Semmi konkrétat csak ami a közgyűlésen elhangzott / nem voltam jelen csak olvastam a BET-en meg egyéb hírek közt/
Gondolom ezeket te is láttad úgyhogy újat nem mondhatnék.
Nem tudom,hogy sírjak vagy örüljek a a mai vételeimnek 206/db átlagon.
Bízzunk a jó szerencsében.
Talán többet ér mint egy Hybridbox vagy Nutex.
Törölt felhasználó2011. 06. 30. 17:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
üdv mindenkinek.miért rontod itt a levegőt a fárasztó beírásaiddal?nem elég a baja a beragadt embereknek,ti meg itt osszátok az észt negatív irányba?nyissatok külön egy topikot aztán ott azt húztok le akit akartok,hess innen.tudom mindenki azt ír és oda ahova akar de ez nem kell.van vmi amit úgy hívnak EMBERSÉG,NA LÁTOD EZ BENNETEK NINCS MEG.de tudod mit folytasd tovább,ha ettől megnyugszol,ámen.
A 199Ft az egyszázkilenvcenkilenc forint,
a 20Ft, meg húsz forint. Aki a jelenlegi
árfolyamot a tizedével számolja, a gatyáját is el fogja bukni. A Nutexben és a Phylaxiában is ugyanez történt.
Itt már nem igazán van mit megmenteni!
Ez már csak egy fantomcég.
Sajnálom , hogy ez lett belőlle mert régen szépen hozott, ebből viszont nem fog kimászni sajnos!
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy 17 milliós volt a forgalom, ami szó mi szó, egy nagy 0!
Ennek ellenére urvára mérges vagyok, hogy ezt csináljuk a papírral, de hát ez van, ennyire hülyék vagyunk!
Mindegy, mert valaki egyszer biztos hogy bele fog venni egy nagyobb összeggel, és akkor azért leszünk hülyék, mert megveszük azt az emelkedést.
Addigis vigyük a béka segge alá az árakat, hogy minél olcsóbban vegyenek a gazdagok, és mi minél szegényebbek legyünk!
Ez a mentalitás is Hungarikum, mint a Sziget!
1 Ft megfogja, csak akkor lesz gond, ha felszorozzák és az 1ft-ból lesz 100. Mert akkor megint van tér lefelé, 99 Ft-nyi.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Folytassam? Lényeg a lényeg, nincs olyan, hogy 0! Max. akinek van néhányezer részvénye majd lesz 10db, aztán 1. Aztán ha 1db részvény ér 1Ft-ot akkor nemtom mivan. 5let? Valahogy meg kéne oldani.
ezt nem mi csináljuk kisbüfik!mesterségesen van ez így sajnos.tudom hogy a könyv nem számít lófaszt sem,sőt néha nevetséges,de ma volt olyan hogy a legjobb 5 eladási ajánlatnál a mennyiség mindegyiknél 500 db volt,lehetne sorolni.játszanak csak velünk,és erre a játéklóra mindíg felülnek a kisbüfik,meg a beszaratottak,de valahol érthető is ha vki ezek után beszarik.nem hiszem el,hogy nem fog emelkedni.itt nagy csattanó lesz!csak az a kérdés mikor és merre??
sziasztok .első meglátásom marslakó napok óta nemn beszéli fel a pappert ez nagy gáz!!én 51 en szálltam be a 34 -en ki .2 milla be 1.3 milla ki.1 hónap alatt.az arcbőrömnek nem tett jótt ez az egyhónap ámokfutás.amig benne voltam utáltam aki negativot irt imádtam aki pozitivat.ügyvéd haverral ma beszéltem ő merészebben belenyúlt .jelenleg 8 milla a bukója.nem tudja eladni mert ha berakja a 200k-t három napig limites lesz a papir lefele.most már kicsit nyugodtabb vagyok.
kar, h korabban nem olvastad a forumot
40-61 kozott eleg aktivan shortot kiabaltam+volt nehany forumos (4) aki nem akarta, hogy felbeszeljek a papirt...
a masik, utolso nagyobb lehetoseg 30-35 kozott volt a dobasra..azt elkaptad, ahogy olvasom
Hát igen, marslakó úgy tűnik végleg visszaköltözött a Marsra. Ott alacsonyabb a gravitáció, ezért lassabban esik minden. Nem kalkulálta be, hogy ez a Föld, nem a Mars.
pár hónapja olvasom atopikot párszor beirtam egyszer marslakóval összebalhéztam kb.egy hónapja akkor abban a stádiumában volt hogy nagyon kegyetlenül szidta a pappert.utána belevett akkor észveszejtően kedvezőnek látta a cég fundamentumát .most meg lehet hogy felakasztotta magát.
próbáltam veled viccelni,de te csak piszkálódsz.ezek után nem hogy viccelni,de társalogni se akarok veled,mert kezdessz idegesíteni.ad1:honnan tudod hogy nem tudnék mással fizetni csak részvénnyel?lehet kilóra megvennélek,ruhástól,mindenestől.ad2:honnan tudod, én hogy és mivel kereskedek?te ezeket állítottad rólam.ki vagy te??számomra egy SENKI
(#287) Re: 199 HUF
ok,na látod tudsz te viccesen is reagálni,nem kell egyből megenni a parkettát.
fairman
(#292) Re: 199 HUF
... kezdessz idegesíteni ... lehet kilóra megvennélek,ruhástól,mindenestől ... ki vagy te??számomra egy SENKI
fairman
Most akkor ki akarja "egyből megenni a parkettát"??? Jobb lesz, ha szépen te is felszívódsz, mint marslakó barátod/testvéred/klónod/renicked, mert így csak tovább égeted magad.
utoljára írok néked,mint mondtam nem szeretnék veled társalogni.én nem idézgetek tőled,te kezdted a genyóságot,én csak folytattam.abszolút nem égetem magam,akinek nem tetszik átugorja,nincs égési érzetem.felszívódni nem tudok,és nem is akarok,főleg úgy hogy te mondod,amúgy te nekem ne oszd az észt!!további sok szép lebeszélő,észosztó,elmefeszítő hozzászólást kívánok.
Magyar vállalat, magyar tőzsde = WC. Nekem is van pár papperom, betettem a befőttesüvegbe, és keresztet vetettem. Más papíron (nemzetközi, DAX, NY, stb.) majd visszahozom. Najó esetleg OTP, MOL. De csak ésszel, mert magyar. Ezt meg majd ráborítom a piacra úgy 10 év múlva, tudok élni 50-60e nélkül is amennyit most ér a pakkom. :-) A tanulságot levontam, és ezek után a millióimat nem itt költöm el. A konzekvenciát meg a kompetens emberek levonhatják. Tulajdonképpen szégyellem, hogy magyar vagyok.
Törölt felhasználó2011. 06. 30. 22:32
Az ár most mélyrepülésben, de én bízom azokban akik a cégnél (Econet vagy ESTMedia) maradtak, legfőképpen Gerendaiban. Ha ideteszi az arcát, akkor ez jelent valamit, nem hiszem hogy szélhámosságban résztvenne. Ha ő lelép, akkor én is....Azzal hogy Nobilis kiszállt, csak nyert a cég, és lesz ez még jó papír. Úgy tünik, most biztos alapokra építenek, és nem zsonglőrködnek.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))