Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Vegyes. Scifi,tudományos könyvek,de a trading-gel kapcsolatos anyagok is jönnek. Hangulatfüggő. Szigorúan forintért veszem ezeket, csak hogy ne legyek offtopic és hazaáruló.
Amügy miket? Nalam ez inkább hullámokban jön, a mindennapi nem annyira, hacsak a hangoskönyveket/ novellákat nem sorolom ide. Tudom off, szőval amazonról dollárért vásárlom kindlere, nem hufért. Francba így se eurhuf. Eh.
Ez így van. A legtöbben majd az altcoinokkal fogják megégetni magukat. Btc már több ciklust túlélt, és mindig nagyobbra nőtt. Ez már kezd Lyndi-hatásra hajazni. Az altok nagyja soha nem megy újra Ath-ra. Én két utat látok. Ez egy ciklus szint 5. hullám, azaz a következő korrekció szentimentben a legrosszabb lesz, arban csak nagyon rossz. Másik, hogy ez egy nagyon nagy emelkedés kezdete csak. Nem az utóbbit tartom valószínűnek.
Látom,azért ideestek a "keressünk 20.000 forintot risk mentesen állampapírral" elfekvő csoport magasrangú képviselői :) na gyertek gyerekek, lássuk,hány accountja van a 4 fős csoportnak...
Amíg nem realizál az ember, addig az elmélet bármeddig mehet. Az őrült hajrá alapján itt nagyon sokan szénné keresik/ték magukat, de a holland tulipánhagyma esete itt is fennáll és sokan nagyon csúnyán bent fognak égni a bitcoin lázba. Ez sem gond! mindig kell valami őrület a piacon... most éppen ez. Azt kevesen értik meg, hogy mostanság inkább kiszállók vannak, mint beszállók.
BTC kezd kilépni az elliott csatornából. Ha nem talált támaszt 95k felett, akkor el lehet gondolkozni egy eggyel magasabb szintű korrekcióban. Várom már a shake out-ot, de feljebbről lenne szebb. 99k-nál nagyon szép short állomány kerülne likvidálásra (sok tőkeáttételes van most innen).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)