Nem értem miért adják el az emberek egyre alacsonyabb áron! Ezzel nyomják lefele az árfolyamot. Pedig, ha mi kisbefektetők nem adnánk oda talán nem esne még lejjebb. Vagy rosszul gondolom?
Gondolhatod , hogy nem a nagyok adják! Azok röhögnek, mert a zsebükben levő kp-val majd jól meghuzzák és extra profitra tesznek szert .( Csak nem mindegy honnan) Ezek a pár száz, vagy ezres tételek nem normális kisbüfik miatt vannak.Csak most nincs árfolyam karbantartás.Ezeket a napi eséséket igen nehéz lesz korrigálni, hogy a sok beragadt a pénzéhez jusson valamikor , arról nem is beszélve, hogy sokunk befektetés céljából tette bele a pénzét és most szart sem ér. Na mindegy ha lemegy 20 Ft-ra akkor kiveszem az egészen veszek 30.06-ost na meg 12 -est oszt felmegyünk Budára.DE ezt tényleg nem értem, hogy büntetlenül így ki lehessen forgatni több száz vagy ezer embert a megtakarított vagyonából , csak azért hogy egy marék szarházi még jobban éljen.Hánynom kell tőlük!
Jönnek a jó hírek , mi meg csak esünk. Mi lesz akkor , ha megint szar hírek lesznek?
Eltörlik?
Valószínű, hogy idegileg sokan már nem bírják tovább.
Ha szerencsénk van akkor a manipulátoroknak ez is a célja, hogy minél olcsóbban (vissza)bevásároljanak.
szvsz sok kishülye kisbüfi az itteni lebeszélésektől beszart s szórja ki a részvényeit hatalmas bukóban. s lehet épp azok veszik meg tőlük, akik itt "lebeszélnek" !!!
No,akkor kéretik beadványokkal elárasztani az ehhez a műsorhoz asszisztáló Szász hivatalt. Ha pedig azt elutasítják, irány a scanner és lehet felpakolni a netre,hogy mindenki láthassa,hogy ez az adófizetők pénzén fenntartott naplopó társulat,hogy védi az emberek pénzét.
Megértem, hogy ideges hiszen Steelman nem akarja megérteni és pánikot kelt, hogy jelen esetben a 170 Ft 1 db részvény az éppen annyi mint 10 db 17 Ft-os.
Azt viszont tényleg nem értem, ha soha nem látott érdeklődés VOLT a VOLTon, akkor miért esünk? Mi lett volna, ha fele ennyien lettek volna?
Bár már sokszor mondtam annak ellenére, hogy magas VOLT a bevétel az nem jelenti azt, hogy a haszon is sok lesz... sajnos kijátsszák alvállalkozókon keresztül...
Ide figyelj Carlos!
Ha valaki hülyeséget ír,illik kijavitani. Vannak nehéz felfogásúak, köszönd meg nekik,hogy még mindíg ez a téma.
A papírt meg nem azért dobálják,mert ez a téma,hanem azért,mert egy rakás sz@rt sem ér.
Szerintem itt tényleg egy-két pénzesebb, akinek baromira mindegy az a 100-200 millió, csinálja ki a papírt!
Vesz és olcsón kiszór! vagy valami ilyesmi!
A cél pedig olcsó beszálló, vagy esetleg vmi kölcsön kenyér...
Komolyan, ha ennyire rossz ez a részvény miért akarnak bárki is venni belőle? És tessék, folyamatosan egyre nagyobb tételben akarnak vásásrolni, ahogy megy lefele az árfolyam. Itt valami nagy átverés és kivéreztetés van.
Szerintem az lehet, hogy aki eddig benne ragadt annak elúszott a fél-pénze.
Úgy gondolja jó tanulópénz volt és eladja addig amíg tudja.
Ha tovább esik kb 100 körül már csak az 1/3d lesz akkor lesz még egy pánik.(a végső tisztítótűz).Aztán természetesen fordul amikor már mindenki a csődöt fogja várni.Minden emelkedésbe bele fognak adni a spekik és a bennfenntesek majd szépen gyűjtögetnek.
Ne így legyen.
nem értek egyet, mert szerintem a nagy átlagnak kb 40(400) körülről lehet átlaga! (nekem még magasabbról)
Ennek a papírnak meg kellene most már állnia, mert ha innen lefordul, akkor még a válság előtti, rádiók előtti szintet sem fogja tudni elérni egyhamar!
