól kiszámíthatóak a számai, az usa perek nyilván fontosabbak, mint a 24Q3.
Ötösével jönnek a jelentések.Lufthansa bevétel rekord, a profit alacsonyabb mint tavaly, viszont -szerintem- nem rossz. Az 5% esés az semmi, korábban hírek nélkül esett egy nap többet. Blackrock tovább veszi, de ez nem jelent semmit, mert 1. folyamatosan veszik, 2. csomó besült pozíciójuk van.Elemzők: UBS, Barclays BUY, JP Morgan: Sell, többiek semlegesek.Ha a 200 napi mozgó megtartja, én is tartom. Következő jelentésig nem valószínű hogy bármi jó történne, ez kivárós lesz. Raiffeisen is jelentett, nagy eltérés nincs, nagy mozgás sincs, a geopolitika még mindig fontosabb itt, mint a konkrét negyedéves eredmények. BASF eredmény majdnem in-line, 2 éve be van ragadva egy sávba, nincs volatilitás, szerintem ma se lesz. Volkswagen, csökkenő profit (ki várt mást), de az EU megszavazta a kínai autóvámot, így gondolom ma minden zöld lesz ami autós.
Eurós részvények vitasarok