Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Eltűnt, mint most is! Pedig éppen szerettem volna kérni, hogy értékelje a fizetőeszközünket napi lowról, a többi az ábrán található devizákkal összevetve. https://imgur.com/a/yUJE1g9
És a kontaindikátor is 100%osan bejelzett!!! Ilyen megerősítő pontos jel ritkán jön! "
mamoka47
ma, 10:49
Előzmény:
kisvasutas
400 felett ajándék eladni az EUR-ot. Jobb
mint ha majd 370-en szabadulsz tőle. Miközben a FT-ban elteszel még
6-7% kamatot is. Addig szabadulj az EUR-tól amíg lehet 400 felett. Ez az
év eddig már így is nagy bukta EUR-ban ücsörögni. 2.5% mínusz és még
csak Február közepe van. Persze ha nektek mint a kormánypropagandának a
mínusz is plusz, akkor minden ok.
"
Simán lemehet az árfolyam 380ra! csak majd egységenként lesz egy 70 egységes tranzakciós adó tehát összesen450lesz az árfolyam, de a közép nem! 350 is lehet csak majd 100egységes adó mellett... csak légből kapott számokat írtam, nem befektetési tanácsadás! holnaptól lehetne parítás is 401 egységes adóval és kész! * a facekommandó bérkommentel írjátok le 10ezerszer szép az élet jó a rendszer! 10 kopejka 100 karakter? "egy jó bor vagy egy szeretkezés a barátaiddal a vacsoraasztalon" ezt ki is mondta??? https://www.youtube.com/watch?v=azXZYo0K3Qg
de bakker ez azért na. Miért hozod ide az eurós hozamaidat? ez az eurhuf topic, mellébeszélsz!!!! mert például állampapírban..... Komolyan ez már a szefós szint. nem szlengileg, orvosilag.
"
penztaros_lorinc
2020. 09. 16. 17:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Babosko, mondtam, hogy ne Viktor pszichiáteréhez menj! Kidobott pénz! Amiből neked egyre kevesebb van! Csak fogy és fogy és fogy!" "
penztaros_lorinc
2017. 04. 20. 17:26
Felfedezhető az orosz minta a külföldről támogatott civil szervezetek regisztrációját előíró törvényjavaslatbanlinkEgyetért-e Ön azzal, hogy a FIDESZ-KDNP lefordította az orosz
szöveget a törvénybe foglalás előtt, hogy az ne oroszul szerepeljen
benne?
⎕ Да⎕ Да, товарищ
"
Tekintsünk is el az elötte levő 10% gyengüléstől, mindjárt szebb a 2%, az már igaz. Meg a 10-15-20 éves gyengüléstől, jogos. Örökké csakaforint!!!!! Csak tudnám miért hozod fel az állampapírt állandóan, ez az eurhuf topic.
Akinek nincs devizában, tavalyi PMAP kamatok kötelező, devizába. 17-18% EUR hozam agyament. Nyugat-Európa nagy részében az arszinvonal alacsonyabb , mint itthon. Azaz a forint túlértekelt . Sajnos ez van. Deflacio nehezen, elkepzelheto. 50% deviza arány. Valószínűleg növekszik. 6,5% nagyon karcsú. Rövid távon választásokig elkepzelheto EURHUF savozas. A nagy buli megvolt
Nem, de szeretné az ember, ha az egy évvel későbbi 20% emelkedett pénzéből legalább annyit kapna, mint tavaly, nem pedig a felét ;) Mit ér a több, ha kevesebbet kapsz érte? B@szhatjuk az akármekkora emelkedéseket, ha csak infla lesz belőle! Aki ezt nem látja, annak nem tudom hun van a feje bokáig becsúszva ;)
Ez nem egy közértes topic. Nem kereskedünk sem mosóporral, sem WC papírral, sem konzervvel. EUR/HUF! Ebben az évben az Euro az olcsóbb tonhalkonzerv ellenére gyengül a Ft-tal szemben.
De teso,lebuktam,en irom. Kar,hogy nem sikerult azokat a kommenteket is feltenni a Mamoka-listara,amikor igyekeztem segiteni eurusd varakozasokkal,meg nehany otlettel az elmult minimum egy evben,gold is koztuk volt,gbpusd. Nehany kozuluk kicsit tobbet hozott,mint a szaros allampapirod. Legalabb 6 fo devizaparban vagyok altalaban erdekelt,mar ha ezzel meg nem sertelek. Az eurusd es az eurhuf korrelaciojat meg hadd ne kelljen bemutatni. A gratulaciot koszonom,elegge pluszos ev volt a tavalyi,jol esik az elismeresed,bar nem sokat er✌️
Tudjuk, hogy nincs jobb az alompapírnál! Azt miből is fizeti ki az állam? Honnan van ilyen sok pénze rá? Honnan is von el? Más államok miért nem csinálják ezt a fergeteges jó ehetőséget az állampolgárainak??? Hogy ők is meggazdagodjanak ennyire?
