Szülők, nagyszülők szerint ez nem súlyfelesleg. A mi kultúránkban kifejezetten vonzó teremtés Esztike. A jólét és a boldogság jelképe a teltség. Vászonra lehetne vetni.
Bizonytalan most Esztike élete. Rossz családban nőtt fel, 124 kg ra hízott, a súlyfelesleg mind gyermekkori traumàkból ered. Nem tudja, való-e neki a házasélet. Egy szép őszi napon a lánykérés után, könnyes szemmel àllnak majd a szülők (Balàzs atya) és nagyszülők az oltár előtt..Bizony, bizony...Asszony lett a lànyból!
Jól látszik, hogy beszartak a felső limittől, ezért egy jelképes 4-500kt bepakoltak a 20-as könyvbe. Én jobban is örülök neki. Vegyék ki a szinteket szépen lassan, mondjuk augusztusig.
Előbb vagy utóbb úgyis az lesz amit szeretnénk. Átnéztem az összes céget, ami Esthez köthető, a változások dátumai, az alakulás időpontja, 2018.04.25., 2018.06.05. Bacardira lehet kovetkeztetni-)
A pappá szentelés nemigen jonne össze, családos ember vagyok 2 gyerekkel:), de valóban azt gondolom, hogy több lesz ez mint egy spekarally. Fellegi konyv tényleg jó nekem is tetszett! Scs nem jelentkezett mostanában a fórumon, kiváncsi lennék van-e új híre?
Most olvasom Fellegi Tamás Bárki lehet tőzsdés c. könyvét. Lebilincselő. Mintha az egy spekuláns feljegyzéseit olvasnám magyar változatban. Devizaspekuláció, a tőzsde újjászületése, kàrpótlási jegyek nagy volumenű kereskedése maffiózókkal és brokikkal..sírok a röhögéstől. Igazi spekuláns olvasmány.
Sylard kolléga, màsik topic: "Én is vettem 116 környékeén egy erősebb pakkot ma. Volt már egy köröm 100-181 között akkor dobtam mert úgy gondoltam 80% nyereség elég egy pár hónap alatt. Abban biztos voltam 100-nál hogy felfelé fog menni csak azt nem tudtam lesz egy tényleges story, vagy csak egy set-es futur-os nordtelecom-os kamurally. Az utóbbi napokban megint elkezdtem veszegetni (Manopi, Vaculak véleménye sokat számított) de a BÉT és KELER 100%-os rendezése után eldöntöttem tényleg hiszek a történetben. Ha az EST story csak speka átverés lenne, akkor kurvára nem fizették volna ki a BÉT-nek és Keler-nek a 100%-ot csak a csődeljárás alapján előírt 2.5%-ot. Úgyhogy én innentől hívő vagyok:)" Na, így beszél egy igaz hitű ember. Felkérem tisztelettel Balàzs Csaba bíboros urat, szentelje pappá a fiatal növendéket.
„Egy nagy név hangzása (OTP) csak olyan, mint a visszhang, a hírnév ragyogása elhalványul, a kedves lélek jósága (Esztike) azonban átjár mindent, ahol csak megnyilvánul.” (James Thurber)
Jó napot! Nem károsítom magam ennyi troll között. Élvezzék ki az esést, hamarosan jön az ítélet.Edda művek- Az ítélet https://youtu.be/FeICVRZSUmM A többit megfelelő időben.
Az a legérdekesebb, hogy mindig az a legőszintébb ledumáló a topikokban, aki nincs benne, továbbá akiknek a pozíciói nem nyitott könyvek. Inverz logika szerint ha lesz pl.100 M részvény, az én bekeremmel a kapitalizáció 7.5 milliárd. Cég pedig lesz. Azt sose gondoljuk, hogy legrosszabb forgatókönyv szerint nem lesz ez egy Futuraqua szintű szar. Kizártnak tartom. Én személy szerint bukni valószínűleg nem fogok. Nincs bennem félelem, nem remegek meg, azt meghagyom másnak. Hogy ki mit gondol, magyaráz, engem hidegen hagy. 60 % pluszban ülök. Lemehet 20- ra is. Tulajig nem dobok egy darabot se. Nagy hibának tartom a tőzsdén, ha valaki nem tudja függetleníteni a gondolkodását az àrfolyamtól. Ez a Mari néni stílus. Egy hideg vérű spekuláns végigviszi a gondolatmenetet, ha törik, ha szakad.
Jó volt igen. Hosszúra nyúlt :) majd szervezek egy nem ilyen spontán találkozót. Rád is kiváncsi vagyok és még sok emberre. Szervezetünk paintball bajnokságot a mellett ellen topic. Watson lehet az egyik csapat kapitány.
Tele volt a topic háromszázas árral SET módra. Szerintem erre sokan realizálták az amúgy emelkedést segítő vételeket. Iszonyat sok papír forgott. De olcsó is volt anno azt tegyük hozzá. Most ennyi papírnak 100ft a beker ára. Már nem olyan olcsó.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A