ma, 19:17
előzmény: #35240 kockaveto1
Szép ESTét! A 11,8 millió a tartozás volt
amiből 15 millió részvényt keletkeztettek. Ez lett tegnap bevezetve.
Ebből 10 millió ezek szerint a Parké. :) Nem tudom, lehetnek-e ennyire bambák...
A történet HASONLÓ ! KERESKEDÉSI TECHNIKA ! Emelkedések, visszaesések. SZINTENKÉNT kipucolva ! ! FOLYAMATOSAN FELJEBB TÉVE ! Írhatnék még másról is , de minek ?????????????????? :-) :-) :-) Jövőre megint rugdoshatnak !!!!! :-)
na most a 14,9% könnyen csökkenthető 10,1 %-ra bejelentés nélkül. Az kicsivel több, mint 3 milla. Na, lehet, hogy ezt szórják még be. És az is lehet, hogy a hiányzó 1,8 milla lett tegnap-ma kiszórva.... Kombinálni lehet, de minek..:))
"...az alaptőke-emelésből keletkezett részvényekallokálásával a mai napon 14,9 százalékos (azaz tíz százalékotmeghaladó mértékű) befolyást szerzett az EST MEDIA Nyrt-ben10.000.000 darab törzsrészvény megszerzésével." azt nem értem, hogy miért ma, hisz tegnap volt a rábocsátás. és miért nem 11,8 milla. A lényeg, hogy mostantól elvileg ha adnak, látnunk kell a bejelentésben...
120-on pár perce még 47000db állt.. most csak 3000.nyomnák vissza az árfolyamot. Ez nem tömés most per pillanat. Utolsó kötésár
119
Utolsó kötés
393
Kötés ideje
16:54:42
Neked mi a véleményed az eseményekről? Vagy a jelenlegi helyzetről? De ha minimum a fele napi, akkor nincs túl nagy öntés. Tehát nem hitelezők meg stb, hanem ez a standardnak szól. Hírre adnak. Szvsz
https://www.youtube.com/watch?v=rUuUJ4eICfw na de aztán! "Tudnod kell nincs kegyelem,
Bátor vér csorog az ereimben
A tűz ugyan úgy ég a szememben,
Ahogy régen elkezdtem," :)))
2 milla? Ami még lehet amúgy, amiről még ősszel beszéltünk, hogy bevásároltak 1-2 ft-ért részvényt, odaadták még akkor a hitelezőknek- Amiket most bocsátanak ki, az meg mind házon belül marad... BCS-nek van ekkora tőkéje vsz.
"A bejelentést a részvényes (illetve a szavazati jog birtokosa) haladéktalanul, de legkésőbb 2 naptári napon belül köteles a Felügyelet egyidejű tájékoztatása mellett a Kibocsátó felé megtenni. A Kibocsátó a Tőzsdei Szabályok értelmében a részvényesek tájékoztatását haladéktalanul (kereskedési időben tudomásszerzéstől számított 30 percen belül) köteles a Tőzsde honlapján közzétenni. " Ezt találtam a BÉT formanyomtatványán.
Az jutott eszembe, ha esetleg a bevezetett papírokat adják át valakinek, akkor miért nem adják egybe vagy kettőbe vagy akármennyibe. Nem lenne egyszerűbb, mint így?
hír nélkül engedte volna standardba. Kimaradt. Hisz ezek a hírek nem kellett most kijöjjenek, ráért volna még, semmi nem kötelezte, hogy siessen.Hacsak valóban az nem, hogy a BÉT így kapta meg a pénzét...
Nem tudom már, mit gondoljak. Az egészen biztos, hogy ha BCS el akarja
adni, akkor engedte volna standardba, hisz most épp egy nagy emelkedést
akadályozott meg ezzel a két bejelentéssel. Vsz. nagybevásárlás folyik
alacsony áron.
SZVSZ a fórumokon legalább 10 nick az övék. Felhasználják az általuk "biztosított " lehetőséget a fórumokkal és kereskedésüket segítik vele. Néhány hónapja el is "ismerték" ! Önmaguk adtak ki róla írást ! Gondolom,hogy melyik nickek tartoznak hozzájuk.
+++. Tegnap jó kedvemben voltam, ilyenkor szívesen beszélgetek a trollokkal. Ma már nem pazarolok rájuk egy perc időt sem! Hitem erôs, Esztike gyönyörű...
Tudod min MOSOLYGOK ??? Aki most nem ad el az nem veszít ! ( Az ilyen "őrült" napokon. ) Viszont akik szórják most a mocskot azok veszik és egymást szopatják ,mert akár napon belül egymástól veszik,egymásnak adják ! Kifelé hiába mutatják a királyságot ! Egyik nap egyikük veszít,másik nap a másikuk. TUDOM,mert 1998 és 2001 közt ilyen emberek kereskedtek körülöttem.
Most már lassan logikusan jöhet is. Ha jönni is fog hamarosan valami ütős jó hír, abszolút nem fog érdekelni, hogy nem használtam ki ezeket a hullámokat. Minden esetre jobban szemmel fogom tartani a chartot és ha nem is lépem meg, de lesz egy elgondolásom a fordulókról. Ma pl 99 az alsó limit. Az ugye egy fibo szint is. Ha le is megy 100 környékére, onnan fel fog szvsz pattanni és szerintem +5%-ban zárhatunk is, tehát 130 körül. Ezt várom mára.
Mai napra alsó kanócos, de zöld gyertyát várok. Szerintem lenyomják a mélybe, remélem nyitás után túlesünk rajta aztán fordulni fog. Rengeteget esett már.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A