Szerintem emelkedés lesz ma is,ami folytatódik a jövő héten is.
A nagy esés korrekciója történik,illetve megszüntek a likvidálások,amik a nagy esés miatt történtek.
A rekord látogatottságú fesztiválok pedig támogatják az emelkedést.
Én minden képpen 1 hét távlatában 250-ig várom.
Ahogy nézem ma már 200 fölé mehet.Az régi szerint 20ft.Olvasd vissza és meglátod az még 2 hete sokak számára is elképzelhetetlenül alacsony árfolyam volt.Én írtam,hogy 150-nél beszállok 1 körben,ha lefelé megy veszem tovább.
Mivel fordult 1 vételem volt 2700db.
Egyenlőre tartom,mert a pattanás meggyőzött.
Egyébként elgondolkodtam a további vételen is.Természetesen kisebb pakkal.
Szerintem a letörési szint 260-280 elérhető lehet,mivel nem sokan mertek belevenni ez alatt.Egyébként meg semmi nem indokolta ezt a hatalmas esést.
A beragadtak meg bőven 300felett vannak.
teljesen igazad van. már 2 napja irom hogy speki volt az egész mélybe nyomása az árfolyamnak, valakik most nagyon szépen kaszáltak.... Itt a fesztiválok ideje. Dől a lé...
Jövőbeli dolgokról kijelentő módban kétféle ember ír: vagy az idióta, vagy az, aki tudja a jövő heti lottószámokat. Ha az utóbbi csoportba tartozol, közölhetnéd őket. :)
A reménykedőknek. Nekem is volt econetem. Jó nagy bukóval ki is szálltam. Csak olvasgatni járok ide mostanában. Elfogadtok egy jó tanácsot hagyjátok a fenébe a magyar piacot teljes egészében. Az eco-n már elszakadt a film és leléptem a magyar piacról. Most külföldel ( CFD-vel ) foglalkozom. Sokkal jobban számítható és kevesebb tőkével tudsz kereskedni. Valamint likvit és nem kell attól fosni, hogy kinek adom el.
Teljesen felesleges görcsölni rajta. Egy hónap alatt visszakerestem a közel 40%-os eco-s bukót. A magyar piacon mikor csinálsz lazán ilyen profitot? Ha belegondolsz abba, hogy visszaszerezzem az elvesztett összeget felfelé nem 40%-ot kell csinálnod. Majdnem 100%-ot
teljesen igazad van! sajnálom azt a sok bal...-et akik eladták hatalmas bukóban, gondolom néhány itteni károgó le-huszár tanácsára. Mert csőd lesz csőd lesz...
ha nem érdekel téged az eco, nem kereskedsz vele... akkor mi a bánatért téped a szád hogy szart sem ér a részvény.
szerintem mire indul a sziget 300 felett lesz!
link Tévedtem vagy csak elhagytad a humorod?Még a hetin is jól látszik,hogy az 5 napos is 241-nél,a 20 napos 474-nél,az 50 napos 758-nál van.Miért ne érhetné el a névértékét?
Örülök, hogy végre kizöldült a papír, bár még nagyon messze van minden!
De ami nekem kifejezetten tetszik - és erről írtam is korábban, hogy a tegnapi nagy felpattanás után ma 20 millás forgalom mellett is tud 7%ot emelkedni!
Szóval, ha esetleg valaki egyszer belevenne egy-két száz millióval, akkor megközelíthetnénk a régebbi normál árszinteket!
Törölt felhasználó2011. 07. 08. 09:58
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 07. 08. 09:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
ez még ma összeomlik...alsólimites lehet
Törölt felhasználó2011. 07. 08. 09:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 07. 08. 10:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
aki tartotta az annak örül., hogy nem dobta el még nagyobb bukóban, mint ahol jelenleg is tart...
Én azt látom,azt érzem,hogy most nincs pánik vétel,csupán módszeres,jól átgondolt felhalmozás!Ennek jele az,hogy nem kapkodnak ,időben kivárják,míg megpihen az árfolyam,majd újra és újra...belevesznek! (A)MÉN
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))