Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Abban biztosak lehetünk hogy a forint árfolyamokon rögtön észrevesszük majd mennyire szereti az ilyet a piac. Karmelitában végleg elgurult a gyógyszer, ezek nem normálisak.
Akkor azert kijelenthetjuk,hogy ez az ut,mar egyre kevesbe az europai ut,ugyebar...az elejen vagyunk,de hatarozottan raleptunk arra,hogy majd mi megmondjuk,mi mennyi legyen. Szereti az ilyet a piac,mindig dijjazzak is altalaban.
Ez kész... ...és ezt az embert tartjuk el mi, magyar adófizetők havi 6,3 millió forintos fizetésért. " Nagy Márton közleményben tett javaslatot arra, hogy hagyjuk el az európai statisztikai sztenderdeket, és keressünk olyan módszert, amivel javulás mutatható ki. " Orbán körül már csak seggnyalók vannak.
Volt az a kép (trollkodás szerintem), amin a nyugger elemzi az eurhuf árfolyamot, miszerint az onoka Gyurcsány idején küldött 1000 eurót és csak 250ezret kapott érte bezzeg most 410ezret. Nincs meg esetleg? Pár napja volt.
Halalhirrel viccelodni,fenyegetozni mar letoltendo,ugyhogy ezt kihagynam..erre figyeljetek ti is. Bar furcsa modon a jobber ertelmisegte ez valahogy nem vonatkozik,szoval lehet hogy meg nem epult be a jogrendszerbe teljesen. (Vagy nem js fog,marad igy)
Ok, akkor arra mondjál dátumokat! Mondom a neveket. Ez a lényeg nem a vonalhuzogatás! (Nem zavar ha cslsz és profi szakember segítségét kéred, csak az eredmény jojjon!) :D
úgy tűnik a csüngőhasú pengő elvesztette máma is erős jellegétt jááájjj csak a FO$rintot ütik ismét! Szép kis morningstar 2 egysége alsó kanóccal.. 413.085 -0.470 -0.11% https://imgur.com/a/6lfitpA napi lowról szép esés ez egy igazi széttaposott FO$kupac https://imgur.com/a/Z67I1Qt
En még a jövő hét kapcsan is kérdőjel vagyok…. De nem is hiszem az ötvenezer forintosra engem fognak tenni mint a forinterő várakozás jelképét, azt megértem :D
A vonal tajekoztato jellegu. A bekovetkezese sem 100 szazalek,mint ahogy az idobelisege sem. A torok utat sokfelekeppen lehet ertelmezni,de te,vagy ti nagyon egy iranyba akarjatok ezt megtenni("milyen torok ut...?") . En azert a 26os valasztasokat megvarom,meg az eredmenyeit,aztan meglatjuk,hogy mi lesz. Sok scenario van most elottunk. Es igazabol egyik sem vidam. A szeljobb nagyon mocorog. Amugy meg korabban is lehetosegkent kezeltem,hogy B hullam van,ha ez mond valamit.
Bocs, elírtam. Nem 2026 nyárra várod hanem 2025 nyárra. De a lényeg ugyanaz. Török út nem felfelé viszi a dollárt? USDTRY nem igen szokott lefelé menni: https://stooq.com/q/?s=usdtry&c=10y&t=l&a=lg&b=1 Oké, 2018-ban volt ott is ilyen.
EURUSD feljött a nyakvonalig. Inside day után potenciális 3 green soldiers D1-en. Mindezt egy valószínűsíthető ED flat C hullám után. Ha jön a trigger (és nem lesz besülés), akkor ez nagyot fog szólni. Naposon a nyakvonal feletti (ill. a megelőző ED 4 hullám feletti) zárás lenne egy jó jel.
Micsoda erő, de nyilván semmi gond én is forinttal fizetek a pénztárnál és 5000-ért tankolok a kúton!https://24.hu/fn/gazdasag/2024/11/11/legdragabb-bevasarlas-elelmiszer-harmadik-november/
Kár, hogy tegnap nem nézett be és mondta, hogy eladta a stratégiai pakkját mindenből és csak a fo$rint mostantól. Sebaj, ha valami véletlen folytán a csudával határos módon év végére bepróbálnák küszködni 400 alá és sikerülne is ki tudja miért, akkor majd jön és azt mondja, hogy eladott mindent pont a 415ös csúcson. Ismerjük már :)
Akkor egy pozitív hír Magyarországról, a Marcink kedvéért: Magyarország a bicikliút azon része ahol nem kell tekerni, többen vagyunk, mint a dánok, északabra élünk, mint a görögök, a magyar lányok és asszonyok szebbek, mint a bolgár férfiak. ( Bödöcs)
- Gyerekek, milyen madarakat ismertek? Anna: - A sirály. - Nagyszerű. Zoli: - A veréb. - Nagyszerű. Pistike: - A kerekes bagoly. - Pistike, Pistike! Ilyen madár nincs is!- csodálkozik a vonzó, fiatal tanítónő. - De igenis van, tessék csak eljönni hozzánk, majd mutatok egyet. A tanítónéni kíváncsi lesz, elmegy Pistikéhez. Aznap még rövidebb szoknyát húzott fel, még vonzóbban néz ki. Pistike bekiabál a szobába: - Nagypapa, nagypapa, itt van az a csaj, akit ígértem neked! Képzeld el, még bugyi sincs rajta! A nagypapa kiront a tolókocsival: - Huuuu! Huuuu!
Havi 6,3 millió Ft adófizetői pénzből fizetett idóta Marci majd a jövő év első negyedévében huhoghat, addigra bőven beérnek a már vagy még nem bejelentett leépítések.
Nagy Marci: "A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint az adatok ismét rácáfoltak a huhogókra, az előzetes kormányzati jelzéseknek megfelelően októberben újra dinamikusan, 4 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom." :) Jól van most megnyugodtam, újra minden frankó, irány a 350. :)
Károgsz itt te is, miközben ezt nézd milyen erőben vagyunk. 412.355 -1.200 -0.29% Bár a jó öreg fitchkulás olyat verhet végig rajtunk a husángjával, hogy egyből küldheted bitte ein pár hókotró und strassenautoporszivo a cváncigtauzend FO$rintosokat eltüntetni az strasszéról..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)