Milyen tf-ig kellene kezdőként lemenni elemezni, régebben az 5'-t számozgattam, hát abba bele lehet őrülni. Valaki írta nekem akkor, hogy még a profik sem számozzák.
'10 alatt nem érdemes - Cimballi szerint, amikor volt OTP forgalom, csináltam percesen, gyakorlásként
szerintem órás alatt ne szenvedj vele, a mostani piac nem tudom mennyire alkalmas a tanulásra, legalábbis OTP, esélyes, h nagyobb tf korrekció, ráadásul vmi ék, ami nem kedvez a kisebb tf elemzésnek, így órás felett megint csak nagyon nehéz
A klubtagság bizonyára hasznát veszi az EWI március 10-17 között futó nyílt hetének, ahol
- a 11 legnagyobb devizapár
- az nagyobb USA, Eu, ázsiai indexek
- fémek
- energia
- és a kamattermékek Elliott grafikonjai ingyenesen követhetőek.
kösssz, egy ideje már gondolkozom rajta, de kevés most az info, havi hszt-t akartam játszani, de teljesen összezavart a kép, hagyom
első blikkre LD jutott az eszembe, ami mindenki összezavar és csak a 2. hullámban van, de ezt ilyenkor bemondani, több, mint felelőtlenség, lehet 1 és exp flat, d első ránézésre nem dzz ment felfelé, hanem impulse, bele kellene mélyedni a belső szerkezetbe
Én max így számoznám. Miért? A fej-váll kialakulás általában 5-a-b pontokból jön ki.
Nem szabályos, hogy indulónál nulla alá megy 2es pont a képen, de szerintem egy túlütéssel meglehet ezen az illikvid BÉTen.
Más. Az is lehet C. az ötösöm, és 1-2kicsi jön már le.
Megnéznéd az én otpmet. Ha (4)-es nem korrigál 38,2-re, mert eléggé lent van, lehet ED alakul belőle és úgy megy tovább fel. Lehet az egészet nem jól csináltam. link
Nem vok jó trader, még, de sokat dolgozom rajta, h az elemzésben látottakat le is tudjam kereskedni, mint mindenkinek nekem is vannak jó és rossz tradjeim, nem tudom a tutit, de cannak nagyon szép találataim.
“A great trader can make money on average analysis, and an average trader can lose money on great analysis.” - ahogy egy profi elliottos mondta
ELLI(o)TT KLUB