Topiknyitó: Portfolio 2016. 12. 06. 09:47

Emberek, cenzúrázni fogják a Facebookot és a Google-t!  

Ugrás a cikkhez
A Facebook, a Google, a Microsoft és a Twitter hétfőn bejelentette, hogy egy új módszerrel, közösen tüntetik el a terrorizmushoz és a gyűlöletbeszédhez köthető erőszakos videókat és fotókat a közösségi médiából és az internetről - írja a Financial...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=241046
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 12. 08. 07:56
Előzmény: #11  kukker
#12
ki rakta ezt a sok hülyeséget a fejedbe? jézusom, szerintem már el is hiszeed
kukker 2016. 12. 08. 06:49
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#11
"szegény ultrások

már előre sajnálom"

Én azokat az embereket sajnálom, akik liberális, toleráns módon például Trump lelövését, feleségének megerőszakolását fejtegették ilyen közösségi portálokon.

Mit szólsz ehhez macika?

Honnan van ezen állítólagosan toleráns oldalban ennyi gyilkolási vágy, ennyi brutalitás?
speki- 2016. 12. 07. 00:22
Előzmény: #9  szivacs
#10
Kedves szivacs kolléga!

Automata emlékeztető üzenetünket olvassa. Köszönjük egésznapos fáradhatatlan munkáját A Párt nevében. Munkaideje lejárt, kérjük térjen nyugovóra.

Elvtársi üdvözlettel:
A Párt titkársága
szivacs
szivacs 2016. 12. 06. 22:40
Előzmény: #8  speki-
#9
"gondolom
ezt azért másoltad be mert nagyon nem örülsz neki..."
[te gondolsz valamit arról, hogy én mit miért teszek, de persze tudni nem tudod, mégis eldöntöd, hogy miért]

"szerinted nyilávn az a jó ha terroristák uszíthatnak, toborozhatnak szervezkedhetnek a neted ugye?"
[nyilvánvalónak állítod be egy általad megfogalmazott állításról, hogy én azt jónak tartom]
Mindezt úgy, hogy bemásoltam a portfolio cikkének szövegét, hogy később is hozzáférhető maradjon és egy szót nem fűztem hozzá!!
Szóval ez az egész valójában rólad, a te lelkivilágodról szól.
Úgyhogy ezt magaddal beszéld meg, ne velem!
speki- 2016. 12. 06. 22:24
Előzmény: #7  szivacs
#8
vicces figura vagy te... írhat neked bárki bármit, válaszként folytatod azt amit amúgy is elkezdtél és leírtál volna.... a reakció téged annyiban érdekel h annak ürügyén folytatásban leírhasd amit amúgy is akartál...

az én előző szövegem és a te válaszod (ami pontosan az előző folytatása) tökéletes példája ennek a kommunikációnak....
szivacs
szivacs 2016. 12. 06. 22:14
Előzmény: #6  speki-
#7
Pontosan tőled és fórumozónyúzó nagy elődeidtől tapasztaltam meg.

Kb. azzal egyívású metódus, mintha az arckönyves oldaladra betennének egy cenzúrázandónak minősített posztot, majd törölnék az oldaladat arra hivatkozva.
Egyébként ismerős ez már például abból az időből, amikor a házkutatás során az egyik szerv elvtárs elrejtett valamit a nemjóelvtárs delikvens lakásán, majd a másik látványosan megtalálta és rögvest el is vitték érte.
Nincs új a nap alatt...
speki- 2016. 12. 06. 16:54
Előzmény: #5  szivacs
#6
nem személyeskedtem
bárhogy erőlteted ezt a kamut...akkor se

"t tulajdonítasz másoknak, azt rájuk húzod és rögvest elítéled amit kitaláltál anélkül, hogy akár egy szót is írt volna a témáról.
Ez minden, csak nem kulturált"

hibátlanul leírtad Orbánék kommunikációs módszerét...rengetegszer megmutatták már. honnan ismered ennyire pontosan?:)
szivacs
szivacs 2016. 12. 06. 16:49
Előzmény: #4  speki-
#5
A saját hamis prekoncepcióid rabja lévén ezt is rosszul gondolod.
Ráadásul tovább személyeskedsz. Csupán általad feltételezett, nemlétező gondolatokat, véleményt tulajdonítasz másoknak, azt rájuk húzod és rögvest elítéled amit kitaláltál anélkül, hogy akár egy szót is írt volna a témáról.
Ez minden, csak nem kulturált fórumozás.

Egyébként azért szoktam a cikkek szövegét bemásolni, mert egy idő után a cikk maga csak előfizetők számára olvasható. Mivel nem minden fórumozó kolléga előfizető, ezért a topik elejére visszatérve később is megnézhető a topikindító cikk szövege. Ez egy segítség a részemről azoknak, akik a témához kapcsolódó gondolataikat szeretnék közkinccsé tenni itt a fórumon, nem csupán egymást vagy más embereket, csoportokat szidalmazni, rágalmazni és személyeskedni járnak ide.
speki- 2016. 12. 06. 14:57
Előzmény: #3  szivacs
#4
gondolom ezt azért másoltad be
mert nagyon nem örülsz neki...
szerinted nyilávn az a jó ha terroristák uszíthatnak, toborozhatnak, szervezkedhetnek a neted ugye?
szivacs
szivacs 2016. 12. 06. 14:53
Előzmény: #1  Portfolio
#3
A Facebook, a Google, a Microsoft és a Twitter hétfőn bejelentette, hogy egy új módszerrel, közösen tüntetik el a terrorizmushoz és a gyűlöletbeszédhez köthető erőszakos videókat és fotókat a közösségi médiából és az internetről - írja a Financial Times.

A világ legnagyobb internetes órásai, a Facebook, a Microsoft, a Google és a Twitter fogtak össze, hogy szembeszálljanak az erőszakos, terroristákhoz köthető képek és videók terjesztésével szemben.

Az egyértelműen "tiltólistás", terroistákat toborozó, gyűlöletbeszédet tartalmazó és ehhez hasonló videókat és képeket ezentúl egy egyedi digitális "ujjlenyomattal", vagyis "hash"-sel jelölik meg, majd egy közös adatbázisban tárolják el. Mindezek után a többi szolgáltató is automatikusan ki tudja szűrni a tartalmat a saját oldalairól, már ha akarja, ugyanis ez csak egy lehetőség lesz egyelőre.

A projektet az EU Internet Forumon mutatják be részletesen csütörtökön, az adatbázis pedig a tervek szerint 2017-ben indul majd el. Az Facebookot és társait sokan kritizálják amiatt, hogy nem tesznek lépéseket a terrorista propaganda terjedése ellen, mivel csak pár száz ember foglalkozik az ilyen tartalmak kiszűrésével olyan platformokon, amelyet milliárdok használnak. Az internetes óriások az üzleti modelljüket féltik, mivel az éppen arra épül, hogy szinte mindenféle tartalmat megengednek, ami nem ütközik jogszabályba.

Amerikában az igazságügyi minisztérium is arra buzdítja a cégeket, hogy lépjenek fel erőteljesebben az ilyen tartalmakkal szemben. Az USA-ban például egy non-profit szervezet terroristaellenes kampányt indított, és pont azokat célozzák üzeneteikkel, akik veszélyeztetettek lehetnek a radikalizálódás szempontjából. A "Counter Extremism Project" nevű szervezet egy olyan technológiát használ erre, mint amivel a gyermekpornográfia ellen is küzdenek.
Törölt felhasználó 2016. 12. 06. 09:54
Előzmény: #1  portfolio
#2
szegény ultrások

már előre sajnálom

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek