Hogy érted? Augusztus 1-gyel jegyezte be a cégbíróság a tőkeemelést, szerintem onnan 90 napjuk van megkeletkeztetni és bevezetni, de ennek nem néztem utána. Az időpont végül is mindegy is, ha egyszer ez valami nonszensz lopás. MInt írtam, jogalap nélküli gazdagodás és tőkepiaci csalás. Tudsz racionális okot mondani, hogy a Főpolgármesteri Hivatal miért ne öntse piacra az 1,65 millió darab részvényét, amint megkapja?
Ne haragudjatok de sok dolgom volt mostanában nekem is és biztos lemaradtam valamiről.nem értem de most akkor megvan már mind a 380 milla rv helye?vagy mennyi ami még nincs úgymond titokban van.a deltát azt tudom a globot is de mi ez a bakai?nem értem....mi van a többi rv-vel?értem hogy több kéz (vagy)ujjak lesznek de mennyi rv van ami még gazdára vár?köszönöm ha valaki segít ☺
Igazából jó lett volna már letudni a korábbi tartozásokra kibocsátott új részvények tőzsdei bevezetését, hogy a rendkívüli közgyűlésig söpörjön végig a futótűz, tisztuljon meg a részvény. A fővárosi önkormányzat szerintem alig várja, hogy megkapja és a tőzsdén eladhassa nagy nyereséggel a papírjait. Egyébként szerintem teljesen törvénytelen, hogy pl Bakai Mihály Mátyás a 34 millió Ft követeléséért cserébe 3,2 MILLIÁRD Ft piaci értékű papírt kap, és mindenki más érintett ilyen jól jár. Ha tudtam volna, meghitelezem én is 10 millió Ft-tal az EST-et, és most milliárdos lennék. A semmiért. Ez jogalap nélküli gazdagodás, tőkepiaci csalás.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A