Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Meglepetés elmaradt, jön a Miska, irány a 350. :) Hattyúdal az MNB élén, lehet majd asszisztálni a Marci féle eszetlen GDP pumpáláshoz és az ezzel járó forintgyengítéshez. Cél hogy kevesebb legyen az alapkamat mint az USA-ban, nincs árfolyam cél itthon forint van, kit érdekel mennyi az USD vagy az EUR :) "Éljen" a párt!
A héten eddig jobb, mint az ukrán hrivnya! De az ukránok szomszédjjában nincs háború. kilövellt a FO$rint, mint gejzír 412.510 -0.775 -0.19% és csak megy 412.185 -1.100 -0.27% és megy 412.095 -1.190 -0.29% mire bemásolom már erősebb, mint előtte!!! ez 350 gyanús nekem! én szóltam! mondjuk most engedett kicsit, biztos csak korrigál, mert sokat ment hirtelen :D 412.386 -0.899 -0.22% vagy csak belevesznek reggel, hogy cik lehessen belőle, hogy a miniszterelnö kúr szavaira megtáltosodott a csüngőhasú deviza . https://imgur.com/a/Jpf2CYV
Jó de a mAGYAR fodrász nem tud olyan jó hatásfokkal dolgozni, mint az osztrák :D mer az ollója is milyen,.... Most a hatásfok van terítéken, máskor meg a zöldítés, máskor meg a di gi ta li zá ció . Mikor mi. Mondjuk némely helyen tényleg lehetne fejlődni az építőiparban akár, de ilyen körülmények között, amit ők teremtenek, senki nem akar fejleszteni, beruházni, csak pont annyit tol be, vagy nem vesz ki, hogy elketyegjen a cég. Kint egy családi ház építéséhez a nemlétező éhenfagyott még mozgó, tehát zombi németek, akiknél csak fax van és nem sexelnek már kancsal maris szerint (tuti kiment és még a migráncsok sem rakták meg, erre besértődött) toronydarut állítanak. Nem a munkás derekát reccsentik meg. Itthun a csokból kitömött családi ház építők, akik 25-30 mihályt keresnek 1 lakáson, veszik a g63amg ket sorban, meg a ferrkó pristát. De toronydarut, ami 1 állítással 2 házat is kiszolgálna, még nem láttam. Gondolom itthun azért is tolják, hogy a cégek itthun beruházzanak és tolják ezzel a gdp-t. Az árak már itthun nagyon megugrottak, de a bérek sehun nincsenek hozzájuk képest. "svájci árak, etióp bérek" így nem fog menni :(
“ Szerinte a jegybankban azonban nemcsak elméleti tudásra van szükség, hiszen az MNB őrzi a forint értékét, fel kell lépnie az infláció ellen” Kossuth müezzin. Jó jó de sikerült?
Így van. Mondta is a haverom, neked van euród? Nincs? Akkor meg? Faszt érdekel. És milyen igaza volt, nincs semmire hatása, a kenyér 799. Orbán viktor alavju!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)