Véletlenül nem te írod a kormánypropagandát? Ha szembesítenek a rossz döntéseddel akkor azonnal terelsz? EUR/HUF topicba hogy jön az EUR/USD? A FT elleni spekulálásod ebben az évben veszteséges üzlet, de te találtál egy USD-vel szembeni pozitív EUR poziciót? Gratulálok!
Ha az olaszoknál megveszem a kilós rummo tésztát 1,5euróért , iithun meg a fél kilósat 899ért, akkor kérdezem én, hogyan jársz jobban? itthun kilója 1798 De a mosópor és tisztítószerek, kekszek, sajt és hústermékek , tonhalkonzerv, snack, olivaolaj és bogyó, pisztáciakrém, ... is olcsóbb. Tudom ez a legjobb kormány a világon, mégis itt csövesedik le legjobban a nép!? De megvédenek a migráncsoktól és a b*ziktól legalább!!! apropó: "Viktor! Mondtad Alice Weidelnek, hogy az apa férfi, az anya nő?" Van amelyik b*zi jó b*zi! mint ereszes is pl ;) ugye? vagy: Ha feltűnik egy új bemondó csaj a hírtv-n egyből az ugrik be, hogy ez vajon melyik meleg miniszter álcafelesége! A tranzakciós adó mennyit is nőtt tavaly óta?
Nem vettem tamadasnak. Azert a korabbi "karrierem" soran megettem par ilyen embert,mint akik itt kemenykednek,szoval ki vagyok kepezve,mint mondtam,ez inkabb csak amolyan szintentartas oregurasan 😏 valaki rejtvenyt fejt,nekem ez jutott.
Meglatjuk,hogy oregszik ez a komment,eltesszuk az utokornak . A befottesuveg meg majd csinal magaval valamit,ki tudja. Jelenleg dollarral szemben szepen hoz az euro,merthat ugye szofisztikalt befektetok vagyunk,vagy mik...
400 felett ajándék eladni az EUR-ot. Jobb mint ha majd 370-en szabadulsz tőle. Miközben a FT-ban elteszel még 6-7% kamatot is. Addig szabadulj az EUR-tól amíg lehet 400 felett. Ez az év eddig már így is nagy bukta EUR-ban ücsörögni. 2.5% mínusz és még csak Február közepe van. Persze ha nektek mint a kormánypropagandának a mínusz is plusz, akkor minden ok.
Hát erősen félreértettél. Pont azon elmélkedtem hogy meglehetősen furán hülyéztek le(téged), majd megismételte érvként amiért lehülyézett. Majd még néhányan rádugrottak minden különösebb előzmény nélkül. Erre idéztem két mondásod (hogy 420ról 410re erősödve megjelennek a sikerpropagandával, és hogy ellehetetlenítik a beszélgetést személyeskedéssel és zajjal(amire még vissza is kérdeztem hogy vajh véletlen e szerinted) erre úgy vetted hogy téged támadtalak. Azóta is pislogok mi mehetett félre. Értem és hogy kurta a fórumstílus és ez félreértésekre ad lehetőségeket, de gondoltam már kb ismered a véleményem. No sebaj, ha úgy érezted belédálltam akkor bocs.
Ezt mond a modinak XD: Engem eddig csak kormány oldal szidásáért fegyelmeztek (ok bitóra küldtem őket, és más jelzővel illettem... ;). "A moderátor indoklása:Bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá. A személyeskedés itt nem szint. Ön egy troll, végleg kitiltom innen. Ahogy szokták mondani a cégek esetében boldogítsa a konkurrenciát. A NEW OPUS GLOBAL FÓRUMBÓL VÉGLET kitiltottam."
Fiatal lennék én ahhoz hogy 89 ben jelentgettem volna. A családom meg aztán főleg hagyd ki ebből ! A kommented, semmi valós információt nem hordozott, csak egy nagyon megerőszakolt gondolatmenetet amit semmiféle tény, vagy információ nem támaszt alá.... Ha ennyire jó az infláció akkor miért nem minden jegybank arra törekszik, hogy növekedjen és ne éppen csökkenjen ? (költői kérdés, úgyse adsz rá választ)
Amúgy én el tudok képzelni olyan eszkalációt, amiben ez a scenárió (hogy helyére kerül a Ft az infla alapon a helyére kerül), de akkor kő kövön nem marad... Németeknél is most eléggé mozgolódás van, mostani Müncheni eset, Franciáknál késelés, határellenőrzés kitolása... AfD -t toldja még az Elon is... Trumpli védő vámjai... EU nélküli béketárgyalás ... Azért dőlnek meg a gentlemann agreementek a pompomséróssal...
Mikor tett Magyarország jó lóra? Max. leszállt róla ha döglött volt( régi dakota közmondás by ovi). Van egy régi háborús átok: Legyen Magyarország a szövetségesed a következő hánorúban!