Valóban igazad lehet.
A forgatókönyv akkor úgy változik,hogy kb régi 40-60között beragadtaknak elfogyott a türelme és 1/3d-án most kiszorják.
Akkor viszont mostanság kell legyen a tisztítótűz.
Lehet ma fordul?
kinek a kezében van a legnagyobb csomag?
és mennyiért is kapta?
na most vagy nagyívben sz@rik rá, hogy ideönti a piacra és bezsebeli a manit, aztán állesz-bogyesz, költi amire akarja,
vagy beszórja ahol éri, és majd tudni fogja, mikortól nem szórja, inkább veszi
páran még tudni fogja
namost az állam kezében van?? mert azok mi is vagyunk, nekünk meg aztán nem édesmindegy
inkább a kormány kezében, mert ugye ahhoz meg semmi közünk
piffffffffff..........
ugyanúgy értetlenül állok az előtt, hogy miért adják el a kisbüfik ekkora bukóval a részvényt, de azt sem tudom mondani, hogy miért indulna rallynak az eco. Talán egy bevásárolgató nagybefektető feltűnése indithatná el a részvényt. efgybiztos, én mindenkinek azt tanácsolom, akinek nem kenyérre kell, ne adja el.
egymást tapossa a sok szerencsétlen hogy elveszthesse a pénzét...
és itt csak pánikoló vesztesek vannak lassan, nincs semmi más, kiszálló alap vagy nemzetközi para
Ugyan én marhára nem értem mi folyik erre, de:
1. ugyan a forgalom kicsi - de mivel a rv tizedáron forog ezért kissebb forgalom mellett a vállalat akkora része cserél gazdát minden nap mint amikor anno 100 millió volt a forgalom - naponta (pl. 120-on), azaz akár simán már vissza is vehette a részesedését a BCS amit nemrég "likvidált" harmadannyiért. De vajon mi ennek a végső célja? mindent kiszórnak utána csőd, vagy valaki épp most veszi be magát a szigetbe 1/7-ed áron?
2. amikor sziget 51%-ot vettek 2+ milliárdért akkor azt 200/120-as névértéken történt tőkeemeléssel tették azaz az akkori szigetrészesedést, most kb. 1/7-ad áron lehet megkapni - azaz aki occsón akar szigetet az most vehet - igazából lassan az is megéri gondolom, hogy megvenni ezt, kifizetni a tartozásait és kidobni minden más szemetet és hajrá - még akkor is így van ha csak 46% fog maradni - még így is gondolom fél(harmad? negyed?) áron van ahhoz képest mint amennyiért ezek a vették...
3. az is érdekes szerintem, hogy amikor volt a legutóbbi szigetes tőkeemelés, akkor 120-ért szálltak be tőkeemelésbe "üzletemberek", utána meg elment a rádió, ami érdekes módon hirtelen kiderült, hogy masszívan veszteséges volt, ami veszteség persze ittmaradt, míg a másik hasonló rádió nyereséges... Addig eco csinálta reklámokat utána kirúgták azonnal.
4. egy normális vállalatnál/országban maga a vállalat indítana valami vizsgálatot, hogy ez akkor hogyan is történhetett meg, hogy a részvényesek felé minden szépet kommunikáltak, utána meg bedöntik a vállalatot és hopp hirtelen csődveszély van ... mondjuk ezt a részvényesek is indítványozhatják gondolom, hogy egyrészt a vállalatnál keressék meg a felelősöket, ill. a vállalat maga kérje a PSZÁF-tól, hogy alaposan vizsgálják meg, hogy vajon minden rendben volt-e és nem tájékoztatták e félre szándékosan a részvényeseket? ha igen van e felelős? és ha van felelős, nem trükközött-e véletlen, hogy ő még kimentette a vagyonát mielőtt beütött volna a baj? meg nem játszottak-e át tulajdonrészeket bagóért máshova és nem azért van-e a mostani veszteség?
egy biztos: nagyon érdekes ami az ecoval történt. szerintem azt sem mondta volna meg senki sem, hogy a felszorzás után folyamatos esés következik...Mert ahogy már korábban írtam, semmi sem indokolja az esést, de az emelkedést sem!
A cég fundásan is eléggé problémás. Ezt a nagy esést azonban szerintem semmi nem indokolja. Én még mindig azt mondom a sok bepánikoltatott kisbüfi dobja...
hihetetlenek vagytok!
egymást nyugtatgatjátok, úgy hogy semmit nem tudtok róla, úgy, mint:
- mióta tözsdézik?
