30mrd-ért apportaltak be egy olyan céget aminek évi 250m haszna van és 8mrdos adóssága nyilván mindezt azért tették és Jászai azért mondta hogy semmilyen együttműködés nem lesz az Estel és az Index is azért írta hogy a telenor nem jön tőzsdére hogy eltereljék a figyelmet mert ide apportaljak a digit telenort 5g-t sőt a nemzet aranyát is:D
De, persze hogy várhatod. De lehetőleg arccal a fal felé, és ha bejön a szobába a kedves hangú, fehér köpenyes bácsi, akkor tessék azt csinálni amit mond, és beszedni a cukorkákat. Még akkor is, ha némelyiknek fura az íze. Jobban leszel tőle. 🤣🤣🤣
Ne boruljon már el a rózsaszín ködtől az elménk teljesen! Piaci becslések szerint, kb. 50-60 milliárd forintot érhet a Telenor 25%-a. + nyilván az esetleges 5G-s frekvenciák + szinergia feljebb tornázhatja ezt az összeget. Ennek ellenére, én nem látom realitását, hogy ide kerüljön. Mi más dologra várunk! Továbbra is úgy gondolom, hogy megvan a gazdánk. => Így nem kell további részvénykibocsátás (az ismerten felül) a vagyonbehozatalhoz. A Delta a történet csak egy része, amit már beárazott a piac. A további szereplőket és a húzóneveket, viszont még nem...
Letojom az igazi felbeszeloket és én sem vagyok az, szomszédba kopogtas ezzel. Szélsőséges ember vagyok. Szélsőséges gondolatokkal. Amennyire bejohet akár ez a vonal(mert szerintem bejohet jó eséllyel ) , úgy k.... ra mehetünk a levesbe is! (régebben többször kifejtettem a negatív kimenetelű dolgokat is, hogy pontosan az emberek nagy várakozásából, emberek hulyitesebol keresi szarrá magát más mert ezt most meglehet ulni) ! Én pont nem fogok meglepődni a rosszabbik megoldáson sem, attól független hogy valamiért hiszem mostmar, hogy lehet itt nagy durranás. Pár hónappal ezelőtt nem hittem még benne , de 9 éve kénytelen vagyok benn ülni. De valami megmozdult,és a kockák kezdenek osszeallni! Azok a kockák amikre eddig azt hittük (bcs igergetesei) hogy atveres lehúzás csőd kivezetes bevezetés levezetés felvezetes. És ez tény.
Itt addig jo ameddig nem kerulnek nyilvanossagra a reszletek. Lehet erre szepen tomni a nepet aztan,ha kiderulnek a dolgok,hogy termeszetesen nem jon ide akkor lesz a jozanodas.Persze semmi gond mert majd az ugyeletes hirgyartok kitalalnak valami mast:-)mint ahogyan eddig is ez volt a feladatuk.
Akkor csak puszira beteszik neked ide es nem novekszik a reszvenyszam. Vagy ezt,hogy gondolod ide adjak ingyen az allami vagyont. Szep alom de jo almodozni.
Igazad van nem több! De van a Deltanak is gondolom egy értéke, (attól függetlenul hogy a piac nem reagált le) Antennanak is van gondolom, meg az 5 g nek is. Mert ha telenor van vagy lenne, akkor a másik kettő is valószínű - :) (antenna 5g)
Ha ide bejonne 300 milliárd érték, az 370 milio részvénynel szerintem alap 600 800 Ft os árfolyamot vonna maga után. Legalábbis én így gondolnám, várnám!
"Forrásaink szerint nem ez fog történni, vagyis egyáltalán nem elképzelhető ez a forgatókönyv. Bár az elmúlt években a magán- és az állami szféra összegabalyodásában cifrákat láthattunk, de azt hallottuk, hogy ezúttal ez nincsen napirenden."
Nem Delta, hanem: - Maguk, a cikkben megjelent tevékenységek. - Papp István - Névváltoztatás itt-ott. - A papírok mennyisége, illetve az, hogy itt a "közkéz" köré/mellé építik fel a többségi tulaj(ok) részvényállományát. - Júliusi pletykák Segítsetek, mi van még?
Onnantól, hogy tőzsdére viszed, már nem állami, ha szigorúan vesszük. A cikk pedig külön és nyomatékosan kizárja, hogy a NER üzleti körhöz kerüljön ez a részesedés, ami nekem az áttételes tőzsdére vitelt is kizárja. Brücknerre érdemes figyelni.
Az, hogy megemlíti az ipar4.0-t és azt, hogy nem maradhat ki az állam a mobilpiacból sem, abba nekem nagyon erős rózsaszínű szemüveg kell, hogy belelássam a Deltát.
