"Miért lenne szégyen. Teljesen racionális, hogy nem hurcobáljuk az 1-2 Ft-osokat."
Na jó, ez már itt teljesen off, nem akarom tovább ragozni csak megjegyeztem. Amúgy csak a gondolat lényegét nem értetted meg. (Végülis fabatkánk is lehetne.)
Szia, szép estét! Léptem.
én is ezen nevettem:)))))
valaki így nézi a pénz értékét,hogy nem kell 1-2 ft-os érmét a zsebünkben hordani.:))))
pedig sajnos ez a rettenetes gyors infláviót,és elértéktelenedést jelenti.
Hát ha arra akartál volna célozni, hogy 1 Ft milyen keveset ér, akkor ezen megint csak nincs mit szégyellni. Sőt, inkább büszke lehetsz: a HUF az egyetlen valuta, ami túlélte a "keleti blokk" szétesését!
Köszönöm Lyancsika, hogy ilyen gyorsan reagálsz, és nem hagyod a fórum színvonalát süllyedni, ha kereskedni nem is, de helyesírni megtanulhatok!
Egyébként azon agyaltam, hogy azért a fesztiválok valóban egy országimázs izék!
Támogatva is voltak, az eu búcsúparty is ott van, az m1en kapnak egy félórás műsort, egyfolytában cikkeznek róluk stb stb, szóval elég érdekes, hogy a főtulaj szerencsétlenkedik, ja és a szigeteseknek is van részvényük az ecoban!
Szóval valaki megmenthetné ez a ...!
Itt névérték csere volt gondolom. De még mindig él a csökkenő trend. Nem tudom ennek hol lesz a vége.Akik belevesznek, ők stoppolják saját magukat, majd megint visszaveszik olcsóbban, de nem látni a végét. Fundamentálisan mennyit ér amúgy a cég? 1-részvényre jutó vagyon/érték mennyi ft?
Egy céget a tulajdonosnak illik megmenteni. Vagy ha valaki megmenti és pénzt pumpál a cégbe, akkor viszont el szoktak köszönni a régi tulajtól. Itt az alapító csapat olyan szinten beásta magát, hogy kívülről valószínűleg senki nem tud nagy tulaj lenni, ezért a jelenlegi vezetésnek kell a céget a bajból kihúznia. Most megmutathatják, mennyire gondolják komolyan, azaz tényleg csak azért működik, hogy pénzt nyerjenek ki vagy azért, amiket idáig a médiában elhintettek.
Ahol komolyan gondolják, pl. Rába, Danubius, ott a cégvezetés elkezdett saját részvényt vásárolni és ezzel ösztönzi a dolgozóit. Egy kicsit gonosz javaslat, de én az ESTMÉDIÁNÁL saját részvényben adnám a fizetést. Kikötnék egy darabszámot és azt kapná meg a dolgozó hó végén. Ha rosszul gazdálkodnak, akkor így jártak. Így lenne egy kis ösztönző, amiért érdemes lenne dolgozni.
Félév alatt ez esett a legtöbbet.
-83,40%-ot.1199-ről 199-re.Persze azóta tegnap tovább esett.
Nem látni a végét.Vezetés korrupt,a kicsik tele vannak papírokkal,rengeteg határidő amit ráadásul zárni kell.
Egyedül a Sziget ami + ,de az akvi elmarad.Nincs lóvé.
Jövő héten belenyalhat a 150-be is.Ha így lesz ott tényleg spekire beleveszek.Persze csak keveset.
Szép napot!Egyetértek a premizálással kapcs.,mert nemsokára nem nagyon lesz mit,ha így haladunk tovább!Felvett egy eddigitől eltérő ,kevésbé meredek csökkenő csatornát,ez alapján a 80,de akár az 50 pont is elérhetővé válhat!Hm?
Szép napot!Egyetértek a premizálással kapcs.,mert nemsokára nem nagyon lesz mit,ha így haladunk tovább!Felvett egy eddigitől eltérő ,kevésbé meredek csökkenő csatornát,ez alapján a 80,de akár az 50 pont is elérhetővé válhat!Hm?
Ja,akár újra "elérhetővé" válik az 50 pont!Az eddigitől eltérő,kevésbé meredek csökkenő csatornában flipperezik faltól-falig!Csak egy jó játékos-tulaj,büfi-kéne!
Törölt felhasználó2011. 07. 02. 11:56
Az állami 5% kb 280/db-nál volt.
akkor lassan 10% felé menetel.
Nem gondoljátok, hogy esetleg belenézhet a B.Cs. ügyeibe?
Azért nem úgy ismerem a mostani kormányt, hogy csak úgy hagyná veszni a pénzét.(mert eladni nem fogja tudni amíg a 'szentiment' nem változik meg a papír körül)
Ha így haladunk tovább lassan több 5% feletti tulajnak is bejelentési kötelezettsége kell, hogy legyen.
Vagy rosszul gondolom?
