na hali, én nyújtottam a nyarat és váratlanul merülni voltam meleg tájakon, cápákkal (nem tőzsde), is... :) a short még rajtam, szal jöhetne 1 esés kövi hétre... ;)
Valami gond van a kérdéssel. Háromszög korrekciós alakzat, az Ending Diagonál pedig trendmozgató. Háromszög állhat 4. hullám helyén, Ending Diagonál soha. Ending Diagonál vagy 5., vagy C helyén állhat. Korrekciókat betűvel, trendmozgató alakzatokat számokkal jelöljük. ED belső hullámai zigzagekből állnak (lehet dzz és tzz is!). Adott trendszinten az ED hullámai között nem lehet hsz (csak a ZZ b vagy összekötő x hullám helyén).
Amennyiben egy vélt 4-es hullám abcde szűkülő háromszög, ED feltételezéshez elegendő ha az a hullám kerül átfedésbe az 1-el, vagy az e-nek is átfedésbe kell kerülnie 1-el?
Helyes, jol csinaltad! Amugy is meleg pite volt ez az egy ho oldalazas le/fel. Bux napos pozitiv scenario forditott fej-vallakkal https://kepkuldes.com/image/WpeLvR
Gyere csak, nyomjad a chartokat. Magam részéről kihagytam most sokat, mászkáltam nagyvilágban, tenger, merülés, kaland, szerelem stb. ;-) Fel kell pörögni, na!
ELLI(o)TT KLUB