ezt ertem Ad, nekem a gondom hogy ha Cimballinak igaza van - tegyuk fel hogy igen - akkor ebben a hullamon belul nincs ilyen, merthogy 5of1et csinalunk.
Innen pedig az lenne a meglatas hogy akkor meg mindig 3ast csinalunk, annak az 5.jet. es ugy vannak ronda celarak.
a masik erdekes az az egyenloseg elve )szinten idezet Cimballitol).
A harom hullambol ketto nagysagrendileg azonos. Nos tegyuk fel hogy az 5. hullamban vagyunk, akkor ennek a 3assal kene korrelalnia mivel az 1est mar reg elhagyta, ez esetben megint csak 5000 kornyeke jon ki. wtf?
De ha azt tesszuk fel megint csak hogy 3asban vagyunk, akkor megint csak az jon ki hogy az egbe megyunk.
Ha a hetes otp gyertya nem zár 4600 alatt, akkor nincs x gondolat, dobni kell
egyébként ma már nézegettem, hogy mennyi esély maradt rá, egyre kevesebb.. lehet lesz egy nem várt bull az emergency piacokon, miközben usa borul egy picit
Nem tudomömire gondolsz, vagy egy zz c-ére vagy 3-ra léptem, majd kiderül mi volt, lesz, kellene számolni egyet komplexet a holnapi low alapján, felét zártam is már
A buxot frissítettem, engem is meglepett eddig, szép, nagyon szép hullámok, aki elemezni akarja (tanulás miatt) saját maga, az ne nézze meg, számozza be előtte magának, majd nézze össze :)
akkor egy 1-es lehet felfelé, majd korrekció, onnan indulunk felfelé, de nem akarom ebbe elmélyedni, mert túl nagy a tf távolság, óráson vmi fog felmenni, majd kiderül mi, ha elszáll tartom, ha nem akkor marad és átállok trendbe, fele zárás innentől kezdve jó helyen lehet a stopom, akár nulla kockázat mellett kivárhatom (még nem, de lesz olyan alkalom, amikor már igen, talán holnap)
MNB közzétételek szerint ebben a hónapban eddig 9,54%-nyi short pozi nyílt otiban, előzőben 11,8%, januárban 4,91%...
mai keltezéssel szinte a szokásos 3 cég: Fir Tree Inc, Marshall Wace LLP, Lansdowne Partners (UK) LLP 3,43% nyitott...
kíváncsi leszek...
ELLI(o)TT KLUB