"Az állami cégeket, a nagybankokat és a tőzsdét is tőzsdére vinné Matolcsy György. A jegybankelnök szerint a szinte láthatatlan vállalati kötvénypiac tartalékot jelent a gazdasági felzárkózáshoz, ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy tömegével megjelenjenek az eddig látszólag vonakodó hazai cégek a nyilvános kerekedésben." https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/mnb-bet-tozsde-kkv-matolcsy-gyorgy.691770.html
"Felmerülhet persze a kérdés, hogy amennyiben korábban Mészáros Lőrinc, vagy Jászai Gellért (cégnévvel az Opus Global, vagy a 4iG) mutatott érdeklődést a távközlés iránt, akkor lehet-e olyan konstrukció, amelyben az állam megveszi, majd e körnek továbbadja a Telenor-pakettet? Forrásaink szerint nem ez fog történni, vagyis egyáltalán nem elképzelhető ez a forgatókönyv. Bár az elmúlt években a magán- és az állami szféra összegabalyodásában cifrákat láthattunk, de azt hallottuk, hogy ezúttal ez nincsen napirenden."
Teljesen helytálló ez a cikk is, finoman a delta munkásságát belevitte, ami lehet osszekotheto a továbbiakban. Én így látom. De lehet rossz szemüveg van rajtam - :)
EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Várkert rakpart 17.
fszt. 1.; [11404374-2-41])*
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cg.01-10-043483/316
V É G Z É S
A Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál Cg.01-10-043483 cégjegyzékszámon bejegyzett EST MEDIA Vagyonkezelő
Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Várkert rakpart 17. fszt. 1.; adószáma: 11404374-2-41) cégügyben a
bíróság hivatalból elrendeli a 2006. évi V. törvény 53. § (2a) bekezdése alapján az alábbi adatok bejegyzését:
14. A könyvvizsgáló(k) adatai
14/20. MOORE STEPHENS K-E-S AUDIT Könyvvizsgáló, Könyvvezető és Adószakértő Korlátolt Felelősségű Társaság
HU-1054 Budapest, Báthori utca 20. 3. em. 1/a.Cégjegyzékszám: 01-09-681313
EUID: HUOCCSZ.01-09-681313
A könyvvizsgálatért személyében is felelős személy adatai:
dr. Sugárné Kéri Anna(an.: Brenner Anna)
1125 Budapest, Diós árok 56.
Jogviszony kezdete: 2018/10/11
Jogviszony vége: 2019/04/30
A változás (törlés) időpontja:2019/09/19
Törlés kelte:2019/09/19
14/22. MOORE STEPHENS K-E-S AUDIT Könyvvizsgáló, Könyvvezető és Adószakértő Korlátolt Felelősségű Társaság
HU-1054 Budapest, Báthori utca 20. 3. em. 1/a.Cégjegyzékszám: 01-09-681313
EUID: HUOCCSZ.01-09-681313
A könyvvizsgálatért személyében is felelős személy adatai:
dr. Sugárné Kéri Anna(an.: Brenner Anna)
1125 Budapest, Diós-árok köz 56. 2.
Jogviszony kezdete: 2018/10/11
Jogviszony vége: 2019/04/30
A változás időpontja:2019/09/19
Bejegyzés kelte:2019/09/19
A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye a 2006. évi V. törvény 64. § (2) bekezdésére figyelemmel.
Ha a bejegyzés hibás, a cég, a bejegyzést kérő, az ügyész és az, akire a bejegyzés rendelkezést tartalmaz, kérheti a hibás bejegyzés
kijavítását (2006. évi V. törvény 64/A. § (1) bekezdés).
Budapest, 2019. szeptember 19.
Végzés kelte: Fővárosi Bíróság 2019.09.19
* * *
Igen, elolvasva a cikket valóban számunkra az a bekezdés a sokat mondó. Érdekes, hogy az Estet egyikk cikkíró sem meri beletenni az írásába. Pedig milyen csodálatos lenne azt olvasni: "Iparági pletykák szerint az állam bevásárolja magát a Telenorba, amit az Estmédián keresztül rögtön a tőzsdére visz..." :DDD
Azért kösz, h megpróbáltad. Respect! ✌👍 Ne aggódj, ha nem mondhatott semmit, akkor annál profibb, mint hogy hagyja kifaggatni magát. Ezen a szinten már van rutin. 😁😁Akkor marad a bét, ahonnan várjuk a híreket. Okt. 2 már nincs messze, és azért addig is kéne pár tájékoztatást kapnunk. 😀 Köszi még egyszer!! ☮☮
Vicces beszelgetes volt, mindenre csak egy sanda mosoly volt a valasza. Semmit nem szedtem ki belole, mert gondolom nem beszelhet. Azt sem tudom megallapitani, hogy kinevetett, hogy szerencsetlen mire var, vagy az jart a fejeben, hogy mekkora mazlista ez a srac 🤷🏽♂️😅
Rendben, nem kioktatni akartalak, vagy erkölcsi szaktanácsadást tartani, pusztán nagyon nem tetszett amit írtál, nem ide való! Bízunk benne Papp hintett némi infót magnéziumnak, miközben segített neki leemelni a fekvenyomó rudat...
Természetesen viccnek szántam ! Szégyellni meg ne szégyelld magad FŐLEG HELYETTEM !!!! Ha szükségét látnám valamikor, ígérem NEKED szólok először. Ui: eddig is ember voltam, ezután is az leszek..... Gondolom ismered a mondást: "ha nem ismersz, ne ítélj !!!!!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A