Elugrottam egy órára aztán megugrott Bux, meg OTP.
Nem baj, ha menni akar akkor menjen, de legyen már valami érdeklődés is piacunk iránt, mert ez a forgalom nélküliség botrány.
Bux hatiban legnagyobb kötés 38konti ma.
Az meg mi már?
én is éppen ricsit nézegetem, ha ez jó amit rajzolsz akkor 3770-ről lehet benne kb 200 pont!??
ha BUX-ot nem akarják 18500 fölé nyomni oti meg elindul lefelé akkor ricsivel fognak kompenzálni vélhetően!
Akkor itt 18000-19200as zónában bárhol vége lehet szerinted az általad most 5ös hullámnak vélt emelkedés, ha jól látom.
És minek az öt hulláma ez fel nálad?
ABCnek lejjebb kell mennie akkor, de minima az öt hullám 38.2ig ha ez impulz 5hullám.
Igen nekem is itt BUX-ban bűzlik valami, sztem 18500 fölé nem engedik, le kéne mennie 17500 körülire a további felhez, de ahhoz meg otp is kelleni fog. Otika meg csak nem akarja egyenlőre! Mindenesetre én is kp-be várom mi fog történni inkább.
A forgalmakon látszik, hogy mindenki kivár.
Itt nagy szereplők nem vesznek.
Short zárások és apró vételek hajtották az árakat fel. Nincs nagy vevő a BÉTen!
én is ugyanezt rajzolgattam magamnak, de én még annyira kezdő ellis vagyok, hogy nem is mertem erre építeni. Így meddig vihetné el elméletben az 5. hullám? 1w=5W?? Vagy nincs ilyen "szabály"?
Mindenki kezdő ellis itt még. Szerintem AD is, annak ellenére, hogy Ő tud köztünk a legtöbbet róla.
Valahol el kell kezdeni! Ha nem kérdezünk, nem gyakorlunk sosem tanuljuk meg. Azért van a topik!
Olyan mintha itt vége lenne a dalnak 4550en
Szarvasvaditól olvastam az usd/huf-ban, hogy a kis hullámok alakítják a nagyobbakat. ma ezt jól megjegyeztem, a kis tf-et nem néztem és ma a30'-nél jöttem rá, hogy jól beragadtam a shortba. meglesz az elképzelésem a nagyobb tf alapján is csak üljem ki.
ELLI(o)TT KLUB