Nem én mondom meg valóban. De megkérhetlek rá, hisz papír nélkül nincs értelme itt lenni. Én nem tenném legalábbis. De nem vagyunk egyformák... aminek én mondjuk nagyon nagyon örülök!
Nem vagyok orvos, de látom, hogy a gerinced nem olyan, mint a Cölöp! Nyilván mindenkinek jogában áll bármikor eladni, kereskedni, semmi közünk hozzá, de nem bírom az olyan embereket, akik bort isznak és vizet prédikálnak. Sajnálom, csalódtam benned :(
Nagyon hihetsz benne, ha azért dobtad, hogy milyen beírások vannak itt. Ennyi erővel már nekem is dobnom kellett volna... Manopi tartja, csak nem ír ide. Ő hisz benne. Ez az út előtted is nyitott volt... Viszont ha már dobtad és a beírások miatt, akkor nem kell ide írni, köszönjük.
Törölt felhasználó2018. 02. 08. 09:15
ja és aki bizik benne el ne adja,joki,marslako ,elvis,és a többiek,lebeszélök,azok meg fejezzék be a szorakázásaikat ,de ugyse fogják ki tudja miért.
meg ilyen irások is maguk miatt van az egész,én akkor is tudom hogy jo lesz a cég ,de elegem volt ezekböl a beirásokbol látszik hogy ezért nincs ITT MANOPI,de remélem neki megvan ,és milliárdos lesz
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))