Persze, én egyetértek veled. Pontosan így van. Az eljárás elején még normál hitelező volt - tehát nem hatóság. Most meg már - mivel kifizették - még csak az sem. Ja de, egy arrogáns kártékony szervezet.
Mondjuk felszámolási eljárást túlélő céget én még nem láttam. Erre akkor van elméleti esély, ha a cég vagyona elegendő a hitelezők kielégítésre, akár egy egyezség keretében.
Már csak az alapkérdést kellene tisztáznunk: 1.) Mi a csődeljárás és a felszámolás között a különbség? A csődeljárás célja, hogy az adós egyezséget kössön hitelezőivel, és a csődeljárás alatt kidolgozott programmal biztosítsa a vállalkozás további működését. A felszámolás célja a fizetésképtelen adós jogutód nélküli megszuntetése, melynek során az adós hitelezői a csődtörvényben megfogalmazottak szerint kielégítést nyernek. További infókból kiderül, hogy felszámolást a hitelező kérhet, ha nem kapta meg a jussát. Tehát, ha a navot megilleti a pénz, és kifizetik, akkor kész ennyi volt. Minden más szükségtelen pofatépés. Teljesen fölöslegesen szívóznak a csökkent képességűek, és a befektetők csak 1 kérdés miatt kell izguljanak. De az sem kérdés, hiszen a nav a kért pénznek már az 54%-át megkapta. Nyugalom.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))