Igen, de mi vállaltuk a kockázatot magunknak! Annyit amennyit szerettünk volna. Volt aki keveset, volt aki sokat tett fel erre a meccsre. De most legalább már valami zaj szűrődik ki az öltözőkből! :)
Addig amíg átmegyünk pár évszakon-és pár éven, addig pedig duplazgatnak(persze mi is csinalhatjuk mielőtt valaki ebbe bele állna) És lehet még jól is fog jönni a "válság szó kijelentése" csak nem nekünk....
Nem gunybol nem cinikusan nem rossz indulattal teszem fel a kérdést soha. És lassan egy évtizede benne vagyok. De mindig ez a nóta megy. Tudjuk mi zajlik a világba gazdaságilag,nehogy akkor érkezzen meg mikor "majdnem felertunk a hegyre" mert ha ilyen tempóban haladunk akkor könnyen elkepzelheto! (attól függetlenul biztos vagyok abban hogy keményen megy a háttér munka) Ha valaki még ezt nem akarja beismerni önmagának, az saját magát is atku.. ja.
Hát egy éve itt nagyon más témák voltak, sőt. Amit említettem, azt mi az Opussal kapcsolatosan beszéltük. Ott már 2 éve várunk az esthajnal csillagra.,
Pontosan erről van szó! Nagyon jól látod a helyzetet! De most talán már tényleg lesz valami. Az előterjesztésekből látszik, hogy nem Csabáék írták. Valami lesz...de hogy mennyit kell várni azt nem tudjuk.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A