Trendlinesesek jol atvertek itt nehany buffencset. 72-74! :o)))))))))))
Na ja, ha elakarnak adni 71ig, akkor irnak egy 72-74es rovidtavu celarfolyamot, aztan mit torodnek ok a celarral: ha bejon , meg tobb buffencs hallgat rajuk, ha nem akkor legalabb megszabdaultak a papperjeiktol. Ra se rantsdatok, bizonyara szortak ok 68, 69en is, biztos ami biztos , es hogy a 70esekre mar nem ugrott a bigott nepseg, hat nincs mit tenni, tartani kell.
Kivancsian varom az uj celarjaikat :o)))) Foleg az ilyen szutykokkal kapcs mint ez a tyukfos.
Vitába szálltál a topik egyedüli eszével. Bogárka mindent mindenkinél jobban tud. Nem zavarják a tények sem. Nem zavarja, hogy az általa úgy lenézett Econet ára duplázódott ősz óta, ráadásul bekerült a BUX-ba, ez a remek Ph meg egyszerűen nem akar emelkedni immár öt éve. Biztos sok pénze van benne, és úgy gondolja, hogy az emelkedés akadálya Buxer meg a Te, meg régebben az én hozzászólásom.
Vegyétek tudomásul, ez a topik bogáré! Csak ő mondhatja meg a tutit! Semmilyen tényt, ami a Ph emelkedését gátolhatja nem szabad beírni!
Ugyanis ezért nem megy fel az ára!!!!
bocs, de én nem húztam le senkit és semmit. Én csak kérdeztem. A cég honlapján még nem jártam, de már van néhány ezer a Phyl részvényekből nekem is. Azért, mert nem zengek ódákat felesleges így bepörögni.... Hidd el én is boldog volnék, ha már 80-90 Ft körül járna a papír.
nem is érdemes sértegetni !
te úgy látod...
én pl. másképpen...
nekem hivatalos infóim vannak, közgyűlés, közlemények stb...
aki egy cégnél dolgozik - a kiszervezést nem díjazza...egyébként szvsz a kétféle phylazonit u.az az alaptermék folyékony, illetve szilárd hordozó anyaggal keverve, és ezutóbbi oknál fogva történt a kiszervezés - pl. a nagyobb térfogatú anyaghoz szállitják a kisebb térfogatú és súlyú "hatóanyagot" - nem így gondolod?
Az a szomorú ha valaki sértő jelzőket használ a másikra.A trendlines elemzései tényleg jók,én is azokat használom.Nekem nincs ilyen részvényem és nem is célom olcsóbban venni.Nem ezért írom le a véleményem.Mindössze amit tudok a cégről és a termékeiről azt írtam le.Az összehasonlítások magukért beszélnek.Nem ismerek semmilyen monguzt...
Amiket leírtam azok tények,nem kívánok erről a részvényről vitázni a továbbiakban.Cserébe,ha lehet akkor kerüljétek a jelzők és a sértő megjegyzések használatát a nevemmel kapcsolatban.Rövid távon bármiben lehet sztori.Sok pénzt és jó kereskedést mindenkinek.
Törölt felhasználó2007. 03. 12. 21:30
PHYLAXIA részvény elemzés
[2007.03.12.]
A Phylaxia részvények árfolyama igazán szép teljesítményt mutatott az elmúlt héten. Ez akár folytatódhat is szerdáig, ám érdemes kicsit óvatosabban kereskedni, hiszen gyors ütemű volt az emelkedés, aminek következtében kissé túlvett! A 63 Ft közelében vett részvényekből kisebb-nagyobb tételekben érdemes lehet eladogatni a jelenlegi árfolyamon! Nem elképzelhetetlen ám az sem, hogy hétfőn, kedden a spekulánsok az Econet részvények szárnyalása után újabb célpontként ezt a részvényt találják meg, felhajtva 72-74 Ft-ig az árfolyamot! Ezek már eladási szintek lennének rövid távon.
[2007.03.07.]
A korábban várt oldalazás folyik a részvényben még egy-két hétig. Gyűjtögetik a részvényeket folyamatosan. Igen spekulatív részvényről van szó, tehát a vétel kockázata sem kicsi, de a 62-63 Ft-os szinteken érdemes vásárolgatni a részvényből. Célárfolyamunk: heteken belül névérték! A Stop szintet érdemes beállítani mindenkinek, aki spekulatív vételekkel megpróbálkozik.
Erősödő Phylaxia