Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egyre jobban szorul a zabszem a fosrintozók seggében. 404ft/euró. Egy év alatt 5.5% gyengülés. Ez 18% kamat mellett óriási bukta. Ez az év a 7% kamat mellett még árfolyam erősödést is fog hozni. Ez az év is bukta a fosrintozónak. Itt van 6-8 lúzer akik szeretnek pénzt bukni, ráadásul ezt még büszkén hirdetik is 410 felett ajándék volt......... kiszállni az euróból.
Törölt felhasználó2025. 02. 06. 15:56
https://ibb.co/G4fSzw37 . Trendfordulót várok. Nem kis sikerrel a tegnapi HUF gyengülést sikerült megfognom, csak kicsi volt a pozíció méretem EUR/HUF59 Certifikátban. Ma 10%-ot hozta. Ez volt a játékpénz. TL60-ban és Külföldi brókernél én shortolom biztonságban a forintot.
Bármit is építenek oda, a kormánynak = Orbánnak a lényeg az, hogy Orbán fatertól származzon az építőanyag, és az Orbán cimborák legyenek a kivitelezők. :)
Bevallom, én is csak ritkán olvasok bele komolyabban. Az a lényeg hogy a kúrmány kiéhezteti bp-et, ez nem új. Most új szintet próbált lépni, és a Bp területet szaré'-hugyé' eladni rekultiváció összege is nevetséges. Budapestet kvázi a sajtóban megzsarolni hogy nem élhet az elővásárlási joggal (tizen milliár d Ft) mert ezt csak akkor teheti meg ha 500-1000 milliárd fejlesztést is átvállal. Jogi nonszensz. De ment a sajtóban hogy márpedig így van, Karácsonynak legalább 500 milliárdot kell villantani... közben lejárt volna a 10 napos határidő az elővásárlási jogról. Trükkök százai, és szokásos manyupos sajtós zsarolás minden joga alap nélkül. Kicsit kusza vagyok, bocs, de az a lényeg hogy a tejbetök Karácsony nem olyan tejbetök, hanem a Fővárosunk jogászaival együtt beint a kúrmánynak. Egyelőre. De nyilván egy tejhatalmú Hitler vagy Orbán előbb-utóbb mindent meg tud csinálni az országban, de ez egyelőre Budapesten nem megy, és ezért magamat meg a Budapestieket dícsérem. Jó lenne, ha a vidék is leszavazná orbánt és bandáját legközelebb.
Oke,de en nem teljesen ertem a koncepciot. Akkor most a Karacsonyeknak van 50 milliardjuk,es erre eltoljak,vagy mi? Nem kovetem mar ezt a sohivatalt,de ez most meglepett.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)