Oké, hagyjuk abba szerintem is. Végre valamiben egyet értünk, legyen béke. Többiektől elnézést kérek, bár sajnos másrol nincs mit beszélni, mert a stagnáló semmit nézzük.
na látja megvet,az a maga baja,azt kap vissza amit kigondol,ha megvet magát is megvetik,leirtam hagyjuk egymás ekézést maga nem teszi,nem birja letenni az életlen kardját,maga tudja csinál amit akar legalábbis azt hiszi
bocs, de te egy idióta vagy! Igazad van, én egy papír nélküli robot vagyok, ha a te agyaddal gondolkodom. (ezt is írtad ugyanis korábban, hogy ember sem biztos hogy vagyok, amíg nem bizonyítom...) Tudod van olyan a világban, hogy szavahihetőség, bár neked olyan már nem nagyon van. Nem fogom a számlámat belinkelni, de van 40k papírom 20-25 szintről. Legyen ennyi elég.
Törölt felhasználó2018. 02. 08. 11:07
marslakot is lehurrogták hogy adott el ,és mi közük hozzá hogy elad vagy vesz,nehogy már más mondja meg mit csináljon,és ez egyvirtuális állvilág ,senkiröl nem lehet semmit tudni,ugyhogy nem is lehet elvárni semmit.mindenki az t ir amit akar ,vagy ami jön ,indulatbol ,hülyeségböl,bánatbol,pánikbol ecetera.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))