De ez azt jelenti, hogy kb. azt az oldalt tekintheti meg, amelyiken saját maga szerepel? Magyarul megnézhetem, hogy Jóska Pistának mennyi részvénye van?
Nem akarom fújni a régi dalomat, de azért ezt az adatbázist kezelni is kell valakinek. nincs bevétel, ilyen terheket a cég szerintem ilyen szar helyzetben nem visel. Esetleg egy tökösebb bef társunk megkérdezhetné Gabikától, hogy mi a szitu.
igaz, de ezt elfelejtettem, mondani a basratomnk, o ezert bement a kibocsatohoz es ok tudtak. Szerintem a kibocsato regen is most is a KELEr tol keri le az adatokat...
Régebben a részvénykönyvet vagy a cég vagy a keler vezette. Ha keler szerint nem ő vezeti akkor a céghez kell fordulni. A részvényes betekinthet
Törölt felhasználó2018. 02. 12. 18:05
Kedves Társaim! jól értem a diskurzust, hogy arról van szó, hogy a részvénykönyvbe betekinthet-e a részvényes?! És erre a Kelernél az a válasz, hogy forduljon a tulajdonos a céghez? Ex mi a véleményed erről?
Talan nem mindenkinek adhat ki. Azt hiszem a kibocsatonak jogunk van a betekintesbe... Anno a fusosok -vezetok - hetente a reszvenykonyvet tanulmanyoztak, amit a kellertol kertek le.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))