Jó pszt. Lehet dupla alj is :) de amúgy mindegy végülis csak jobb nézni a számlát. Amíg nem jön a többi papir, hír sem lesz. Anélkül meg bizonytalan az egész mint látjuk.
Majd kitörünk később. Ma Esztivel ebédeltem. Azt mondja szeret enni és nem akar fogyokurazni. Én bólogattam és mondtam neki hogy nem kötelező. Majd kinyitotta száj silóját és bedarálta a bundás kenyeret. Néztem Hàt meg kell szokni a látványt. Régebben karcsúbb korában ismertem meg. Most egyre jobban tetszik valamiért pedig ellentmond a józan eszemnek. Csak úgy habzsolt.
Második felhúzás után magasabban lett az alja. Múltkor 91 körül fordult, most 105-ig szúrt le. Múltkor 105-120 körül oldalaztunk, most remélem az is feljebb lesz 130-140.
Esztikének azt mondta az új stylist, hogy a ruhatára csak zöld ruhákból állhat és ezt a piros körömlakkot sem kéne erőltetnie. Még kicsit ellenkezik, de majd rájön..
Egy kérdés: tegnapelőtt kaptam levelet Kellnertől, érdeklődésre. Van bármiféle akadálya annak, hogy bemàsoljam ide? Ez illő dolog? Nem tudom. Túl sok minden nincs benne, de hàtha valakinek érdekes lehet.
Ide is bemásolom mert itt is értelmes párbeszéd megy : Homonnayt mondom mióta ez a hír megjott. Sokan itt még mindig bcs felesegenel tartanak. Nem tulaj. Alkalmazott. Homonnaye. Na már most nem biztos hogy ez a végső állomása a papiroknak. Az 1 évig tartás azonban egyértelmű célt szolgált: üzente a kisbufiknek hogy egy kézben van sok amit nem öntünk a fejetekre bármennyire is írja a fórum. :) mert ugye olvassa bcs is. (innen üdvözlöm) és bár nem kellett volna jelentenie a cégnek de idő előtt, önszántából megtette csak emiatt. Értitek remélem hogy a fórum utoeren van bcs füle és a lehetséges eszközökkel üzen és nyugtat minket :) aztán aki adja adja. Én még tuti nem mert én is olvasom a puzzlet. Ugye manopi mester? ;)
Na majd még ennek az externet dolognak utana olvasok. Érdekes is lehet. Telekommunikáció Hm. Megmentik? Azért ezek a körök rendesen csinálják a kinntlévőségeket..
Hát ide is bemásolom, hol kötöttem ki. nagyon elrugaszkodtam ma, de most ide vezetett a net vonala. Van pár bejegyzés előtte, hogy jutottam el ide... ma, 23:23
előzmény: #35337 kockaveto1
"Az Externet 1996-ban jött létre, Magyarországon az elsők közt
indított betárcsázós internetszolgáltatást. A céget 2008-ban bevezették a
tőzsdére, majd 2017 elején kivezették és zárt részvénytársasággá
alakult.
Az Externet többségi tulajdonosa 2009 óta a részvények 77 százalékával a Birdcom, annak
tulajdonosai Homonnay Géza, Lévay Örs, László Géza és Hidvégi Szabolcs.
A cég tulajdonos-vezetői régi motorosok a telekommunikációs szakmában." telekommunikáció!!! csőd alatt. Székhely cím
3043 Egyházasdengeleg, Rákóczi út 40. :)))
Köszönöm szépen. Nagy kaszálást vàrok, bár nem àllítom, hogy az elmúlt 2 nap jól esett. Bekerem nem 2 Ft, de számomra kiváló. Imádom a spekát, nem érzem jól magam value papírokban, úgyhogy a jó Isten is Esztikének teremtett.
Örülök,hogy szántál rá időt ! Köszönöm ! Gyaláztak, rendesen mocskoltak. Folyamatosan támadtak. És még is mindenki engem támad ha beírom,hogy 5,5 forint !! MONDTAM ősszel,hogy itt is ez lesz !
