Ha nem lesz beöntés ma, és holnap átviszi a 250-et, akkor 300-ig elmegy ;)
Te meg addig idegbajt kapsz :)
Törölt felhasználó2011. 07. 11. 11:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 07. 11. 11:49
Volt egy sokáig alsó támasznak tartott 500-as szint,ezt a tartományt kellene technikai szempontok szerint értékelni,próbáljuk meg!link Ha az 50 napos megtartja,jöhet a 310-es célár,ami eléggé közel van,a 100 napos értéke pedig 530-nál!A 200 napos meg...húú,737!!
Ta-ban meg ne keress értelmet, mert nincsen. ;) vagy sok a birka és bejön, vagy nem.
De nézheted úgyis, hogy eleget emelkedett, nem?
Törölt felhasználó2011. 07. 11. 12:53
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 07. 11. 12:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
A négynapos fesztivál utolsó estéjén David Guetta fellépése - a tavalyihoz hasonlóan - teltházassá tette a rendezvényt, így a későn érkezők már nem jutottak belépőhöz. Az első három napon 27 ezer, 22 ezer, majd 25 ezer jegy és bérlet kelt el, az utolsó napon 27,5 ezren tartózkodtak a fesztiválon, így túlszárnyalta korábbi eredményeit, köztük a tavalyi 92 ezres vendéglétszámot a Balaton Sound.
Kérlek benneteket, hogy ne köpködjetek meg, de nem bírom megállni, hogy leírjam a véleményem.
Nem volt soha Ecom, most sincs - de figyelemmel kísérem a 2009-es rally óta (50-ről 150-re) a történetet.
Summa summarum: ez a leggusztustalanabb cég és a legundorítóbb papír, ami valaha a BÉT-en forgott.
Függetlenül attól, hogy itt közületek ki mennyit kaszált rajta. De gyanítom, többségben vagytok, akiktől inkább szisztematitkusan és módszeresen elszedték a pénzét. Azokat a benfennteseket, cégvezetőket, volt és jelenlegi tulajokat stb.stb., akik ezt megcsinálták, akik ezt megengedték, kérdezés nélkül falhoz állítanám.
Mert kétség nem fér hozzá, hogy ők ebből, a befektetők kifosztásából élnek, és nem a cég valós teljesítményéből.
Még egyszer elnézést... akik mégis tudtak némi pénzt keresni ezzel a xarhalommal, azoknak pedig minden elismerésem.
Nézd, bármikor vehetnék...a lehetőség ott áll előttem is ugyanúgy - de talán ez az egyetlen papír, amit akkor sem vállalnék be, ha valaki pisztolyt nyomna a halántékomhoz.
És borzasztóan együttérzek azokkal, akiknak ebben úszott el a pénze. :-(
Sokadszorra történik meg, hogy műleöntésszerűséggel próbálkozik valami jóképességű. Beáll venni 249-re, mivel nem kapja kiáll..1-2 ezer darab 249-re dobásakor és kis ficni vackok is repülnek 248-247 környékére...
A tulkomplikalok tele vannak folosleges felelmekkel. Nem azt mondtam, hogy ne legyen ovatos az ember es esz nelkul kell nyomni, csak azt hogy a felelem gatol a nyeresben es hogy a lefele beszelok tobbsege erzelembol beszel, kulonbozo okok miatt losszeomlani latni szeretnek az arfolyamot, es ez uo. hiba, mint az ellenkezojebe esni. Semmit nem kell eroltetni, itt a tul eros akarat, vagy ragaszkodas rossz lehet. Persze az sem mindegy mihez ragaszkodunk, mert jo filozofia azert letezhet.
Kevesen tanullmanyozzag sajat viselkedesuket.
Gyanúsan nem akarják ezt még visszaönteni. Bár ha azt nézem, hogy a napos RSI(14) 50 környékén van... akkor még akár mehetne is... nem túlvett, van még tér felfele.
Én nem Téged vagy a részvényeseket minősítettem, nem személyeskedtem és nem hülyéztem le senkit, hanem elmondtam a véleményemet a papírról és a cégről.
Ezzel szemben Te rögtön - olyan jó magyar módra - támadsz és azt gondolod magadról, milyen frappáns és faxa gyerek vagy, hogy félkegyelműnek titulálsz.
Tudom, hogy nem tetszik, de nekem is ugyanolyan jogom van ide írni, mint Neked - bár ha vigasztal, nem áll szándékomban különösebben itt csacsogni.
Ilyen félelmetesen okos emberrel például, mint Te vagy.
