no akkor legyen: KUKORIKÚ ? ébresztő
PARIZER ! jó reggel(i)t
KÉREM A KÖVETKEZŐT ? van valami új terv
DOKTORBUBÓ ! ??? nem tudom
URSULA! ??? ezt se (vajon kik lehetnek?)
KÉREM JÖJJENEK KÖZELEBB ! lásd alább
KÖZEL EB ? KOZEL cseh sör, cseh brokik szórakoznak az árral?
KESZTYŰKINGER ! 5 g, a gugli szerint kinger=potencianövelő, akkor 6g?? szabad röhögni!!!!!!!!!!!!
nap közben nem nagyon tudtam idefigyelni, de beindult a fantáziám tudom sokan pipák rá, de van néhány gondolatom kv feladványára, ha kapok erre legalább 3 + , akkor beírom
Egyetértek. Fontos az államnak, hogy a szabad piacon működő telekom cég látszata meglegyen úgy, hogy közben jelentős tulajként (pl. mint a Mol-ban) mégis megfelelő befolyást tudjanak gyakorolni a folyamatokra, amikor épp érdekükben áll. Nem mellesleg jó beszállni egy ilyen profitábilis cégbe egyébként is, pláne 5G tervekkel. Mindemellett a kisbüfik által birtokolt közkéz direkt jót tesz a látszatnak és nem lényegi tényező ha nyerünk rajta páran akiknek összejön egy többszörözés mondjuk. Szvsz már nagyon a finishben vagyunk. A részleteket, hogy az AH-n keresztül hogy jön be az Est-be a Telenor én is érdeklődve várom, de bízom a fiúkban, hogy megoldják ;-) ...
Ezért kérdezem. Kíváncsi vagyok milyen logika van emögött az elképzelés mögött. Pillanatnyilag nem látom, milyen okkal raknának egy nagy nehezen összegrundolt állami mobilszolgáltatót Estmédiába.
A csorgasban meg megvették azokat akik eldobaltak.... Ha így van, akkor zsebben vannak a papírok és már csak a továbbiakra vár Mindenki!! És a mostanitol jóval magasabb áron is szedték legutóbb a napi többmilliós tételeket, 150 körül
Nem beszélsz hulyeseget.... Meg kell nézni 1 évesen a grafikont és látszik, hogy legutóbb is nagyon sok millió papírt vettek meg az utolsó felmenetelnel.. Én úgy gondolom a valós közkéz sokkal kisebb, mint gondoljuk
Ok. Egyetértek. És pont mivel közel van ezért mar ezerrel ki kellett volna lőnünk... Kizártnak tartom, hogy ne lenne előtte bennfentes rally.. Vagy tényleg akik tudják benyelték és magukban tartják ameddig csak kell. Nem tudom. Az Estnél az a biztos, ami elmúlt.. Bocsi, régi betegség ez, és nehezen gyógyulok belőle. Nekem az ígéretek, pletykák kevesek már. Meglátjuk. A bizalom továbbra is töretlen a papírban, de a rózsaszín szemüveget nem veszem fel. Hajrá Est!!!
Hát nem is tudom én élvezem. Most gondolj bele kiderül hogy a telkó idejön, felmegy jól az árfolyam, És ez az egész ötletelés megszűnik. Unalmas lenne az életünk 😃😃
Iparági pletykák szerint az államhoz közelálló üzleti kör következő nagy dobása a szintén tőzsdén jegyzett Est Media felfuttatása lehet. Ennek a cégnek az igazgatóságában már ott van az a Papp István, aki több évtizedes múlttal rendelkezik az informatikai és telekommunikációs területen. Volt a T-Systems egyik vezető pozíciójában is, de a Microsoft térségi alelnökeként is dolgozott. Meg nem erősített hírek szerint az Est Media-ból akár telekommunikációs szolgáltatócéget is alakíthatnak, vélhetően a Telenor szerepét veheti át. Egyelőre az állami tulajdonú Antenna Hungária vásárolhatja meg a magyarországi Telenor 25 százalékát, de egyes pletykák szerint ez csak az üzlet előkészítésének első fázisa. Mindenesetre a befektetők lázban égnek, hetek óta óriási forgalom van az Est Media részvényekben, és dinamikusan emelkedett az árfolyam az elmúlt időszakban. Amióta beindult az erről szóló
A piaci pletykák természetesen most is elindultak a legtöbben arról beszélnek, hogy az Est Medián keresztül kerülhet magyar kézbe a Telenor Magyarország. Ezt más régiós egységeikkel együtt korábban a norvég tulajdonosok cseh befektetőknek adták el, de már akkor is arról lehetett hallani, hogy Mészáros Lőrincék érdekeltségébe kerülhet a mobilszolgáltató. Az 5G-s frekvencia ugyan komoly összegbe kerül, de ezt leszámítva a távközlési cég igazi fejőstehén, így egy ilyen akvizícióval tényleg komoly érték kerülne az üres Est Mediába.
Nem akarok én lenni a vészmadár, de van egy olyan gyanúm, hogy a megfelelő név kiválasztásában közreműködő és együtt dolgozó szakmai részlegek, nem fogják az új nevet a közgyűlésig megalkotni.
ad1) amennyiben eldőlt volna már, hogy ki jön ide, akkor nem itt állna a részvény árfolyama, ad2) amennyiben a Telenor pletyka igaz lenne, akkor pedig rohadtul nem itt állna az árfolyam (ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne válhatna igazzá)
Egyébbként srácok minden tiszteletem a tiétek, baromi sok infót összeszedtek, amiért nagy köszönet és hála, DE: Nem gondoljátok ha a Telenor jönne, a tűzközeliek tépnék mint az állat??? Vagy nagyon kicsi a bizalmi index az Est felé??
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A