Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
És a másik topikban a sivárok meg kórusben licitálnak egymás alá,hogy nekik mennyiért éri meg. Nem akarom elhinni, hogy az a topik nem a propaganda része!
Gondoltam hogy ontopic jelzem, hogy (folyószámlányi híján) kiürítettem a kincstári számlám, nem kell aggódni, napon belül kiutalták de még felizgattam volna a kedélyeket.Jobb szeretik a nyugalmat, jogos igény, minek a más szempont, rendben.Mondjuk szerintem meg nem a jüniusig full forintban ülök a nyugalom csúcsa, de nem kell egyforman gondolkoznunk. Még az se számít kinek milyen arányban lett igaza. Nem elegáns a “naugye”. Lehetőségekről beszélgetni meg nem akarnak. És nem lenne elegáns a “naugye” sem.
Köszönöm, igen jól vagyok. :) A betegségem 10 éve volt. Mentálisan végig egészséges voltam, azért éltem túl. A tűrhetetlen stílus miatt tiltottam ki, pedig türelmes voltam. Személyesen találkoztunk, korrektül állt egy fogadást. Az oldal azért került értékesítésre, mert sikeres tőzsdei kereskedő/befektető vagyok és ez a nernek is szemet szúrt. Különböző papírokban áthúztam a számításaikat. Sajnos a honlap itthon zsarolási és támadási felületet jelentett volna irányomba. Ezért adtam el, hogy ne lehessen hivatkozási alap semmire. Sima önvédelem. Utólag azt látom bölcs döntés volt.
Ezért is várom többek között az 1.04-et. Daxban most jöhet egy jo(bb) beszálló hamarosan (18.800 körül), egy laza 1000 pip körül hozhat majd,ha minden összeáll. Gondoltam szólok, hogy a vonalak most ezt dobták ki nekem.
Köszönjük, hogy ezt leírtad, nem is annyira zajec ügye , de engem pl a NER körül való mozgolódás érdekelne, ha nem sértelek meg és nem titkos akkor írnál, hogy ezeket az ember, hogy képzelje el ?Sokat segítene megérteni, hogy hogyan is működik a rendszer belülről. Jó egészséget!
Kb. 12-14 éve figyeltem fel rád itt a portfólio fórumán, nagyon tetszett a világszemléleted és azok amiket írtál. Hiányoztál, sokáig kerestem az írásaid amikor eltűntél. Nem tudtam, hogy ilyen komoly egészségügyi problémáid voltak. Lényeg, hogy megúsztad és újra azt csinálhatod amit a legjobban szeretsz.
Úgyis ráérsz akkor:D Szakérts nekem kérlek. LAC-ból vaskos nyerővel kiszálltam, xpev-ből és alb-ből szerintem ma fogok, kisebb nyerővel. NIO-t dobtam bukóval, BABA maradt még mínuszban. Szóval kidobok mindent, és valami kellene ami húz a héten:D Köszi
A Pf fórumról kitiltottak személyeskedésre hivatkozva, mert lehülyéztem poénkodásból bubut azt hiszem :) még topikja is van ha rákeresel a nevemre :)) 2008 november körül azt hiszem. Amit írok, csak fikció, de egyszerűen működik a rendszer, csak ők nyerhetnek, senki más. Totális, maximum haszonra hajtanak minden területen. Ha mégse ők a “legokosabbak”, - mert annak tartják magukat - és nem tudjak úgy alakítani a helyzetet, jogi környezetet amivel ezen változatni lehet, akkor sértődés van és indul a támadás. Utána néznek mindennek, hogy hol lehet megfogni, zsarolni, fenyegetni amihez a teljes állami apparátus rendelkezésre áll. Persze értékhatár és esete válogatja, illetve kinek a kijenek a szemet szúrja valaki. A stockyt 2019.02-ben adtam el azt hiszem
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)