Igazad van abban, hogy szemet a vezetes es elvette a befektetok penzet, (amerikaban is megcsinaljak), de abban nem ertek egyet Veled, hogy ezekbol a szutyok papirokbol emiatt nem kellene venni. Latni kell es merni belenyulni, eloitelet itt luxus.
ok, de a lefele varakozasban is ott lehet a kapzsisag, vagy a torelmetlen be/kiszallasban, meg pl a teljes tokevel be/kiszallasban is. Komplikalt ez en tudom, ezert irtam hogy mennel tobbet gondolkodsz annal elobb jon a donteskeptelenseg. Csak lazan, konnyeden, a reszvenyek csak krumpliszsakok - neha egyik-masik megrohad. Van aki sosem szall be es ki, csak vegignezi a dramakat es euforiakat, es emiatt negativ erzesek keletkeznek benne. Sokan csak nezelodnek, ilyen-olyan ok miatt, azok beszede nekem nem donto.
Oszinte legyek, nem tudom, valamikor agusztusban. Nem is nagyon erdekel, egyebkent is alig tudok valamit a cegrol, nem szoktam mar beleasni magam a reszvenyekbe, konnyebb igy az elet. Olyan latszolagos itt minden.
Nincs jelentosege csak annak, hogy nagy lagyen a nezoszam e mostantol ne lopjak ki a penzt a cegbol. Szerintem nem fogjak, mert a reszvenyeken nagyobbat lehet fogni.
Svsz szandekosan csinaltak az osszeomlast. En latok teret folfele meg innen is, de ez maganvelemeny. Nincs egyenlore tomes es keves a realizalas, ha lesz en is fogok.
azért nem szabad áltatnod sem magad hamis illúziókkal sem, mert az rosszabb mint a döntésképtelenség.
Szerintem azzal hogy néhányan akik itt több részvénytársaság alakulását is követik és beírják, hogy fundamentálisan miként látják a papírt, az kifejezetten hasznosak szemben a fel vagy lefele vágyakozásokkal.
Látni kell azt is hogy a gazdasági bűnözés magasiskolája működik ebben a cégben ami nem a pozitív irányba mutat.
A bűnözők kiveszik a keresményüket, tehát gyakorlatilag csak akkor van esélyed keresni ha már nagyon sokan buktak és csurran cseppen valami. Félre ne érts, egy-egy nyerő mindig benne van, de a többségnek buknia kell egy ilyen felállásban, ezt az ökölszabályt tartsd szem előtt!
akkor jöjjön néhány dal a füvekről ;)
marslakónak: "Ne szívjál füvet!" link
amsterdamnak: "fűszedő" a jó füvek tudója :)) link
amsterdamnak külö
Ez igy most rendben van.
A tobbseg bukasa miat idonkent nagy a lelkiisemetfurdalasom, de bunozo nem vagyok.
Istennel valahogy majd csak elszamolok, bizom nagysagaban, helyes iteleteben. :)
Szépen megindult felfelé.
3 hónapja még elképzelhetetlen mélységben van a papír.Szerintem megy tovább fel.Én tartom.Gondoltam,hogy 250-ig elmehet,de azt hittem lassabban és lesz addig 1 korrekció.
Számomra az érthetetlen,hogy a cég miért nem közli a Volt pontos nyereségét.Lassan már én is elhiszem,hogy szándékosan elhallgatják,hogy legyen idejük gyűjteni.1éve 1 hét után,már pontosan tudták,hány milla a nyerő.kb. összeget pedig 3-4nap elteltével tettek közzé.
Mind 2 fesztiválon rekord látogató szám lett.Valószínű a rekord nyerő is.Az eddigi nagy érdeklődés + Szigetet vetít előre.Ennek mindenképpen támogatni kell a papír árfolyamát.A kérdés,hogy meddig megy 1 körben.
A múlt héten úgy gondoltam,hogy 250-ig elér a papíra héten.(Ezt teljesítette)Lehet akár 300 is 1-2 héten belül.Ott azért valószínű 1 korrekció.Aki úgy gondolja,hogy nem megy csődbe akár hosszura is veheti,mert ha a 3Q-ben nyereséges lesz és nem lesz csődriogatás 400-500közé érhet tavaszra.
1-re kevesebben írogattok ide.Lefelé rengeteg beírás volt.Szerintem sokakat levetett a bika a hátáról.A kicsik hibája,hogy esésben tartják,majd az emelkedés elején megválnak a papíroktól.Persze bukóban.Várok 1 nagyobb ijesztést is -10%,de sterintem felál és emelkedik tovább.Ha ekkora parában így nyit,az azt jelenti van 1-2 nagyobb vevő.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))