Örülök, hogy telház VOLT... Csak arra leszek kíváncsi ez mit jelent számunkra... Mert eddig minden nyereséget elköltségeltek... Minket ugyebár az árbevétel nem érdekel, hanem a haszon. (azt pedig sajnos átjátsszák maguknak a szervezők véletlenül se kelljen adózni)
Ami picit felháborít, hogy a BalatonSound hivatalos rádiója a Class FM, nem pedig a NEO. Tudom eladtuk... De akkor is a mi kutyánk kölyke volt... Ez kb olyan mintha Vettel felállna a dobogóra Ferraris szerelésben :D
"Sikerrel debütált a VOLTon a Sziget Szervezőiroda rendezvényeinek új fizetőeszköze, a Fesztiválkártya is. A készpénzmentes szolgáltatás a látogatók és az árusok elismerését egyaránt kivívta. A Metapay által nyújtott fizetési megoldás a világban is egyedülálló, hiszen ilyen jellegű szolgáltatást korábban csak bankok, kártyatársaságok és épített környezetben működő szolgáltatók tudtak nyújtani."
17,9 Ft nem = 179 Ft. Aki nem adta el az valóban nagyot bukott,de aki vesz még nagyobbat fog bukni. 27Ft az huszonhét forint, a 179Ft meg egyszázhetvenkilenc forint. A Phylaxiát nyolccal szorozták fel és úgy 21Ft. ( A korábbi 6Ft-os árfolyamhoz képest még így is 3,5-szeres
áron forog.) Az Estmédia pedig 6,6-szoros áron forog a 27Ft-hoz képest. A phylaxia topikban sok marha leírta, hogy 48Ft= 6ft a nyolcas szorzó miatt. Hihetetlen számomra,hogy ezt az igen átlátszó primitív trükköt ennyien beszopják.
Én nem vagyok pénzügyi zseni, de szvsz nincs igazad. Mindenkinek a felszorzás után 1/10 annyi db szám részvénye van. Tehát az értéke nem csökkent. Akkor lenne abszolút igazad, ha felszorzáskor (vagy az óta) kiadtak volna több millió új papírt. (mint a NUTEXnél, mert ott felszorzáskor volt újabb hígítás) Itt mivel nincs nagy tulaj, hanem 95 % közkéz (leszámítva a MNYP megöröklése miatt az állam, de ugye nekik is 1/10 annyi lett a darabszám) így szvsz teljesen mindegy, hogy 17,9 ft-ért vagy 100 részvényem vagy 179Ft-ért 1 db. Tehát amíg nincs újabb papír bevezetés addig nem ér most 6,6 szoros árat a 27 hez képest ahogy Te írtad... Ha lenne újabb apport vagy részvény kiadás akkor borul a helyzet, de addig nem változik semmi.
Ez szerintem meddő vita.
Amíg a saját tőkét nem szállítják le addig,
van 6,8M db 1000ft névértékű részvény.
Ettől független, hogy mennyit ér a könyv szerinti értéke(eszközérték)lásd számviteli
A piaci ára pedig egy részvénynek mindig a jövőbeli CF-kat akvizíciókat stb.árazza.
Persze a pillanatnyi momentum(pánik) rövidtávon extrém volatilitást is okozhat.
EZ SZÁMUNKRA AZ EGYETLEN ALKALOM? AMIT MEGÉLHETÜNK!
NAPTÁR 2011 július
Pénzes zsák
Ebben az évben júliusban 5 péntek, 5 szombat és 5 vasárnap lesz.
Ez csak 823 évenként egyszer esik meg, és „pénzes zsák”-nak nevezik.
Tehát, oszd meg másokkal ezt az információt (küldd tovább a barátaidnak),
és a hagyomány szerint 4 napon belül pénz áll a házhoz.
Ez a kínai Feng Shui-n alapszik. Aki nem küldi tovább… nem lesz pénze J
Érdemes tovább is olvasnod!!!
Az idei év hemzseg a szokatlan dátumoktól:
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 és ez nem minden…
Add a születési éved utolsó két számjegyét a korodhoz, amennyit
betöltesz idén.
Az eredmény 111, mindenhol a világban. Ez jelenti, hogy az idei a pénz éve.
A hagyomány szerint ezt 8 személlyel kell megosztani, hogy pénzhez juss
a következő négy napban, legalábbis a kínai Feng Shui szerint.
