Döngöljék csak bele a földbe az indexeket, hátha 1x már végre kijózanodnak, végtelenségig nem lehet ezt csinálni a pénznyomtatással, majd az megold mindent.
én azt gondolom (most!), h a májusi wti hatival kicsinálták az olaj spexek idegeit... de nem hiszem, h júniusi is hasonló mínuszos véget fog érni, azt igen, h megpróbálják ezt elhitetni, én is ezt tenném... (aztán meglátjuk hogyan alakul, persze...) pl molban is ott 1 szép rés 1647-1700 között, és ha már fent nem ment a réstöltés...(?) nem véletlenül szajkózzák kormányok a májusi restartot, a jelenlegi állapot ugyanis hónapokig fenntarthatatlan... azt nem tudom, h járványügyileg ez majd milyen adatokat fog kreálni... lesz még miért "aggódni" a piacokon... pláne ha kiderül a "jéghegy" menthetetlen lyukat ütött a "hajótesten"...
"A lakosság önti a pénzt az olaj befektetésekbe Mindeközben a lakossági ügyfelek az alacsony olajárak láttán folyamatosan öntik a pénzüket az olaj befektetési alapokba, amik ugye csak súlyosbítják a görgetés problémáját, mivel lényegében papír olajat vásárolnak az olajba fektető ETF-ek, tehát fizikailag sosem szeretnék, hogy leszállításra kerüljön a kőolaj. A U.S. Oil fund nevezetű ETF-be, mely a világon az egyik legnagyobb, csak az előző héten 1,6 milliárd dollár friss tőke áramlott be." Hogyan is emelkedhetne így az olaj ára?
ELLI(o)TT KLUB