- mennyi estmediája van, milyen bekkerrel?
így hát könnyen lehet, hogy a mari néni a mini pakkjával, nyugtatgat egy olyat akinek sok van.... Na, ja hát ő könnyen beszél....
Gyerekek, ez itt a tözsde!!! Kegyetlen formája az életnek, itt egyedül kell dönteni, és az érzelmeket nem ildomos idekeverni, főleg nem név és arc nélkül...
Nézitek, hogy ég a pénzetek, és azt hiszitek ha nem adjátok el, akkor az nem veszteség.... pedig, dehogynem!!!
Féltek, hogy mi van ha fordul, és ti kimaradtok... hát én nem sok esélyt látok itt a fordulatra... biztos, hogy lesz speki rally, de az nem fogja felvinni annyira, hogy a beragadtak jól járjanak... az alját viszont nem lehet látni, tudjátok, új papír, rossz fundával, levágott, beragadt befektetőkkel...
simán benne van a pakliba, hogy leszállítják a saját tőkét, tizedelik a névértéket, hogy legyen ember aki pénzt rak bele... és, hát ugye ez kerek szám szokott lenni, és hát a 100 sincs már messze, úgyhogy mindenkinek csak annyit tanácsolok: ÓVATOSAN!!!
és sajnálom, azokat akik döntés képtelenek, és beragadtak.... én is buktam vele, de hiszem hogy a részvényeim a piac részét képezik, így hát léptem, és ma ha akarnám 3X annyi részvényt vehetnék vissza, mint amennyit birtokoltam.... de, nem akarom, mert szarul néz ki a cég, és csak azért mert sokat esett még nem veszek...
én a shortban sem hiszek, van itt a fórumon aki a randomnál shortolta ma???
a honlapon oda van írva hogy a forgalmi adatok alapján határozzák meg mindennap a shortolható részvényeket... Kétlem, hogy az est médiát nagy forgalmú, likvid papírnak tartanák... mindenhol védik magukat ezzel a szolgáltatók, nehogy kölcsön pénzzel beleragadjon valaki, aztán mikor limiten áll bent rengeteg, ne tudjon zárni.... az nekik is gáz lenne...
Ne haragudj, de hogy jött ki a 60 ft, indokold már meg... Miért nem 20ft vagy 100. Annyira unalmas már ez az össze-vissza irkálás.Én elhiszem, hogy mindenki szenved ettől a helyzettől, de ha nem tudunk fix dolgokat, akkor legalább ne hergeljük már egymást ezekkel az alaptalan baromságokkal.Várjuk ki a végét, aki meg nem meri, az dobja el tetemes bukóval és ha még ki tudott menteni valamicskét a betett pénzéből, azt fektesse be jobb részvénybe.Kb. ennyi lenne a korrekt megoldás.
És add már meg még a holnap utánit is, ha már ilyen jól informált vagy. Köszi.
Törölt felhasználó2011. 07. 05. 18:55
Érdekesen alakul a verseny: Ma a KEG, a Phyl, a Nutex és az ESTMedia is történelmi minimumon zárt. Vajon ki éri el hamarabb a nullát? (Esetleg még a Visonka is versenybe fog szállni?)
„Várjuk ki a végét,”
Sosem lesz vége. 1 ½ éve mikor a freki őrület lezajlott sokan mondták hogy 50 forintig fog csorogni, akkor 120-130 volt a részvény árfolyama . Nem hittünk nekik és a pokolba kívántuk némelyiket .Azokon a szinteken rohadt sokan ki lettek tömve . Nem beszélve a csorgás közbeni mini rallyk örvényébe beszippantott kicsikről akik várták a hátha ,- na majd most ,- még egy hetet várok ,- á még nem adom mert bármikor megindulhat,- láthatáron van egy nagybüfi és egy tender, és mi van ha akkor csodát Volt aki napjában ötször telesírta a topikot , de ő bizonyult a legokosabbak mert ,az nem mondanám hogy időben de legalább 8x -en eladta Mondandóm kezdtem az 50 forintos riogatókkal, hát nekik sem lett igazuk, nem mert azt az árszintet is lefelezte az árfolyam. Lehet hogy azok is tévednek akik most 60 forintot mondanak mert itt sajna nem lehet okosnak lenni .
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))