Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Március végi PMÁP kamatfizetéskor idén és jövőre szeretném 350-en látni. Kell a ropogós euró. Itthon ez ugyan nem kell a Fidesz-KDNP szavazótáborának, mert itt forint van, de nekem igen.
Technikailag én 380 környékén szállnék be egy vételi pozícióba, - elméletileg, élesben a forintra nem nyitok -de lehet sosem látjuk már azon a szinten. Kíváncsi vagyok.
Mutassuk meg, hogy utolérjük a nyugatot! Igaz a harmada keresetből, jóval magasabb árakkal, de tuti beérjük őket! Mint aki egy cégnél dolgozik a sor mellett kb a harmada fizetésért, mint egy irodában dolgozó vezető, és az az álma, hogy egyszer utoléri életszínvonalban a főnökét :))) csak erősen kell akarnia és menni fog!! Hinni kell és bízni és szorgalmasan csinálni, akkor meglesz. Bond*elle goldmais kukorica amit éppen találtam. osztrák 1,59euró *389 = 618,51 F$t magyar 790 FO$rint 790/1,59= 496,85 eurhuf egyre több terméknél látszik az egyensúlyi árfolyam itt lenne..... de a fránya labancok, ha 12dbot veszel tudnak jó árat adni 0,79/db *389 = 307,3 FO$rint ITTHUN mikor látunk ilyen akciókat? Nekik marad nem kevéssel több a zsebükben. https://imgur.com/a/q2wuJOF
Persze, jó hogy nem fülest vársz, hogy mikor indítsd a shortod.. szégyeld magad!!! "Hajrá pengő.. az izé akarom mondani Ft!!! 350!! Paritás!! sírjanak úgy a svájci hitelesek mint a magyarok a svájci hitellel!! Legyen párizs magyar falu!"
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)