Topiknyitó: Portfolio 2012. 01. 18. 15:27

Erre vártunk: Orbán beszél az Európai Parlamentben  

Ugrás a cikkhez
Rövidesen elkezd beszélni Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlament ülésén Strasbourgban. A felszólalást a magyar kormányfő kezdeményezte azt követően, hogy az utóbbi időszakban számos kritikát kapott a magyar kormány többek között az Európai...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=161599
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 22:17
Előzmény: #107  Magicmaan
Magicman elmondom neked a tuttit!
Félrehívták a tárgyalás után Orbánékat és azt mondták nekik:
-Figyu te kis csicska!
-Menjen minden rendben ahogy eddig,ne csináljátok már ba..meg ezt a fesztivált !
Te is jól jársz ahogy eddig is meg mi is!
-Csitítsd a néped ,gályázzanak nekünk és visszaosztunk egy kis lóvét és akkor nem lesz baj!
Na kb.ez zajlott!!!
Erre mondta valaki az OTP fórumon ,hogy Morvai Krisztina beszédével lejáratta a magyarságot!
Akkor Petőfiék is azt tették!!!
Szinte egyedüli volt aki Perfekt angol tudással nyomta a sódert és a szemrehányást a"Nagy egységről".Orbán Viktorék magyarul nem beszéltek olyan folyékonyan mint ő angolul!Na ez szégyen,hogy a korrupt ügyek helyett inkább beszélni tanulna meg!
Ez megint meghunyászkodás volt ,nem pedig megállapodás!!!Na ennyit a Fideszről!
loliense 2012. 01. 18. 22:16
Előzmény: #134  upgrayeddAKS
Pedig nem akartam-,nekem semmi bajom a gárdisták rózsaszín bőrtangájával,és még csak nem is zavar,hogy magassarkú martens bakanccsal menetelnek!!!

Olyan sértődékenyek, ezek a laptopnácik.

Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 22:14
Előzmény: #137  Törölt felhasználó
m -> n
Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 22:13
Előzmény: #135  upgrayeddAKS
Nem, az a Goa'uldemburgok öröksége! :D
Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 22:12
Előzmény: #134  upgrayeddAKS
Mivel, a kereszténységgel?
Minden jobbikosnak tudnia kell, hogy a magyar alapvetően nem keresztény, csak tűzzel vassal megkeresztelték.
De lehet, hogy ma már a jobbikba is felvesznek akárkit.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 18. 22:11
Előzmény: #131  Törölt felhasználó
de azért pár piramist még építgettek (a mai Horvátország területén is, a ma(g)ya(r) indiánoknál is, no meg persze a termékeny félhold és a mai Egyiptom területén is)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 18. 22:08
Előzmény: #130  loliense
kiverted a biztosítékot a jobbikosoknál :) ...azok szoktak mínuszolgatni, mint anno a faterjuk őrként a gulágon, csak ők számolták is a mínuszokat... (de a fiaiknak még az nem megy...)
Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 22:08
Előzmény: #123  mondoka
Nem a birodalom. Csupán a demokrácia, az emberi jogok védelme. A sógor-koma-lányom-fiam-keresztgyerekem állásba helyzése ellen! Beállította magát, mint tudatlan dedós, aki tanácsot kér. Ki hiszi ezt el?
loliense 2012. 01. 18. 22:03
Előzmény: #131  Törölt felhasználó
Felnézek magára kolléga 3 konkrét dolog miatt is!

1.Sokkal jobban képzett nálam történelmileg,űrutazásilag és egyébként is, mint én magam.
2.Olyan csont nem is volt a Samuban,hogy EU,-persze hogy visszamentek.
3.Magasabb nálam.
Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 21:42
Előzmény: #130  loliense
Nem, azért már nagy plusz jár. :DDD
Valójában már 10 millió éve jöttel el a magyarok keresztes fülkeforradalmat vívni a csészealjaikon, de nem volt EU, úgyhogy visszamentek Epszilon Eridanihoz. :D
loliense 2012. 01. 18. 21:27
Minuszolgató mazsom,ha 1,5 millió évet írtam volna, akkor plusszolnál?

Samuban,az ősemberben is találtak kereszt csontot,tehát már ő is meg volt kereszt-elve!!!
Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 21:10
Előzmény: #128  loliense
"Mentségére legyen mondva,hogy már kb 10 ezer éve keresztény a madzsar nemzet!!!"
:DDDD
loliense 2012. 01. 18. 21:02
Előzmény: #127  Törölt felhasználó
Jól hiszed, ez a kereszténykedős duma nagyon avitt már!

