Mindegy kik jegyezték le.
Abban viszont biztosak lehettek benne, hogy ez az egész a kisbüfik kifosztásáról szól!
Én inkább majd arra leszek kíváncsi, hogy TP temetésén hányan lesznek?
Szerintem sokan, mert sokan szeretnék leköpni még utoljára.
Törölt felhasználó2013. 05. 18. 11:40
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 05. 18. 11:28
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 05. 18. 11:18
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 05. 18. 09:01
jo reggelt,
mar csak az a kerdes, hogy ez az egesz miert is jo P.Z. nek?
csak lehet valami ertelmezheto celja, remelhetoleg nem bizos h megzavarja a sajat nyugalmat h a meglevo bankszamlaja melle meg valahogy grundoljon meg valami apropenzt..
szep napot
Azt,hogy vannak kisbüfik akik számottevő mennyiséget jegyeztek volna vagy vennének a BÉT-en.
5-6 éve naponta vagy 20 oldal írás volt
itt a fórumon.
MOst nincs és azért,mert kerülik a papírt.
Úgy ahogy te,én vagy mások nem jegyeznénk
Nutexet,estmédiát,keg-et úgy nem jegyzet szerintem közülünk senki phylaxiát sem.
Amennyi papírjuk van azt KÉPTELENSÉG
lenne eladni a piacon és ezt ők is tudják.
Tehát nélkülünk is lejegyezték.
KI(K) ? és MIÉRT ?????????
KIváncsi vagyok.
Én (mint már sokszor írtam) úgy vagyok vele,hogy számomra mindegy,hogy kapok-e érte most 3,3 milliót vagy még ezt is elveszítem-e a 20 millióval szemben.
Nemcsak a tőzsde ilyen,azt élet is.
VAlahol ad,van ahol elvesz.
Most a tőzsdén veszítek de az élet kárpotól más területen.
A fehérgallérosok minket hülyére vettek,de ezt lehet,hogy többszörösen elveszítik az élet más területén.
Én hiszek benne és kérem a JÓ ISTENT,hogy ........................ !!!
Törölt felhasználó2013. 05. 17. 20:18
volt valaki innen a mostani közgyűlésen?
kérdezem a régiektől, mert az új beírók nyilván nem, azt se tudják mi van
.
mert régebben csak úgy "hemzsegtek" ott
csak hogy mi újság?
Az a szomorú, hogy az elmúlt 10évben ez a cég már 2x megjátszotta ezt a névváltoztatás, részvénykibocsájtás, névértékkel való játszadozás, árfolyam tizedelés, kisbüfik megkopasztása story-t.
És még mindig itt vannak és nem a hűvösön csücsülnek. Ezek amerikában, vagy tőlünk nyugatabbra max. csíkos ruhában ülhetnének egy ilyen után a hűvösön.
Viszont még szomorúbb, hogy ahogy látom mindig vannak újabb palimadarak, akiknek nincs annyi esze, hogy más kárán tanuljanak, és mindejépp a saját bőrén akarja érezni és tanulni milyen a pénzét megtizedelni.
Ilyen erővel aki jegyzett, az az ablakon is kidobhatta volna, bár így legalább tudjátok majd hova került a pénz és megnézhetitek a rózsadombon a vezetők házát, ha nosztalgiázni akartok és meg akarjátok nézni hova került a pénzetek.
Erősödő Phylaxia