Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az irány, hogy 1-2 évre lent marad az 402-nél eldől, ez alatt maradva leszúrhat 360-alá is.... Nagyobb valószínűséget adok annak, hogy elindul új történelmi csúcsra, ami szintén 1-2 éven belül teljesülhet.... 470-480 tető könnyedén lehet benne....
Szerintem az első része rövid távon a 402 környéki tető, majd onnan egy korrekció kb.380-370- ig vissza a reálisabb forgatókönyv, a második része pedig középtávon valósulhat meg a várakozásod.
Ezt írom régóta. Nudli, zajec, de van, aki Ibizaként olvashatja a bölcs gondolatait az ex-Stocklandyardon. Nála a bölcsek köve, mindenki más hölye szerinte. ;) Majd mindjárt jön az egy ember, egy vélemény dumájával. :)
Off: az orbáni 4 év vidékjárás nem írható át a fejekben, és az ell. pártoknak se pénze se energiája. Ami működik az helyi - nem politikai - közösségek praktikus infók cseréjére, önsegítésre, meglepő, de a megtapasztalt emberségnek nagyobb ereje van a rogán-műveknél. (Nem vagyok idealista, tapasztalat.) Az ifjak nem az M1-ből tájékozódnak, de on-line a kormánypropaganda mindenütt ott van.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)