Mentségére legyen mondva,hogy már kb 10 ezer éve keresztény a madzsar nemzet!!!
Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 20:57
Előzmény: #126  loliense
Szóval akkor pont az értelmes részekről maradtam le... hát ez pech. :(
De amúgy Viktor záróbeszéde - leszámítva a vallásra utaló részt* - tetszett és messze minőségibb volt, mint bármi, amit láttam a történtekből.
Hiszek abban, hogy Európának, mint Magyarországnak is nem kell vagy kereszténynek, vagy nem kereszténynek lennie. Hát, hacsak a nem keresztény azt jelenti, hogy keresztény is. :D
loliense 2012. 01. 18. 20:39
Előzmény: #125  Törölt felhasználó
Az eleje tényszerű és érhető volt.

Barroso bejelentette,hogy eljárás indul a 3 kifogásolt magyar határozat ellen és punktum!
Orbán válasza:gyorsan átgondoljuk,de egyébként azok a rohadt sztálinista dolgkt,meg mennyire szép sok törvényt hoztunk és mi mindent megtettünk,hogy fasza legyen,oszt jó napot!

Utána már csak politikai pártoskodás ment.

Én inkább azt vettem le,hogy a nyugati országok képviselőinek,teljesen más a demokráciáról alkotott alapképe,mint az új demokráciáké!Pl: Más az osztrákoké,mint a lengyeleké!

Igazából egy tragikus fazon volt, csak a Szájer,aki élőadásban orálisan kielégítette a vezénylőtábornokot,az olyan,nagyon magyarosan megható volt!!!
Törölt felhasználó 2012. 01. 18. 20:15
Előzmény: #121  mondoka
Valóban Orbánék ez elqrták. Ha nem lett volna ez a nagy szabadságharc, akkor - imho - a kutyát nem érdekelték volna ezek a többségükben hülyeségek ígx meg pártpolitikai és saját nemzeti ügyekből kifolyólag a semmire is példát statuálnak Magyarországgal.
A lényeges kérdések - bár nem láttam az elejét -, mint pl. az, hogy a bíróságon ki és milyen megfontolásból tolhat egyik bíróságról a másikra át egy ügyet, fel sem merültek. Szerintem sokkal lényegesebb probléma, mint a nyugdíjkorhatár kérdése, különösen, ha betesznek egy olyan kiegészítést, hogy folyamatban lévő ügyek esetén nem történik meg, vagy aki nem akar, nem él vele. Ezt majdhogynem ennyi lenne orvosolni az előző kérdéskör jogi hátterének alkalmas kidolgozása sokkal nehezebb ügy.
(Az az állsáfoglalás meg, hogy a fiatal bíró (összes) eleve elfogult lesz, az gondolatbűn és 1984-es orwelli rémképet tár elénk az EU-ról és kikéri magának az összes bíró! Ez nem érv.)
mondoka 2012. 01. 18. 19:37
Előzmény: #123  mondoka
idilli :)) végre leírtam:)
mondoka 2012. 01. 18. 19:36
Előzmény: #122  mondoka
Dehogynem értem! A Franciák ha kinőne a hitler-bajuszuk és tükörbenéznének se vennék észre magukat. De mi nácik vagyunk mert élni létezni merünk, és a lélegzetvételünk zavarja az idili csendet, vagy a saját nótájukat.
mondoka 2012. 01. 18. 19:34
Előzmény: #120  Törölt felhasználó
Dehogynem értem! A Franciák ha kinőne a hitler-bajuszuk és tükörbenéznének se vennék észre magukat. De mi nácik vagyunk mert élni létezni merünk, és a lélegzetvételünk zavarja az dili csendet, vagy a saját nótájukat.
mondoka 2012. 01. 18. 19:29
Előzmény: #118  Törölt felhasználó
Hülyét csinálnának belőlünk. Rosszabbak mint egy nagyszájú pletykás vénnyanya!
Persze mi vagyunk a kúrv..tizán csak ők a szüzek! Elmehet a bunkó nyugat is a halál fa...pöcsébe!
Persze ettől még nem lett Orbán egy tehetséges taktikus, mert igenis ezt elszúrta eddig az országgal.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek