Jobbulást. De erről eszembe jutott ez: A maszk kötelező viselése száműzte kb.1 éve az influenza vírust, ám a maszk helytelen használata miatt velünk van a koronavírus. Paradoxon lenne...? 🤔🤗
off: helyzetjelentés több legrosszabb nyelvtanról ennyit... A március közepi háromnapos izom és fejfájásos gondjaim után tegnap voltam először kint szabadlevegőn hosszabb időt, elmentünk bringázni a két nagyobb gyerekkel (ők is újra betegek lettek, torok és fejfájás kombó jutott nekik). Tüdőm félúton bejelzett, pulzusom egekbe ment, meg kellett állnunk... Gyötrelmes volt látni, hogy 6-8 km-t sem tudok kényelmes tempóban letekerni enyhe szélben. Egyelőre marad a séta és a heti 2x 15-20 perc kertészkedés. Meg a szokásos adag multvitamin: cink+d-vitamin+c-vitamin. on: MOL-ra és ALTEO-ra bárkitől szívesen veszek köszönettel chartokat. Több szem többet lát! Vigyázzon mindenki magára!
Elqrták, nem kicsit nagyon és az a szörnyű, hogy a Fidesz hívek az orvosokat hibáztatják .... erre inkább nem mondok semmit! Le a kalappal az orvosok és egészségügyisek előtt! . Sajnos a korábban betett elliottos chartot hozta a covid. Friss számítás, hogy napi 400 körül állhat meg ez alapján a halálozás,ott érhet egy csúcsot. A napi fertőzés és betegség görbe - a valószínűleg kevés teszt miatt - nem értelmezhető tisztán, de úgy tűnik átmentünk az első ellenálláson :( Elliottal sok a természetben lezajló jelenség leírható, előrejelezhető, de ettől még nem biztos a bekövetkezése, remélem elértük a csúcsot és fordulunk.
akkor kovid-off én is: szerencsére engem (család, barát, közeli ismerős kör) a kovid-halál történések elkerültek, remélem így is marad. a halál sajnos nem, az egyik jó barátom meghalt, ő a rákkal vívott hosszú harcokat és maradt alul... viszont hiteles kovidos sztorikat ismerek, van közte jó és rossz, pl olyan aki megjárta bp-i kórházat és már otthon van, de 1 olyat is, aki meghalt (és nem előítélettel írom, ő erősen túlsúlyos és diabéteszes volt), és tudok olyat is, aki éppen otthon gyógyulgat "kovidos-tünetekkel", de 2 negatív kovid-teszten túl. szal őt vmi más gyalulta le (vagy kitudja?), mivel háziorvoshoz nem mehetett, mert ez a protokoll, ha gyanús az eset... szal őt telefonon kezdték el kúrálni tanácsok segítségével... ez 2021. magam részéről pedig a kovid ellen az immunrendszerem erőben tartása a cél, szal én a mozgásra és az egészséges életmódra bízom... lehet sokak szerint ez naiv gondolat... de ahogy az írás szól: „Legyen hitetek szerint!”
Jó reggelt! off leszek.. Helyzet jelentés. Párom mai napig nem kapta meg a megígért vakcinát hiába regisztrált (én sem, de én csak egy apa vagyok három kiskorú gyerekkel...) A kormány (és Orbán) az általam március elején vázolt második lehetőséget választotta. Töb száz embert küldenek vágóhídra naponta és sok ezren halnak meg majd egyéb nem covid betegségben a jelenlegi ellátatlanság miatt. Három ismerős már nem fog vakcinát kapni, mert meghaltak. Sokan a napokban küzdenek azért, hogy ne kerüljenek kórházba. Kérek mindenkit, hogy ne dőljön be a kormány hazugságainak! Az első oltások nem jelentenek automatikus védettséget, megtévesztő a sok kiküldött védettségi igazolvány is. Mindenki vigyázzon nagyon magára és szeretteire és háromszor is gondolja meg, ha a napokban vásárolni megy. Csak a kontakt drasztikus csökkentése a megoldás egyelőre. Van ötféle elérhető vakcina és mégis tragikus a kórházi helyzet. Hiába a győzelmi jelentés és bravúros oltottsági adatok súlykolása! A tények sajnos makacs dolgok! EU legrosszab kórházi és halálozási adatai vannak kábé jelenleg... Az orvosok és kórházak előtt le a kalappal! Innen is köszönjük nekik! Mert nem lehet elégszer megköszönni!
ELLI(o)TT KLUB