Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igaz lenne,ha mindenki csak euro cashben ulne,mig te befektetsz. Az inflaciot meg kihagytad a kepletbol elegansan. De ha nem gond,majd en eldontom a jovoben,h kit szeretnek cafolni,vagy megerositeni a velemenyeben,ez egy forum tovabbra is. Ugye megerted?
Amúgy köszi, de nem biztos, hogy Hawaii lesz, Ausztrália is képben van. Sajnos ott még nem voltam, csak Szingapúrig jutottam el (amúgy nagyon ajánlom, frankó hely).
En befejeztem veled a beszelgetest. A tegnapi utan foleg. A cafolatomat lasd lejjebb. Az arra ertelmesnek tartott emberekkel ezt delutan megbeszeltuk. Szakmailag. Gratulalok a hawaii utazasodhoz. Velemenyeket utkoztetunk,nem a te igazadat keressuk,es foleg nem attol erezzuk magunkat rosszul,h a tiedtol elter. Remelem,nem haragszol.
Volt egy egesz korrekt szakmai beszelgetes lejjebb. Esetleg vedd a faradsagot,es olvasd vissza. Remelem,nem 1 eves vagy,hogy most kezdtel befektetni. Haboru elott 350es szintekrol indultunk,es levezettem,h 2 ev alatt eros infla volt,amit a 16 szazalek,plusz a 340-380as eurohuf arfolyam valtotas nem takar be.Tamas szamitasa alapjan is eleg szep a buksi.Ha onigazolast keresel itt,akkor oke,csak akkor mond ezt. Ket eves idotavon viszont sajnos nehezen fogod megtalalni. De igen,igazad van,iden,erestel 7+16szazalekot-kb 17.8 infla. Var a Blackrock. Na,tessek,okos engedett.
Tolle,1 kilo,2400, legalabbis ahol en vasarolok. Akkor legyen 900-1000 a bazis. 240 szazalek,minusz 16. Aranyaiban azert azt hiszem,vilagos a mondanivalo...
Tavasszal 16 %-ot lehet eltenni, ezt itt nullának értékelik ---akkor számodra már csak 284%kal emelkedett meg például a trappista sajt kilónkénti ára,és ez már egy árcsökkentett ár.Szép munka.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)