Nem vagyok hozzáértő. Be is fejeztem. Mert ahány helyen nézi az ember, mindenhol másként értelmezik. Én egy tankönyvből idéztem amúgy. Zavar, hogy ex mindenbe beleköt. mi meg csak hallgatjuk. De nem töltöm ezzel az időt. A bírók úgyis úgy döntenek, ahogy legjobb tudásuk szerint kell. Legalább a határidő nem szorít. Én eddig attól tartottam amúgy.
Kedves Ex! Köszönöm, hogy válaszoddal megtiszteltél bennünket. Reagálni nem szeretnék rá, hasonló az álláspontom, mint a válaszodra reagálóké. Szívből kívánom neked, hogy találd meg az életben azt, amitől boldog leszel. Nem biztos, hogy jó helyen keresed.
ez igaz.Ki kártyán-kaszinóban-tőzsdén.Éppen ezért miért kell az orrod mindenhova bedugnod.az egyenlegem volt -94 százalék is.Mégse sirtam miatta mert nem adtam el. Ezt érted. Mások is így vannak vele ezért nem birnak itt sokan. Tényleg jól tennéd ha topikot váltanál.
Nem szeretnélek gyanúsítgatni semmivel, csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha nincs részvényed, 0 Ft-ra várod, és kivezetést a tőzsdéről, akkor miért vagy itt. Ennyire nem unatkozhatsz. Ezt a kérdést már többször feltettem, de még soha nem válaszoltál, gondolom most sem fogsz. További szép napot!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))