Pontosan. Akkor màr érted, miért kőkemény a moderáció itt. Mi már ezen átestünk. 1 db troll is sok, mivel ha az egész topic vele vitatkozik, akkor àll a bál. Én azonnal rakom ki, mert hatalmas őrjöngés lesz itt, ami gyakorlatilag kezelhetetlen. Manopi megtisztelő, hogy ide is ír. Itt nem fogja senki betámadni, arról gondoskodom.
További szép estét . ŐK is gondolkodjanak ! Majd jövőre újra levezetem nekik ! És mindig jönnek az OPUS szerencsémmel ! Majd 2 évig írtam nekik monk néven az ELKÉPZELÉSEM !!!!! Amit írtam, tökéletes lett így utólag. Ja és ott sem ADTAM. A legolcsóbb 3,6 forint . MEGVANNAK !!! NEM ADTAM. EZ SZERENCSE ????? NEM, GONDOLKODÁS ! Teszek rájuk. Léptem. KI-KAPCS !
Törölt felhasználó2018. 07. 18. 21:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
amúgy, ha igazán g*cik lennének (lehet, hogy azok), akkor egy kamu közleményt is megadhatnának, pl hogy tárgyalnak xy kftvel, aki ilyen olyan tevékenységet hozna a cégbe, stb, stb.... Olyan Hungmineing módjára! :)
Egyet értek veletek. Bár az opusnál nem voltam még tőzsdén, de nagyon jó volt ezt olvasni! Nem tudtam. És Devil, való igaz, ennyi részvényt nem lehet lenyomni a torkunkon. Bármi is történjen, a legrosszabb forgatókönyv, hogy nem lesz semmi, amit kétlek, akkor is lesz itt bőven felfelé. Máshogy nem lehet. Bár jobb lenne ücsörögni egy nulláról indult fundás cégben. Az utóbbira spekulálok és tartom :)
Szerintem jól gondolkodunk ! A helyükbe én így csinálnám ! Az Opusnál a kötelező ajánlattétel ( felfügg) előtti napon az utolsó pecekben kb milliárd forintos tételben vásároltak. Majd kb 80 forintról le 45 forintra ! Itt 189 forintról le 105 forintra ! Csak egy gondolat a számokkal. És még sok -sok azonos , hasonló technika. Nem mondtam soha,hogy M.L. lesz itt. de a "társaság " lehet ................ Olyan mintha ugyan az a "cég" ( bróker megbízás) végezné a folyamatokat !
Írják, hogy BCs adja, a tenisz adja, a hitelezők adják, mindenki adja. Ahhoz kevés ez az árfolyam. Képtelenség annyit adni. Kicsit kitisztult a gondolkodásom itt a nagy betojás közben.
Az tény, hogy itt a fórumon elég sokan várták a set rallit. Vették mint a cukrot, lehetett önteni. Szép munka. Jó lenne ez fordítva is. Kíváncsi vagyok mennyi eladó van még. Hali írta, a mai forgalomnak nagy része "napizó". Akkor is jó sok papírt adtak vettek itt, nem hiszem hogy sokkal lejjebb megy, max leszúr 99-100 körülre, aztán davaj!
Egyszóval tudatosan majréztatják most a részvényeseket ! HA VÉGLEGESEN LEZÁRNÁK A TÖRTÉNETET akkor nem ilyen árfolyamon kezdenék a szórást ! Inkább a nálunk lévő kellene még nekik a tulaj bejelentése előtt és utána adnák !!!! Én így gondolom.
Szia ! Részletek nem érdekelnek. :-) Úgy sem tudjuk mi miért van. Ha túlagyalom azzal csak ártok a +gondolataimnak " Szerintem felesleges túlkombinálni. És mi van ha az eldobás része ? Ki tudhatja közülünk a következő lépést ? Egyikünk sem ! Logika szerint úgy ahogy gondolkodunk az ő lépésükön ők is gondolkodnak a reakcióinkon és olyan sorrendben adagolják a híreket,hogy az ő lépésüket segítse. példa : A rendőr gondolkodjon a bűnöző agyával. stb.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A