Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ÉN A PROBLÉMÁT A KONTRAINDIKÁTOROK BEJELZÉSÉNÉL LÁTOM ;) 370 nél 350eztek azután lett 415 415/370=1,1216 407nél 380aznak 407*1,1216= 456,5 Amikor elkezdenek bejelezni, ott szokott lenni az alja.
Javítanék,jelenleg van bekódolva, hogy aki nyer, az 2/3. Ezt a számokat látva, pillanatok alatt lehet átírni,ahogy a körzeteket is elkezdték újraajzolni Budapest miatt. kétségem nincs, hogy alakítani fogják valahogy majd a pályát.
fel nem fogom honnan jött hogy kisebbségben kormányozna. A fidesz kap több szavazatot de a köztelnök mégis a tiszát kéri fel? Amúgy kb kódolva van a nyerteskompenzáció miatt hogy aki nyer kétharmaddal nyer. pár százalék előny esetén is, pláne kettőnél több párt bejutásakor. Kisebbségből kormányozni, ja.
Törölt felhasználó2025. 02. 05. 12:27
Pár ezer játszó EUR/HUF TL 59 és 60 vétele ma elcsábított. Senki ne kövessen csak óvatosan és nem engem szidva ha KO a TL59!
Hanyszor elmondtam mar itt,hogyha nem 2/3dal nyer a Tisza,akkor a Ner joindulatan es szandekan fog mulni,hogy meddig marad a kormany. Minden a kezukben van,ha akarnak,olyan inflaciot csinalnak,h a kormanyt a szimpatizansai kergetik el.
És te milyen forgatókönyvet látsz, egy kisebbségben kormányzó Tiszával, egy kifosztott költségvetéssel, és minden NER kádárral ellenszélben ? Én hacsak az EU csapok nem irányítják még jobban az országra és nyitják meg durván nem fogja a 4 évet kiszolgálni....
Az, hogy Orbánékat ugyanaz a "mainstream" ellenes populista, gazdasági problémák és a stagnáló elitek miatt elégedetlen hullám fenyegeti, ami Trumpot is hatalomba segítette, a jelenlegi zeitgeist kevés pozitívan ironikus eleme.
Azért a magyar ugaron azon sem kell meglepődni, hogy a jövő évi kormányváltásra készülve az eszközeink elkezdenek életre kelni, a részvények megindulnak, és a forint is erőre kap. A lengyel példa ott van, mi történik ha bukuk a kleptokrata rendszer (rally minden eszközben), biztosan árazva is lesz a választásokhoz közeledve, így nem elképzelhetetlen, hogy év vége felé már hármassal fog kezdődni az árfolyam.
Funda alapúaknak a TA mágia, TA alapúaknak a Funda pletyka... A kettő együtt se mindig egy irányba mutat, de azért kozép- hosszú távon tiszta a kép. szerintem.
Soha nem szabad magyar szerződéssel németországban dolgozni (max 1-2 nap kiküldetés stb), de hosszú távon az mindeképp szar, adózási szempontból is bonyolultabb, mivel ha fél évnél többet vagy kint akkor német adóilletékesség lesz már stb. (hozzá a magyar rendszer lassúsága és a német feszes bürokráciája.. instant agyvérzés..) Nálunk se nagyon ismerik a túlórát, magyaroszágon engedélyt kellett rá kérni, és kifezették, németországban eddig még soha nem fizették ki, le lehetett csúsztatni az időkereteden belül. Illetve nagy hajtásnál elengedték az időkeretet, aztán pár hónap múlva szóltak h figyu vedd ki, vagy építsd le vagy valami...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)