Viszont au nem segít, hogy állandóan itt vonyítasz, és teleszemeteled a totyikot...
Ha már úszott a pénz, és nem tudsz mit csinálni, akkor keress valami más, értelmes, és jövedelmezőbb elfogalaltságot, vagy menj, és ússz utána, most úgyis szép az idő! :D
Legalább bevallottad. Próbáld meg a feles energiáidat inkább a veszteséged visszakeresésére fordítani. Vannak /vagyunk/ itt egy páran, akiknek mínuszt termelt az eco, mégsem basszuk szét a fórumokat. Szerinted ha Mari néni bejön ide, és meglátja, hogy itt fröcsögsz belevesz?
undorító értéktelen szemét ez a részvény és a cég ezért idegesítő hogy máér egy hete megállás nélkül emelkedik...napersze ha megnézzük a hibridbox pályafutását...
egyébként azért vagyok dühös mert egyre inkább látszik hogy ez az egész történés egy jól kitervelt tőzsdei csalás azaz bűncselekmény....remélem börtönben végzi a kopasz
Viszont ha az volt a "stratégiád", hogy a fadláson vetted, és a pincében kitáraztad, azóta meg mozizol, akkor ez már rajtad és az elégett pénzeden nem segít...
Ezért nem kellene itt sírdogálni tovább!
Lépj! Vagy lépj le!
igen tudom, akkor még nem mertem belevenni, hátha esni fog. most meg lemaradtam 210-280-as árról, köszönhetően a hétvégi fesztiválnak :-) hétfőn és kedden nem voltam internet közelben, a pihenés végett, hát meg is lett az eredménye.. most örülök ha vehetek 310ért..
Legjobb 5 vételi ajánlat
Mennyiség Ár
500 299
511 298
1.700 297
1.660 296
1.000 295
Legjobb 5 eladási ajánlat
Ár Mennyiség
304 1.363
305 8.130
307 1.489
308 1.200
309 17.634
Kereskedési adatok
Utolsó kötésár 300
Utolsó kötés 250
Kötés ideje 9:44:33
Napi változás 11
Napi változás % 3,81
Forgalom m Ft 13,23
Nyitóár 290
Napi minimum 290
Napi maximum 311
Előző záróár 289
Éves minimum 150
Éves maximum 311
De azzal, hogy itt károgsz hetek óta, kin állsz bosszút te szerencsétlen. ( már bocs a megszólításért, de tényleg irtó idegesítő vagy. Én 134-ről voltam benne, most 76 a régi szerint az átlagom és hallottál egyszer is itt üvöltözni, meg különböző ocsmány jelzőket használni? NEM!!! Azért, mert az én döntésem volt, utólag kiderült, hogy rossz és ennyi. Majd legközelebb okosabb leszek, most meg meg kell próbálni visszahozni, amit még lehet. De amit te csinálsz az etikátlan és jellemtelen.
Ugyan már...sokan leírtuk, hogy szemét dolgok mentek itt is és a pszáf is elmehetne a muterját megnézegetni...
De annál jellemtelenebb nem kell, minthogy tegnap belevettél, aztán mikor dobtad, itt harsogtad az összeomlást...és ez néhány éve azért jellemző rád, ezt nem is érdemes magyarázni...max. úgy, hogy vicceltél.
Annak -mondjuk-elég gyenge volt.
Brumi halásztál a zavarosban, nem jött be. Ilyen a tőzsde, ha ezt nem bírod elviselni, akkor tartsd a pénzed befőttes üvegben, vagy varrd a cihába. Próbálj meg kihozni ebből amit lehet, egy év után végre emelkedik a részvény forgalommal, ennek kellene egy kicsit örülni, és lekereskedni, nem mérgezni a fórumot...
..és a 2670-es célár, amit sem Kata sem Longolo nem írt (legalábbis nem olyan összefüggésben, ahogy te felhoztad), de te ezen lovagoltál és nyomtad ész nélkül. Tényleg van más baj is a bukáson kívül nálad... tisztább és kevésbé tiszta pillanataid.
szerinted miért zárnak börtönbe tőzsdei csalókat az usában meg jobb helyeken?mert olyan a tőzsde ahol mindent szabad?
nem, hanem mert ott komolyan veszik pl. a bennfentes trükközéseket meg egyéb csalásokat is...
ebbe sajnos igazad van, jó példa erre a hibrid, a németek egyből nekik estek, miután kiderült, hogy ki akarják zsebelni a német befektetőket, de ez itt Mo., a legokosabb lenne egy saját Nyrt-t csinálni, és lemásolni a KEG-Genesis-Hbox sorolhatnám tovább cégeket, csak az a baj, hogy a minimális alaptőke sincs meg hozzá nálam, de ami késik, az nem biztos, hogy múlik
Kata kedves, megmondaná, hogy mi funda van ebben a részvényben? Pontosabban mi a csudáért ment le 15-re és miért ment vissza most 30 fölé? Számomra teljesen érthetetlen ami itt megy, komolyan. Persze nem is vagyok benne, és nem bánom, lehet, hogy bánnom kéne?!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))