nem tudhatjuk mi van ,egy logikus akié lehet Moricz Gábor,eddig is ö huzta ki a sarbol.,ezért ,aztán ki tudja ,mi van valami van az biztos,mert a csödegyezséget biroság jováhagyta,még jo hogy nincs 10.foku biroság akkkor 10 évig tartana.hehehahrehe
Két pénzeszsák harcol a cégért.Nekünk oly mindegy ki kaparintsa meg,csak lényeg,hogy töltsék meg tartalommal.A többit már tudjuk.Ennyire egyszerű ez.Szép az idő,mennyetek lazuljatok,szívjátok magatokba a D vitamint.Az idő nekünk dolgozik!
ugyan miért kéne nekik,? már az övék,vagy ha nem másé.valakié biztos majd megtudjuk nyárig vagy öszig,vagy akármikor egyszer biztos ha nem ma holnap.és az is lehet nem kell a ku7tyának sem
Kár széllel szemben hugyozni. Ha Viktoréknak kell valami azt úgy is megszerzik. És ez valamiért nagyon kell nekik. BCs most még jól járhatna szvsz, ha húzza az időt, rá fog b.szni.
Értem a lényeget. Csak szerettem volna felhívni a figyelmünket, hogy a jog jelen esetben a jogalkalmazó és az igazságszolgáltató szervezetek kezében fegyver. Ezt a fegyvert november óta ellenünk használják. Mi pedig lengetjük a fehér zászlót. Kb így látom a helyzetet. Szerintem a cégnek akkor van esélye a megmaradásra, - ha a jelenlegi tulajdonosok, vezetés félreáll. (amúgy nézzétek meg, hogy milyen médiumok írtak a cégről tegnap; én SL médiákon kívül máshol nem láttam cikkeket!)
Érdekes megkőzelités. Tiszteletben tartom a véleményedet , mindazonáltal engedd meg , h leszőgezzem: szvsz ez alapvetöen jogi kérdés, jogi vita , mellyet jogászok fognak megoldani és nem szexologusok, :-)
Törölt felhasználó2018. 02. 11. 10:54
Amúgy örülnék, ha Jockey visszajönne! Hé....Hallod Jockey???
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))