Azt irjátok:/egy céget a tulajdonosainak kell megmenteni...../De hol vannak a tulajdonosok?Én csak egy sereg remegőkezü spekulánst látok,aki minnél alacsonyabb áron akar venni.Addig amig 260 on belevesztek és 180 on kidobáljátok és igy tovább addig morzsolodni fogunk.Stabil kezek kellenének+komoly befektető.
Huhh. A részesedésnél az számít, hogy hány darab részvénye van. Attól, hogy az árfolyam mozog, a tulajdoni arány nem változik. Szóval az államnak továbbra is 5%-a van, egész addig, amíg el nem ad, vagy vesz.
Én 500-600eft-ra gondoltam 1 körben.
Ha esik tovább akkor higítanék és max 1,5milláért vennék bele összesen.
Ez nagyobb esés esetén kb.120edb-ot jelent.Volt nekem régen ennél több is.
Egyébként van kockázat.Itt mindenki azt hiszi,hogy nem megy csődbe.(én is)
B.CS. bukott 1 csomót és akár csődöt is jelenthet és 1 ismerős kifizeti a bankot és akkor övé a cég.Ha csőd van a papír
0-át ér!!!
Így akár Gerendai is megveheti az ECO-t (EST:)-et és akkor szinte ingyen az övé minden és a Szigetet megint!!! eladhatná.
Ha a tőzsdén próbálná azt a kicsik észreveszik és csak drágábban adnák a papírokat illetve lenne több beszálló.
A legegyszerűbb úgy kivezetni 1 céget,hogy a vezér csődbe viszi és 1 barát átveszi az irányítást.
Tehát a véleményem az,hogy csak óvatosan a papírral,mert én azt látom,hogy B.CS. bármit megtehet,ahogy eddig is.
És aztán elköltözik az országból? vagy testőrök védik...
Egy másik lehetőség(igaz melósabb)
Most jól bepánikoltatjuk a népet beszakad az árfolyam 100-150közé.Aztán B.CS (vissza)felvásárolja a 500-on eladott papírjait.Máris megvan a pénz a Sziget akvizícióra.Ne neves ki, ha nagyon naiv lennék.Véleményem szerint valami manipula lehet a részvény mögött.Jó lenne már látni az alját.Mert a bizonytalanság a legrosszabb...
Annyiban valóban pontosítandó az állításom, hogy a HUF az egyetlen valuta, ami a volt keleti blokk valutái közül még mindig forgalomban van. (Amire büszke lehetsz) Eredetileg is erre gondoltam, de valóban az első megfogalmazásom nem pont erre utal. És mivel kötözködni akartál, ezért bele is kötöttél.
Miért ne mehetne le akár 23Ft-ig? Néhány hete még ott volt. Kapott egy tízes kamuszorzót. Sajnálom azokat, akik elhiszik azt, hogy 182Ft = 18,2 Ft. Egyszáznyolcvankettő és tizennyolc között
brutálisan nagy a különbség. Csontig vésnek mindenkit. Az egész felszorzósdit csak azért csinálták, hogy tízszeres legyen a bukója annak, aki még tartja.
Technikailag IGEN!Még régebbe,valahol a 60-80-as színtközelében technikailag az addigi 50-es támasz alá tettem az alját,valahova a40-45-ös szintre.De ez nem jelent semmit,mert azt már én sem tudtam elképzelni,hogy a 23-as szintet elérjük.De megtudva azt,hogy ez egy szoclib banda,minden reményem elszállt,stb.A JÓISTEN irgalmazzon minden beragadt reménykedőben!
fúú...steelman, nekem nincs egy darab se, de kivert a libabőr amikor belegondoltam amit írtál, ez az egész story nagyon durva, félelmetes, együttérzésem mindenkinek akinek van...
Tudom. Olvaslak ott.
Te adtál reált (mert már azon is spórolok) amikor belevettem.
Azért még egy apró tanács ,(egy már sokat bukott embertől) bár lehet te is tudod. Nem kell mindig ,de főleg minden pénzzel kereskedni!
Mindenki dobálja el a papírjait bármi áron.
Limites esés lesz egész héten:):(.
Jöjjön aminek jönnie kell!
Csak legyünk már túl rajta...
Szedjék el hatalmas bukóban a kicsiktől és megint vásárolják fel a bennfentesek,hogy újból jól megszedjék magukat...
Mit?Hogy miként lopják el a kis emberektől a lóvét?Hogy már hamarosan ez is tizedeli az árfolyamát?Sajnos akkor lesz itt majd újra az árfolyam ha egy esetleges rallyt indit 80ft-ról.Bár ne legyen igazam!
Én nyugodt vagyok mert szerencsére idejében kiszálltam.És ugyan csak szerencsére nem vettem bele még azóta.Pedig nagyon fontolgattam csak durván csinálták ezt a beesést.Nem lehetett látni mit akar a cég.A felszorzás előtt még.Várok még a vétellel.
köszönjük az önfeláldozást, de a tuti emelkedéshez nekem is el kellene adnom, én meg azért sem!
(alátámasztás: még az e-star is zuhan mióta részvényes vagyok benne :))
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))