Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) a Tpt. 55. § (2) bekezdése értelmében ezúton
közzéteszi az alábbiakat.
A GlobTerm Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1116 Budapest,
Fehérvári út 126-128., Cg. 01-09-733645) a mai napon bejelentette, hogy a GlobTerm Kft.-
nek az EST MEDIA Nyrt-ben meglévő befolyása – a szavazati jogot megtestesítő részvények
össz-darabszámának 2019. szeptember 20-i megnövekedése miatt – öt százalék alá csökkent,
és ezzel megszűnt.
Budapest, 2019. szeptember 23.
Csendben várunk! Közben többen benéztek,hátha ír valaki. Jó lenne a héten egy kellemes hír,aztán kgy. Eddig kicsit lapos a hangulat,de annál jobb! Várunk tovább! 😊
Ajánlattevők: Ajánlattevő neve: Delta Systems Kft. Ajánlattevő székhelye: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74. Adószám: 13978774-2-41 Közös Ajánlattevő1 neve: T-Systems Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közös Ajánlattevő1 székhelye: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36. Adószám: 12928099-2-44 Közös Ajánlattevő2 neve: 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Közös Ajánlattevő2 székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u. 8.
Szeptember 20-án keletkeztették meg a papírokat, 21-én jött a tájékoztatás erről. A befolyásszerzésre vonatkozó határidő a tudomásszerzéstől számított 2 naptári nap, ezen a 2 napon belül kell a részvényesnek tájékoztatni a kibocsátót (praktikusan esztike cégvezetését és a felügyeletet), h elérte a küszöbértéket. Ezt követően kell esztikének 1 munkanapon belül tájékoztatni a nyilvánosságot. Szóval hamarosan jönnie kell a tájékoztatásnak. Max pár nap még, ha pár pakkot otc megforgattak a keletkeztetés után. Persze ott a lock up, amiről annyit tudunk, ami a tájékoztatásban van. 😁 És persze reméljük, h az új vezetés nem akarja a korábbi hagyományokat folytatni a mindent az utolsó pillanatra hagyással. 😁
Hát, nincs fantombüfi, akkor ennyi volt kb. Akkor évek folyamatos organikus fejlődése kell, h esztikéből meghatározó papír legyen. Addig jó pedig jó, ha elérjük a 210-et valamikor. Meglátjuk. De megint szaporodnak a trollok, ez jó jel szokott lenni. 😉
Gondolom a szavazások miatt lett páratlan tagú az igazgatóság. De ami érdekes: ha csak 1 nagytulaj lenne a végén, miért úgy módositják az alapszabályt, h 40% lesz a határozatképességi küszöb? Nekem úgy lenne logikus az ilyen magas küszöbb, h több, nagyjából azonos fajsúlyú meghatározó nagytulaj lesz, és így nem nyúlhat át egyik a másikon. És a kgy-t erősítik az igazgatósággal szemben, azaz a mendzsement jobban elválik a tulajoktól.
Ezek után tuti előrukkolnak valami frappánssal és nem Delta akármicsoda consulting/ltd/plc stb lesz: "A Társaság új elnevezése a vállalati márka sarkalatos eleme. A megfelelő elnevezés megalkotása,
kiválasztása az egyik legfontosabb kérdés, amely több terület szakembereinek bevonását igényli,
különösen a stratégiában megfogalmazott innovatív tevékenységekre és régiós terjeszkedésre
tekintettel. Az Igazgatóság – a Deltagroup Holding Zrt. bevonásával – jelenleg is dolgozik azon, hogy
a Társaság a tranzakció zárása utáni új működését és tevékenységét megfelelően kifejező, de a
befektetők számára is vonzó névjavaslatot terjesszen a Közgyűlés elé. Erre figyelemmel az Igazgatóság
a Közgyűlés napjáig elő fogja terjeszteni javaslatát a konkrét cégnévre."
Én nem ellenzem ezt sem, de kicsit már szeretnék szabadulni Esztitől. Nagyon magához láncolt egy ideje. Hiányzik az action, frigid lett mostanság. Nem tetszik.
Ha lehetne választani ki legyen akkor én Nyergest javasolnám az alábbi okok miatt.Benne van a nevében: - A győzelem (NYER) - Azon belül is a jelenlegi erőközpont (NER) - A jelleme (G, aminek ugye a mértékegsége régóta tudjuk, hogy 1) - Esztike (EST)
Még az is lehet, hogy lesz ilyen, de én nem nagyon távolodnék el a Deltától. Jó lenne valami jól hangzó NER-es ember, NER-es cége befektetőnek. Továbbra sem gondolom, hogy ne szivárgott volna már ki valami, ha lenne valami nagy durranás itt. Szerintem azt már látnunk kellene. Ahogy mondtam volt korábban ilyen olcsón már senki nem kap papírt, úgy látszik nem is nagyon akarnak venni. SZVSZ
Én sem várok semmit. Lesz egy kis speka felhúzás előtte, hogy BCS tudjon keresni még egy kicsit utoljára. Aztán elindulhat végre a munka a Deltával, meg esetleg valami más kisebb céggel (akvi), BCS nélkül.
azért mert jelenleg Estmédia-nak hívják:-) azt tudja valaki, hogy miért emelték fel a Delta IT tagok számát 3-->4? Ez pont abba az irányba mutat, hogy a Deltán kívül más nem lesz egyelőre.
A kételkedőktől kérdem, hogy ha csak a Delta érkezik a cégbe, akkor miért akar nevet változatni? Mi szükség lenne egy bejáratott név megváltoztatására? Lenne a Delta Holding és azon belül pedig egy tök más név? Szerintem ez életszerűtlen.
A jelen tájékoztatásban foglaltak nem adnak teljes és biztos képet a Részvénytársaság tevékenységéről és a jövőbeni lépéseiről, sem a Részvénytársaság eredményeiről, terveiről, piacairól, a tevékenységet érintő kockázatokról és egyéb körülményekről. A jelen tájékoztatásban foglalt olyan kijelentések, amelyek nem múltbeli eseményekre vonatkoznak, ideértve különösen a „várhatóan”, „előreláthatólag”, „feltehetőleg” és ehhez hasonló kifejezések, valamint a feltételes és jövő idejű igealakok, jövőre vonatkozó kijelentéseknek tekintendők. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre a kellő mértéket meghaladó módon támaszkodni. Az ilyen kijelentések ismert és nem ismert kockázatokat, bizonytalanságot és olyan tényezőket is jeleznek, amelyek következtében a Részvénytársaság tényleges lépései, eredménye vagy teljesítménye alapvetően eltérhet az ilyen jövőre vonatkozó kijelentésben foglalt, várható lépésektől, eredménytől vagy teljesítménytől. A jövőre vonatkozó kijelentések azon időpontbeli állapoton alapulnak, amelyben ezen állítások elhangzanak, és a Részvénytársaság nem vállal kötelezettséget arra nézve, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján a továbbiakban nyilvánosan frissítse, módosítsa.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A