Van euró, mert az egyre több mAGYAR hazaküldi ;) Nem is, mert aki ott él, az nem hozza haza. A sok hülye aki lábbal szavazott már... És az osztrákok is milyen hülyék, akik nem ide járnak át dolgozni, vagy telepednek át (mert szeretnének szopni és töredéke fizetésből drágábban, sz@rabb termékeket megvásárolni, FO$ egészségügyel és állami szolgáltatásokkal,.......................................................................) Az ilyen csak egy bértroll. Nem kevés olyan fidEReSZest ismerek, akiknek elég volt... még a kub hadseregben volt ember is füstöl :) De vannak vakok meg fizetettek. Lassan már csak a fizetettek nyomják itt a témát. https://www.facebook.com/photo/?fbid=1164321825695961&set=a.503000328494784
Mamika szerint ha 260 ból 402 lett az jó, mert a mocskos nyugati Eur ért több dicsó Ft ot kapnak... Bár nem tudom honnan lenne EUR-uk mert EU pénz éppcsak csepeg már az unokák meg az ijjen szenilis öreglánynak már csak a förmedését várják , hogy a panyelka pénzé legyen téve...
Inflációt mint pozitív dolgot beállíani... te jó isten gyere le... kéne még egy özönvíz... Mamika az elvtársak képeit a falon tessék leporolni, mert mikor csókot nyom rájuk meg ne betegedjen a portól.. Orvoshoz meg még most tessék elmenni, akkor talán kap időpontot 26 ra...
Csak nem azt sugallod, hogy a magyar gazdaság megint rossz lóra tett?! :) Kiviszik a magyar központokat még a extra profit adó is csökkenhet. Azt gondolom a hazai fogyasztás büntetése most visszaüt. Igazság szerint ez lenne az igazságos Trump javaslat, mert tényleg az EU magas fogyasztási adói önmagukban hátrányba hozták az amerikai termékeket. Minden eladott pl. 1milliós IPad gépen 270e Ft az állam zsebébe megy.
Nem tudom trumpi tisztában van-e vele, hogy az eu-n belül szabad áruforgalom van, és ez kicsit megbonyolítja a vámolást az országok áfája szerint, de ez nem gond, mert nem az esze miatt szeretjük. (Kicsit irigylem aki otthon van és napiban tud kereskedni, mert ez jelenleg aranybánya, mint az OTP az ukrán háború kitörése után). Mondjuk Lichtensteien leviszi nullára az áfát, valamint a vámot az USÁ-val szemben és mindent egy Lichtensteini cégen keresztül viszünk ki.... Ha egy Magyar cég nagy vámot kap kiviszi a terméket Szlovákiába (ahol valószínűleg alacsonyabb az ÁFA) és onnan exportálja.
Törölt felhasználó2025. 02. 14. 02:48
DXY időszakosan alul van. 107 alá ment ahol régen járt. EXY pedig emelkedik. A két nagy deviza között vajon merre megy a forint? . Na Trump új vámja! Bizonyos értelmezés szerint az amerikai termékekre kivetett külföldi országokban szállított áfát is vámnak tekinti. Kölcsönös vámot vár el. Hmm akkor a magyar világbajnok áfa miatt mi kapjuk a világbajnok vámot is az Amerikába exportált termékekre. (Hozzáteszem ez jogos lépés.) Ha az Amerikából behozott terméken csökkentjük az áfát akkor saját termelőinket és más országokat hozunk hátrányba. Tehát bukni látszik a fogyasztásra helyezett óriási adóztatás hazánkban. Érdekes gondolatokat szül ez! Ha itthon áfacsökkentés lenne: - borulna az egész költségvetés és vele a gazdaságunk alapja - a kereskedők a lecsökkentetett áfát lenyelnék nem jelenne meg a termékeken - csökkenne ezzel az infláció - lehetne kamatot vágni - FIDESZ “a nem adóztatjuk a zembereket “ retorikája választás előtt bukna, mert a szja mértékét kellene növelni . Érdekes az új Trump ötlet, ami a kölcsönös minden termékre szóló vám lenne. De nyílván ez is bármikor változhat, meg lehet nem is jól értelmezem. De ebben a formában ez a magyar NER vezette gazdaság rémálma.
Importálok pár dolgot, 400as szinten van kb közel egyárban vagy picit drágábban a sokkal jobb minőségű import. 370 pont az a 10%, amivel igenis bemegyek a hazai elavult, rosszabb minőségű szutyok alá árban aztán lehet pislogni.
Forint pár hónapra lemegy 400 alá komolyabban, tehát nem a 398-as tetoválásomig, hanem 370-380, akkor összedől ez a kártyavár az import miatt. A hazai fost nem lehet eladni erős forint mellett.
Mennyi volt az infla az elmúlt 5 évben? Cirka 50% Mennyit gyengült a ft? Cirka 20% - ot! Hol van a többi infla?Elnondom. Azt benyelte gyengülésben az Euró.Ilyen infla mellett a 340 es ft-nak 500 felett kéne lenni az Euroval szemben.A 400 és az 500 ft közötti különbség az Euro inflálódása.
Nem vagyok egy témafixált alak én elsmerem, de ami floodlás megy ingatlantopikban is meg úgy egyáltalán… Na jó nekem se jó semmi. Ha (téma)moderáltlan a topik akkor lehet beszélgetni, de vagy zajec jön vagy hülyézés. Ha meg moderált akkor csak egyoldal. Hát evvan. Vagy sör(tudom) mellett, vagy privátüzenetküldő, vagy káosz. Web2, my ass.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)