Akkor kezdjük előlről a beszélgetést! Ki vagy/voltál? Mert most nem bántásból, de én ezzel a regeddel csak azt láttam, h valakinek nekimész. Jk-nak, nekem, most macey-nek. Lehet, h a régi regeddel még beszéltem is.
Senki nem beszélt bizalomvesztésről,de sokakat elvakít a rózsaszín köd.Elég régóta itt vagyok(ne a regem nézd)kb 3 éve,átéltem sok szopatást ezzel a papírral,és megtanultam hogy soha ne dobálózzunk célárakkal,és ne vakítson el a rózsaszín köd.Amúgy ezekkel a beírásokkal csak a trollokat etetitek ha nem úgy alakul.Nem kell részleteznem az áprilisi 120 az új 80ft,meg mindent megvesznek beírásokat.Mi lett a vége?76 ft. Az hogy valaki figyel,és nyitott szemmel jár, az nem azt jelenti hogy lebeszélő. Lezárnám a témát. Sok nyerőt mindenkinek!
Én ma háromszor álltam neki határidőt számolni. Különböző faktorokat figyelembe véve 3 különböző időpont jött ki. Ennyike... 🤣🤣🤣 Szvsz még ma ki kéne jönnie, de a héten tuti.
Én bízom, de néha valóban elbizonytalanodom átmenetileg. Első papírom és meg tud viselni a pszichó engem is. Est igazi mélyvíz első körben. :) Szokni kell a gyűrődést!
Soha az életben nem fogom megérteni, hogy aki nem hisz a papír sikerében, az miért tartja. Akinek meg nincs, az minek írogat ide? Vagy ha van papírja, és hisz is benne, akkor minek károg?
Nem ebben a fórumban. De látom nagyon magadra vetted. Nem zörög a haraszt... Ennyire ne húzd fel magad kiskomám mert árt az egészségednek. Elég volt a szektából ennyi mára. (Stuck_at kollégának kívánok sok sikert a 177-es kiolvadásához,ha már megszólított )
KÉREM NYUGODJANAK MEG !
KI AZ ÉS MIT AKAR !
PÁRDON ?
JAH NEM JAH MOSTAKKOR !
KESZTYŰKNÉLKÜLÖZÉS ?
ÁJLÁVMÁNI KÉREM TŰRTŐZTESSÉK MAGUKAT ?
A NÉGY PÁNCÉLOS ÉS A KUTYA ?
BÍRJÁK MÉG !
FAKÍRTORONY !
PÁRDON ?
VISSZAAJÖVŐBE !
KINEK A PAPPNÉ !
VÉTINGFOR JAHH HOGY AZ VOLTAMŐBÁ !
AMŐBA ?
AMŐ BÁ !
PAPPLAK ! 
KONYVVIZSGALO-HIREKETMONDOK PAPP-LAN !
PÁR NACSA TA ! KONYVVIZSGALO-HIREKETMONDOK NO TE DRÁMI TORONYŐR !
HÚDESZÉPVOLT !
ESTI A HÍRLAP !
HÍRLAPOT VEGYENEK !
BESTI A HÍRLAP !
PÁRDONPÁRD ?
És mi volt a te hozzájárulásod a fórum komolyságához és tartalmasságához? 😁😁😁
Törölt felhasználó2019. 09. 24. 17:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezt a te szádból érdekesen hangzik,annyit köpködted az Estet hogy folyik a falról. Most hogy belevettél szép papír meg jó papír. Tudod az a bizonyos gerinc dolog.. De amúgy jó a műsor,csak sokan hiányolták a régebbi tagokat,ne csodálkozzanak hogy sokan nem írnak. Mielőtt jönne a"biztos eladták"szöveg,sokan tartják csak nem írnak.
Tessék Kata!! KÉREM TŰRTŐZTESSÉK MAGUKAT ?A NÉGY PÁNCÉLOS ÉS A KUTYA ? BÍRJÁK MÉG ! FAKÍRTORONY ! PÁRDON ? VISSZAAJÖVŐBE ! KINEK A PAPPNÉ ! VÉTINGFOR JAHH HOGY AZVOLT KÉREM NYUGODJANAK MEG ! KI AZ ÉS MIT AKAR ! PÁRDON ? JAH NEM JAH MOSTAKKOR ! KESZTYŰKNÉLKÜLÖZÉS ? ÁJLÁVMÁNI AMŐBÁ ! AMŐBA ? AMŐ BÁ ! PAPPLAK !
PAPP-LAN ! PÁR NACSA TA ! NO TE DRÁMI TORONYŐR ! HÚDESZÉPVOLT ! ESTI A HÍRLAP ! HÍRLAPOT VEGYENEK ! BESTI A HÍRLAP ! PÁRDONPÁRD ? DZSUNGEL PARÓDIA ! NACSA SZARIK BAGIRA !
Nem azt mondom hogy hiszek vagy itt tobben is hszunk neki, de ugy gondolom hogy ebben az idegorlo idoszakban jo kicsit kikapcsolodni vicceskedni. Amugy szvsz tok jo ez a forum! Pardon!
Nem kell mindíg a komolyság. Egy kis derűt hoz mindíg a topik életébe. Aki meg hinni akar benne, az hagy tegye. El se hinnéd mennyi hülyeségben hisznek az értelmesnek tűnő emberek is.
Ti most komolyan hisztek ennek a bo...nak? Régen ez egy normális fórum volt érvekkel-ellenérvekkel,most tele felbeszélővel,rózsaszín köddel,és a tetejében mindenki ettől a bohóctól várja a megváltót.Parádé amit itt egy páran művelnek.
Azért nem mindennapi jelenség egy ilyen titokzatos alak mint ez a Könyvvizsgáló, az biztos. És, hogy mért épp a mi kis közösségünket tiszteli meg ezekkel a rébuszokkal, az is egy talány. Remélem hihetünk neki mindezek után :-) !!!
Még ha pánteken is kellett vennie, szvsz akkor is beleférhet, mert a keletkeztetés pilanatában azonnal tulajdonosa is van az új részvényeknek, pont mint egy kisbaba születésekor az anyja és az apja. Az allokáció az már csak az, hogy mikor vihetik haza az újszülöttet a kórházból. Ezért jelentett tegnap a GT is szerintem.
Lehet, de aki tulajdonosnak számít ma, annak pénteken kellett vennie. Az allokáció pénteken vélhetően még nem történt meg. Így az újak biztosan nem szavazhatnak kedden.
Szerintem nem. Nézd meg az opust. Október 4-e a közgyűlés, előtte 5. munkanap a keler megfeleltetés fordulónapja, ez szeptember 27, és hogy ebben benne legyél utolsó bét nap a vételre, szeptember 25 a t+2 miatt. átültetve estre: október 1, -5 munkanap: szeptember 24 (ma), utolsó bét nap így szeptember 20. https://www.keler.hu/T%C3%A1rsas%C3%A1gi%20esem%C3%A9nyek/
Eddig viszont allokálásra kerülhetnek a részvények. Amennyiben fontos lenne az ő szavazatuk, akkor a közgyűlés felfüggesztése várható, hogy az érdemi döntések már az új tulajdonosok bevonásával történjenek.
Ha a Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt Közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyekben
a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes. A nem határozatképes és a megismételt
közgyűlés között legalább 10 napnak kell eltelnie, de ez az időtartam nem lehet hosszabb, mint 21 nap.
A megismételt közgyűlés esetén a
• tulajdonosi megfeleltetés időpontja (fordulónap) 2019. október 8. (kedd);
• a részvénykönyv lezárásának időpontja 2019. október 11. (péntek) 18:00
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A