Aki nem így tesz, elszalasztja a lehetőséget.
Ez egy rejtélyes dolog, de egy próbát megér! (És szombaton lottó! J )
Meg azok is hülyék akik a grafikonokat készítik a bét honlapján. www.bet.hu
26Ft-ról egy irreálisan magas árra felszorozták. Ha az ár 17,50Ft , akkor nem 175Ft lenne a grafikonon és nem egy brutálisan nagy emelkedést mutatna ( ami valójában csak egy nagy átverés), hanem csökkenést.
Amúgy meg gratulálok a felszorzós bandának. Munka nélkül átvertek egy csomó balekot.El kell ismerni, hogy zseniálisan csinálták.
Volt 68.510.000 db 100 Ft névértékű részvény, ami 26 Ft-on fejezte be pályafutását.
Lett belőle 6.851.000 db 1000 Ft névértékű részvény, ami 260 Ft-ról indult, mára 177 Ft-on zárt, ami a régi 100 Ft-os névérték + 10x annyi darabszám mellett 17.7 Ft-nak felel meg.
Ezek bezony lekopizták a humex, numet levédett kisbüfi rabló technológiáját.
A következő lépés a névérték leszállítás lesz majd azután az újabb felszorzás és az újabb névvel újabb zöldfülű kisbüfiknek frissen nyomtattott wc papír, egy-két céget még kiszerveznek és már jogos is lesz a névérték leszállítás és az újra tizedelt részvényár. És boldogan öntenek míg meg nem halnak...a szomorú mese itt ér véget :D
Ez tetszik a legjobban:
"EST MEDIA Event portfóliójába tartozó rendezvények kerülnek még
lebonyolításra, remélhetőleg a közönség és befektetőink megelégedésére"
Hogy nem szégyenlik a pofájukat...
Mindenki bukóban van, aki tegnap vett aki múlt 7-en... 1 hónapja 1 éve... bármikor... MINDENKI bukóban ül és ilyet van pofájuk leírni.
Kíváncsi leszek az adózott eredményre... mert bevétel az VOLT.. csak az a baj, hogy alvállalkozókkal átjátsszák az összes hasznot :( Nekünk pedig akik tényleg befektettünk nemhogy a pénzünket nem kapjuk vissza... de sokan már a felének is örülnénk....
Akinek jelen pillanatban is van Estmédia részvénye, az valónan 17,7 Ft-nak van elszámolva. ( Fáj,hogy ennyire ostobának
nézel.) Az ár azonban 177Ft!!! akár tetszik, akár nem. Nézz már rá a grafikonra a bét honlapján könyörgöm!
Hol látsz te ott 17,7 Ft-os árat?
Felfogtad?
Ott a pont.
Elég baj az, hogy ezt meg lehet csinálni a befektetőkkel és nem lehet megtévesztés vagy bármi más jogcímen felelősségre vonni őket a kijelentéseik után. Mert az, hogy befektettem az az én hibám, azt nem is akarnám rájuk hárítani (én voltam a hülye, én iszom a levét).
52 heti min. érték: 2011.07.04 172
52 heti max. érték: 2010.11.23 1,080
történelmi min. érték: 2011.07.04 172
történelmi max. érték: 2000.12.14 55,550
záró 52 heti min. érték: 2011.07.04 177
záró 52 heti max. érték: 2010.08.04 1,060
záró tört. Min. érték: 2011.07.04 177
záró tört. Max. érték: 2000.12.13 48,860
az elmúlt 180 nap (naptári) forgalommal
súlyozott átlaga: 517
Negyedéves záró árfolyam: 670
Előző éves záró árfolyam: 1,060
Az hogy te a béten hülyeséget látsz , az nem jelenti azt , hogy az úgy is van.
Az erste oldalán jól van írva.
A bét honlapja egy szar, nyugodtan leszakadhatsz róla. A bét nem korrigál a részvényösszevonások/felaprózásokkal. Töltsd le pl. az estmedia árfolyamokat a portfólióról és láss csodát, ott a az éves minimum is 230 Ft-ként fog szerepelni.
Szerinted amikor a románok bevezették az új lejt, akkor a lejbe fektető külföldieket is jól lehúzták? Ugyanis a lej árfolyama régen kb. 0,000025 euró volt, az új lej árfolyama meg 0,25 euró. És ugyan ki fizetne egy 0,000025 eurót érő devizáért 0,25 eurót??? Te így gondolod?
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))