Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Matol tenyleg kovetlek. A felteteles modot nem ismered fel, (mondjuk a gunyt sem) de legalabb minden mast igen. Szakadjon az eurhuf, amennyit csak akar. Addig a fidesz gyorsan atirja a valasztasi torvenyt (na,ez viszont sajnos igaz).
Na,en mara kiszallok,most hogy szakad a forint,egyre jobban beragadok a 434en vett eurommal,pedig mar olyan kozel volt. Eddig panikoltam (nyilvan ha longban van az ember,es jo iranyba megy a chart,akkor azt szokott...🤦) de most mar kifejezetten hiszterias rohamaim vannak. Valakinek minden jo,nekem most semmi.
Jó nagy zűrt lehetne csinálni az elszámolórendszerekben is. Ruszkik már úgyis le vannak vágva sok helyről. Ki is veszem holnap a 100 erot ATM-ből a Deák téren.
Fura,mondom megnezem,mi ez a nagy eses mindenben,dehat SP500 pluszban,olaj,gaz pluszban,arany pluszban,eur usdhez kepest pluszban. Akkor neked a minden az az eurhuf,meg az usdhuf?😆 Mert az sokmindent megmagyarazna...
Mar orulni sem merek ennek,mert aztan az lesz,hogy minden jo,meg hulyen vannak nezve az emberek (vagy a rossz iranyba ulok). Bandi,te recskaztal ma mar a forintra?
El lett mondva,h csak te halucinaltad be a panikot. Nagyon probalsz fogast talalni,de igazabol bocs,de nem nagyon megy. En recskazni sem recskaztam a forint gyengulesre,de ha megis,az is az en dolgom,nem? De ez biztos sajat magadbol valo kiindulas szulte gondolat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)